- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
Aşık atışması yapacaz nerdeyse :)) :))dagdan kestim kereste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşık atışması yapacaz nerdeyse :)) :))dagdan kestim kereste
Geçmiş olsun canım,Allah bir daha yasatmasin dış gebeligi..Bişey sorsam affına sığınarak.Omuzların ağrıyor muydu dış gebelikde?@Seymaaao kuzum benim şey ilk 1.5 ay olmadı zaten sonra öyle takip falan yok zaten ben bu siteye girene kadar hiçbişey bilmiyordum öyle sonra Nisan’da hamile kalmışım ama dış gebelikmiş megerse sonra onu kaybettikten sonra 6 ay korundum korunmayı bıraktığım zaman direk hamile kalmışım
dun benm evli gorumcem diyor ben iki den sonra aslA yapmam sen nasl edecen 4 cocukla dedim ole deme millet cocuk olsun diye dunyalarini satiyor allahin gucune gder guya beni asalayack ben onu kapak yaptikca yaptim en son sustu:)Ah ah..30yasina kadar ikinciyi yapar çocuk işini bitiririm diye nasıl büyük konustuysam zamanında Allah nasip etmedi
ewetttt asiksan vur saza soforsen. baz gaza hayde. bre:)Aşık atışması yapacaz nerdeyse :)) :))
Haziranda denemeye başlamıştık bu 7inci ay oluyor snrm cnmEvett size biiiirr soruuu. Herkes kaçıncı ay denemesi olduğunu yazabilir mi? Hamiş olanlarda kaçıncı ayında hamile kaldıklarını yazabilirler. Merakla bekliyorum cevapları.
ceketin dili olsada konussa biktim ura kadin senden bezdumCeket sağolsun
Yok ne kuzum ne affı falan ask olsun yaşamışım geçirmişim tabiki sorabilirsin amin bu arada Rabbim hiç kimseye yasatmasın.. canım benim onda belim cok agırıyodu omuzlarımda agrıyodu sanki tam emin değilim de benim omuzlarım şuanki kimyasal gebeliğim de cokkk ağırdı böyle sürekli kütletiyodum rahatlayayım diyeGeçmiş olsun canım,Allah bir daha yasatmasin dış gebeligi..Bişey sorsam affına sığınarak.Omuzların ağrıyor muydu dış gebelikde?
Sevene can feda sevmeyene elveda haydeeeee:)))) :)))ewetttt asiksan vur saza soforsen. baz gaza hayde. bre:)
Asla xemiyorum ama bende hep iki cocuk yeter maddi manevi yetmek icin diordum ama bklm Rabbim ikinciyi nasip edecek mi su an ki dusuncem daha farkli meseladun benm evli gorumcem diyor ben iki den sonra aslA yapmam sen nasl edecen 4 cocukla dedim ole deme millet cocuk olsun diye dunyalarini satiyor allahin gucune gder guya beni asalayack ben onu kapak yaptikca yaptim en son sustu:)
kuzu senin yasin cok genc kendini kasmaHaziranda denemeye başlamıştık bu 7inci ay oluyor snrm cnm
ne mesela:)Asla xemiyorum ama bende hep iki cocuk yeter maddi manevi yetmek icin diordum ama bklm Rabbim ikinciyi nasip edecek mi su an ki dusuncem daha farkli mesela
Beceremiok snrm kiz nasil başarıyo her rkeskuzu senin yasin cok genc kendini kasma
kamyon ceker otuz ton gonlum ceker paris hiltonSevene can feda sevmeyene elveda haydeeeee:)))) :)))
Sen batan bir güneş ben yollarda çilekeş :))) ))kamyon ceker otuz ton gonlum ceker paris hilton
Ikinci olursa insAllah belki 3u goze alabilirim biz 5 kardesiz esim 3ne mesela:)
millet rahatta ondan bak gecen bir kadin gordum hangi. ulke oldugunu demek istemiyorum anlmissinzdir bebek kucaginda 3 aylik gebelik testi almis kasmayin kendinizi cocuktan zarar gelmez. dunyaya gelen buyuyorBeceremiok snrm kiz nasil başarıyo her rkes
Gorumce görmeyim seni ömrümce diyeydindun benm evli gorumcem diyor ben iki den sonra aslA yapmam sen nasl edecen 4 cocukla dedim ole deme millet cocuk olsun diye dunyalarini satiyor allahin gucune gder guya beni asalayack ben onu kapak yaptikca yaptim en son sustu:)
Dün test alırken ayni manzara vardı eczanede.Kucağında bebek test aliyodu göçmen arkadaşmillet rahatta ondan bak gecen bir kadin gordum hangi. ulke oldugunu demek istemiyorum anlmissinzdir bebek kucaginda 3 aylik gebelik testi almis kasmayin kendinizi cocuktan zarar gelmez. dunyaya gelen buyuyor
Sen 7ayda mı bütün ümidini kestin yani?Haziranda denemeye başlamıştık bu 7inci ay oluyor snrm cnm
Allah tan hayırlısı fazla plan yapioruz snm herdey ondan oluyo biz hep kizimiz okula baslasin oyle olsun ikinci dioduk sonradan degst fikrimiz ama iste.. Bi laf var ya kul hesap yapar kader gulermis die nasip kismet herseymillet rahatta ondan bak gecen bir kadin gordum hangi. ulke oldugunu demek istemiyorum anlmissinzdir bebek kucaginda 3 aylik gebelik testi almis kasmayin kendinizi cocuktan zarar gelmez. dunyaya gelen buyuyor