- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
Suyu mu pekmezi mi canım dün bi topikte okudum tanelisi de varmış yani diri olanıBiz özünü kullandik canım şimdide suyunu denemk istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Suyu mu pekmezi mi canım dün bi topikte okudum tanelisi de varmış yani diri olanıBiz özünü kullandik canım şimdide suyunu denemk istiyorum
ben bagzi bildirimleri goremiyorm canm benm daha yeni ondan bitanm. gec dollenme aonucta gebelik varkorundum demişim yanlış olmuş,eşim korundu kondom la
Aşk bir sudur iç iç kudurasiksin dediler sen soforsun olmaz dediler
Yok kuzum pekmez gibiydi bizimki daha koyu kuvamliSuyu mu pekmezi mi canım dün bi topikte okudum tanelisi de varmış yani diri olanı
Pekmezdir canım o o zaman sen suyu deyince sasırdım bendeYok kuzum pekmez gibiydi bizimki daha koyu kuvamli
Dogrudur canım benimde oyle ölü bebek oldu düşük daha kolay ölü bebek kürtajla bende hamileyim şuan korkuyorumBi düşük olunca insan huzursuz oluyor
Aktardan aldim kiz keçi boynuzu özü yaziyor bitti o şimdi keçi boynuzunun kendisini Aldim kaynatip içiricem bende içerimPekmezdir canım o o zaman sen suyu deyince sasırdım bende
Heeee öyle desene kız :))) belli marka var mı pekmezinde bilmiyorum da ben :) kendisini 2 3 kere yemek lazımmış suyunu içmeyi hiç duymadım canım sende iç tabiki bu arada :))Aktardan aldim kiz keçi boynuzu özü yaziyor bitti o şimdi keçi boynuzunun kendisini Aldim kaynatip içiricem bende içerim
Yok kuzum hatirlamiyorum ki gogle amcaya sor keçi boynuzu kürü bak çikar ibrahim saraçoğlunu öneriyor fayda gören çok olmuşHeeee öyle desene kız :))) belli marka var mı pekmezinde bilmiyorum da ben :) kendisini 2 3 kere yemek lazımmış suyunu içmeyi hiç duymadım canım sende iç tabiki bu arada :))
Aaa tamam canım bakayım ben o zamanYok kuzum hatirlamiyorum ki gogle amcaya sor keçi boynuzu kürü bak çikar ibrahim saraçoğlunu öneriyor fayda gören çok olmuş
Valla canım ben öyle okudum. İki türlüsü de denenebilir ya.Kuzum özü daha mı iyi ya ben de alcam da
Bende alıcam da bakalım hangisini alırız peki kuzum belli güzel bi marka var mı bildiğinValla canım ben öyle okudum. İki türlüsü de denenebilir ya.
Silik de olsa var mı yoksa ben mi görüyorum değil bariz çıkmış ikinci çizgi. Hayırlı olsun canım :) yarın gider kan verirdim ben olsamKizlar adetime 5 gün var silikte olsa varmi yoksa sadece benmi goruyorum
Silik de olsa var mı yoksa ben mi görüyorum değil bariz çıkmış ikinci çizgi. Hayırlı olsun canım :) yarın gider kan verirdim ben olsam
Hayırlı olsunKizlar adetime 5 gün var silikte olsa varmi yoksa sadece benmi goruyorum
Ne siligi canim bayagi net çıkmış ❤ tebrikler ❤ en yakin zamanda kan ver canımKizlar adetime 5 gün var silikte olsa varmi yoksa sadece benmi goruyorum
Kız biz buna bildiğin pozitif diyoruz :))) gerçekten tabii. TebriklerAyy gercektenmii
Var canım bayağı silik çıkmış hayırlı olsun benim de bata 5 gün var tatlım ama günümü beklicem ıyi çıkmış senin ki masallahKizlar adetime 5 gün var silikte olsa varmi yoksa sadece benmi goruyorum