- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Kimyasaldan sonra hemen hamile kalanda var kuzu okuyoruz ama bende ters durum soz konusu aksinr duzenli olan adetim bozuldu...Senin ifade etme tarzını severim yaa. Yaratıcı kızsın vesselam
Ayy ağlama diyeceğim de olmayacak. Rahatlayacaksan ağla tabi. Ama kendini çok harap etme.
gördüğün gibi güzsl haberlerle daha mutlu oluyoruz, daim olsun inşallah. Kız ban yemek nası bi duygu, senle şurda yalandan kavga edelim de ban yiyim bi tadına bakayım
Canım bak ben bunu söylemekten hiç haz etmiyorum, çünkü biliyorum her evladın hazzı, heycanı isteği her seferinde ilkmiş gibi oluyordur buna eminim. Ama olmasaydı ilki de olmazdı be kuzum. İlk yavrunu gördükçe ümidin artmalı. Durumunun gayet iyi ve bir sorunun olmadığını düşündüğümden söyleyeyim, bak ben ve benim gibilere meçhul, bir şey var mı yok mu bilmiyoruz? Kimyasal gebelik geçirenlerin sevindiği bile oluyor. Demek ki hamile kalabiliyormuşum deyip. Senin korkacağın hiçbiri şey yok inan bana. Sadece kafanda hallet. Ben iyiyim ve 2. Yavrum çok kısa zaman sonra benimle olacak de.
Su an herked aynisini diyor bana ama beni en cok uzen kizim naoicagimi sasirmis vaziyetteyim cocuk surrkli kardes kardes kafa kalmadi bendr vallahi ya tamam annrm dua ediyiruz ins olacak diorum hani ben cok dua ediyorum yok dio ne zmn olacak fio simdilik yok ilerdr diorum tamam zaten olmiycak biliyorum bnm kardsm istemiyorum die aglamaya basliyir ne desem ikna edemiyorum ustelik herkesin ama herkesin yaninda yaoio bunu yoruldum ben artk kendimi sakinlestrsem kizimi sakinlestirrmiyorum