- 7 Temmuz 2017
- 973
- 1.128
- 37
evet çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kolayından :)Şükürler olsun ki tüp bebek işe yaramış, canım bir daha ki sefere hiç uğraşmazsınız inşallah. Kendiliğinden oluverir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kolayından :)Şükürler olsun ki tüp bebek işe yaramış, canım bir daha ki sefere hiç uğraşmazsınız inşallah. Kendiliğinden oluverir
Canim ya soramadim kan degerin kac cikti bizim galiba aramizda bi iki gun var ama benm midem basim cok kotu normal mi bu ya aksamlari oluyo ozellikleİlk aydan hamile kaldım canım şükür ❤
Canim benimde esimde sorun yok hatta bendede yok pco falan ama ben yinede basladim ve basladigim ay hamile kaldim sonucta bunlar guclendiriyoSelam kizlar aklima bişey geldi eşimde bir sorun yok fakat. Keçi boynuzu kürü başlasammi fayda görürmüyüm kullananiniz oldumu
Yaaaa o zamn hemen başliyim bende nasıl uyguladin canımCanim benimde esimde sorun yok hatta bendede yok pco falan ama ben yinede basladim ve basladigim ay hamile kaldim sonucta bunlar guclendiriyo
Maşallah canım Sağlikla gelsin bebişinnCanim benimde esimde sorun yok hatta bendede yok pco falan ama ben yinede basladim ve basladigim ay hamile kaldim sonucta bunlar guclendiriyo
İki gebeligimde 3. Ayimda olduTami tamina temiz 10 ay oldu kuzum bebeğimi bekleyeliii
Oyle ben dogal pekmezini aldim esim seviyo zaten aklima geldikce agzina tepistirdim gunde iki kere tatli kasigyla vermeye calistim bi surr sonra kendide alisti zaten kendi yediYaaaa o zamn hemen başliyim bende nasıl uyguladin canım
Amin canim tez zamanda sana da nasip etsin Allah insallah Sen kendin bi tedavi goruyormusunMaşallah canım Sağlikla gelsin bebişinn
Evt canım pco var bende 3 Aydir infolic saşe kullandim olmadi bu hafta gideceğim tekrar klomen başlicaz galibaAmin canim tez zamanda sana da nasip etsin Allah insallah Sen kendin bi tedavi goruyormusun
Bende zaman kaybetmemek icin tedavi gordum canim zaten cok zaman kaybettim femara + catlatma ignesiEvt canım pco var bende 3 Aydir infolic saşe kullandim olmadi bu hafta gideceğim tekrar klomen başlicaz galiba
Ayy lütfennnn bizlere hayat dersi ver. Nasıl sabrettin 48 ay. Maşallah sana
Çok bekletmemiş seni meleğin canımcım
Yani denilebilir :)
Ben senin yerine cevap versem olur mu?
Aynen canm adetlerim düzensizdi hemde bayaaaa. Çok şükür meleğim geldi❤ Darısı senin başına ❤Peri Tozuu biz seninle ilk haziranda konuşmaya başlamıştı isim farklyd ama o zmndan beri bende hala bisey yok eyluldeki kimyasal dışında...
Senin adina cok sevndm ama hamile haberini ilk duydugumda cok fqzla test yapirdun sen o zmn pco vardi snrm sende adetlerin duzensizdi oyle hatrliom
Spirallemi korundunuzCanım benim,ben evlendigim ay hamile kaldım kizimda.sonra 5sene korundum.4senedirde olmuyodu.Kaynanam bile iki insan görünce hemen bebek mevzusu açıyordu.İnsan hassas oluyor.En son aldım karşıma kaynanami dedim bana bak bu kızı ben dogurmadim mi,niye insan içinde bana kısır muamelesi yapiyosun.Ogün bugün açmadı konuyu.
teşekkür ederim canım bende zaman kaybetmek istemiyoruö tabi Rabbim nasip ederse talep edeceğim çatlatma ignesiniBende zaman kaybetmemek icin tedavi gordum canim zaten cok zaman kaybettim femara + catlatma ignesi
Spirallemi korundunuz
Rabbim tum isteyenlere var rsin cnm sende saglikla kucagina alirsn insAynen canm adetlerim düzensizdi hemde bayaaaa. Çok şükür meleğim geldi❤ Darısı senin başına ❤
Cok dusuncesizler cidden insan oncesinde olmus olsa da bi cocugun varkem boyle denmesi seni daha da stre yapiyorCanım benim,ben evlendigim ay hamile kaldım kizimda.sonra 5sene korundum.4senedirde olmuyodu.Kaynanam bile iki insan görünce hemen bebek mevzusu açıyordu.İnsan hassas oluyor.En son aldım karşıma kaynanami dedim bana bak bu kızı ben dogurmadim mi,niye insan içinde bana kısır muamelesi yapiyosun.Ogün bugün açmadı konuyu.
İnsallah canım insallah hem sana hem bana hem de bütün isteyenlereMaşallah canım. Şükrünü yapmayı ihmal etme ve seni tanıyanlara yüzyüze de çok söyleme derim. Nazara çok inanırım da ben.
Bak işte hiç belli olmuyor demekki tamamen nasip. Allah bir daha çok aratmazın çok bekletmesin inşallah. Tabi istediğin zaman. Bize de 48 ay sabretmen ders olsun
İstediğin zaman hep olmuş aslında. Canım inşallah bu son olur. Artık sağlıklı bür gebelik yaşarsın Zehraammm
Bu ay son olsun inşallah. Kızın ne zaman olmuştu canım?
Canım evet sanki yaklaşmış gibi. Ama bak şu da olabiliyor bazen bir önceki günden daha çok silikleşiyor. Ben de öyle olmuştu hatta bırakıyordum yapmayı sanırım yumurtlamıyorum deyip, sonra ısrar üzerine devam ettim. Yani bazen de belli olmuyor.
Amin canm. Rabbim sana da inşallah hayırlısıyla nasip etsin. İnsallah sende hamile oldugunu öğrenirsin bu ay hayırlsıyla :)Rabbim tum isteyenlere var rsin cnm sende saglikla kucagina alirsn ins