- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
canm 29 diyenler yasi kucuk olanlar canm benm
ay ne güzel 30yaşında 4çocuk annesi genç bi kadin olacaksn inşallah.Ben de 31canm 29 diyenler yasi kucuk olanlar canm benm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm 29 diyenler yasi kucuk olanlar canm benm
ay ne güzel 30yaşında 4çocuk annesi genç bi kadin olacaksn inşallah.Ben de 31canm 29 diyenler yasi kucuk olanlar canm benm
Tam 48.ayimda hamile kalabildim.Evett size biiiirr soruuu. Herkes kaçıncı ay denemesi olduğunu yazabilir mi? Hamiş olanlarda kaçıncı ayında hamile kaldıklarını yazabilirler. Merakla bekliyorum cevapları.
İlk gebelik 3.ayda korunurken ama düşük oldu.Evett size biiiirr soruuu. Herkes kaçıncı ay denemesi olduğunu yazabilir mi? Hamiş olanlarda kaçıncı ayında hamile kaldıklarını yazabilirler. Merakla bekliyorum cevapları.
cocuk isini aradan cikartip emekliye ayrilmak istiyorm ne guzel kuzum senin de yasin gayet normal bir yasay ne güzel 30yaşında 4çocuk annesi genç bi kadin olacaksn inşallah.Ben de 31
Iyi degerlendirmemis miydinzHımmm hayırlısı olsun canm :) bnmde hiç umudum yoktu ama olms :)
ben yazmak istemiyorum:):)Evett size biiiirr soruuu. Herkes kaçıncı ay denemesi olduğunu yazabilir mi? Hamiş olanlarda kaçıncı ayında hamile kaldıklarını yazabilirler. Merakla bekliyorum cevapları.
Ah ah..30yasina kadar ikinciyi yapar çocuk işini bitiririm diye nasıl büyük konustuysam zamanında Allah nasip etmedicocuk isini aradan cikartip emekliye ayrilmak istiyorm ne guzel kuzum senin de yasin gayet normal bir yas
Valla bn hiç üzerine düşmemiştim hep eşim istiyordu. Falan. Bi ara dr gittim yumurtan çatlams dedi. Neyse o zmnları değerlendirdk ama adetim 9 gun geçmişti test hala negetifti. Megersem o yumurtadan snra bir yumurtam daha vardı oda catlamıs o tutms canm :)Iyi degerlendirmemis miydinz
bana diyene bak dinime .kufreden musluman olsa sen benden daha alemsinAhahahha abla ya sen alem bi kadınsın vesselam
Ayy lütfennnn bizlere hayat dersi ver. Nasıl sabrettin 48 ay. Maşallah sanaTam 48.ayimda hamile kalabildim.
Çok bekletmemiş seni meleğin canımcımİlk gebelik 3.ayda korunurken ama düşük oldu.
Ben ara ara korundum canım. 2.ise en son memlekete gittim 1 ay kaldm orda geldim 3.ayda kaldm :)
Ben senin yerine cevap versem olur mu?ben yazmak istemiyorum:):)
Ne guzel:)Valla bn hiç üzerine düşmemiştim hep eşim istiyordu. Falan. Bi ara dr gittim yumurtan çatlams dedi. Neyse o zmnları değerlendirdk ama adetim 9 gun geçmişti test hala negetifti. Megersem o yumurtadan snra bir yumurtam daha vardı oda catlamıs o tutms canm :)
olabilir bitanmAyy lütfennnn bizlere hayat dersi ver. Nasıl sabrettin 48 ay. Maşallah sana
Çok bekletmemiş seni meleğin canımcım
Ben senin yerine cevap versem olur mu?
Ceket sağolsunolabilir bitanm
Üzüm üzüme baka baka senin ki benden kara ehehehehehbana diyene bak dinime .kufreden musluman olsa sen benden daha alemsin
Evett size biiiirr soruuu. Herkes kaçıncı ay denemesi olduğunu yazabilir mi? Hamiş olanlarda kaçıncı ayında hamile kaldıklarını yazabilirler. Merakla bekliyorum cevapları.
Canım ya sorma,her ay hamileydim bana göre öyleki hayatımın en düzensiz regl zamanlarını yaşadım.Psikoloji yerlerdeydi.Kızım evlendiğim ilk ay tutunca ikincide öyle olur sandım.ilk deneme kasım 2014 dü.Nasıl adapte olduysam şubata kadar adet olamadım.Sonraki aylar da hep gecikmeli oldu.Heh tuttu diyordum hep hüsran.Ayy lütfennnn bizlere hayat dersi ver. Nasıl sabrettin 48 ay. Maşallah sana
Çok bekletmemiş seni meleğin canımcım
Ben senin yerine cevap versem olur mu?
dagdan kestim keresteÜzüm üzüme baka baka senin ki benden kara eheheheheh