- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
Hayır canım,sağlık ocağında verdim ya yarın çıkar dediler ama şimdi baktım netten laboratuvara alınmış.Birkaç saate görürüm.Bulantim var,kahvaltı bile yapamadım bu saat olduozgenin annesi kan sonucun cikti mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım,sağlık ocağında verdim ya yarın çıkar dediler ama şimdi baktım netten laboratuvara alınmış.Birkaç saate görürüm.Bulantim var,kahvaltı bile yapamadım bu saat olduozgenin annesi kan sonucun cikti mi
valla yanimda olsan o yanaklri skardim:)Atayımm
Atatım kuzummmm tabii ki arada değiştiriyorum öyle can sıkıntısı beyaa
bende verecem yarin dua et kuzu bana da umarim bir aksilik olmaz nasl sonuca bakiyonHayır canım,sağlık ocağında verdim ya yarın çıkar dediler ama şimdi baktım netten laboratuvara alınmış.Birkaç saate görürüm.Bulantim var,kahvaltı bile yapamadım bu saat oldu
Yok abla ya ne meleğiii :)) oooo en son melek olacak insan ben olsam gerek :))vallah sende canli meleksin
de get sen oyle sanYok abla ya ne meleğiii :)) oooo en son melek olacak insan ben olsam gerek :))
inşAllah canım,seninde güzel haberlerin beni çoookkk mutlu edecek4-5 aydır bizim de canım. Çok yok aramızda. Ama ben bu ay adet olursam 3. Günü doktora gideceğim kesin kararlıyım. Onu da @Kutsal panter önerdi. Sağolsun.
2 ay dediğin nedir ki olacaksa o kadar kısa zamanda beklerim hiç de dert etmem. Aslında biz görürsük ya, biz ne silikler gördük canımcım Cumayı iple çekiyorum canım. Hayır olsun inşallah. Güzel haberini almak beni çok mutlu edecek.
Kız bırak adamcağızı seslensin
senin sabah oluyor benm oglen. basliyor gece uyuyana kadrr. bende kahvalti yapmiyordum bugun cocuklarla yedim biselerHayır canım,sağlık ocağında verdim ya yarın çıkar dediler ama şimdi baktım netten laboratuvara alınmış.Birkaç saate görürüm.Bulantim var,kahvaltı bile yapamadım bu saat oldu
Ablaaaaa :))) de gettt ahahah ben az mı kullanırdım bu sözü lisedeyken yaaaa :))) tamam ben öyle sanayım boşver keşke melek olabilsek :) melek olsaydım uçar hepinizin yanına gelip güzel annelerin yanağına gizliden bi öpücük kondururdumde get sen oyle san
Ya bide mümkün değil isinamiyorum.Cenem birbirine vuruyor,kat kat giyindim.Normal mi bu acabasenin sabah oluyor benm oglen. basliyor gece uyuyana kadrr. bende kahvalti yapmiyordum bugun cocuklarla yedim biseler
gayet normal usume ates basmasiYa bide mümkün değil isinamiyorum.Cenem birbirine vuruyor,kat kat giyindim.Normal mi bu acaba
Hımmm hayırlısı olsun canm :) bnmde hiç umudum yoktu ama olms :)Ben gecikme olursa yaparim ki hiçte sanmiom ama bqta son 8 gun kaldı hayırlısı pek sıkı tutmadik çalışmaları dusuk ihtimal
onun icin nelek olmana gerek yok emojelerle de yapabilirsin teknolojinin gozunu seveyim:)Ablaaaaa :))) de gettt ahahah ben az mı kullanırdım bu sözü lisedeyken yaaaa :))) tamam ben öyle sanayım boşver keşke melek olabilsek :) melek olsaydım uçar hepinizin yanına gelip güzel annelerin yanağına gizliden bi öpücük kondururdum
evet işte benimde demek istediğim bu herkeste aynı olmuyor :)Canım yok ya sen yaşamamışsın ama ben yumurtayla sprrmin buluştuğu ilk andan itibaren anlıyorum hemen vücudum değişiyor :)))
canm 29 diyenler yasi kucuk olanlar canm benmYaş kaç senin,hep abla diyolar merak ettim.Samimiyetten mi yaştan mı A Annelerin en yorgunu
tabiki samimiyeten canmYaş kaç senin,hep abla diyolar merak ettim.Samimiyetten mi yaştan mı A Annelerin en yorgunu
Ahahahha abla ya sen alem bi kadınsın vesselamonun icin nelek olmana gerek yok emojelerle de yapabilirsin teknolojinin gozunu seveyim:)
Ahahah hem samimiyet hem yas ben benden 5 yas büyük olduğunu bildiğim için diyorum :)tabiki samimiyeten canm
Evet canım kesinlikle:)evet işte benimde demek istediğim bu herkeste aynı olmuyor :)