Amiin tüm isteyenlere inşaallahMaşallah canım darısı bizlere..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin tüm isteyenlere inşaallahMaşallah canım darısı bizlere..
kaynanm cok sevindi allah razi olsun dedi gorumcelerim uzuldu bebek kucuk diye:)Ne dediler peki
Küçük bebegin mi var.Ne kadarlık masallahkaynanm cok sevindi allah razi olsun dedi gorumcelerim uzuldu bebek kucuk diye:)
6 ayi bitiyor 22 sndeKüçük bebegin mi var.Ne kadarlık masallah
Ben de agirdan almak istiuorummpersembe kan verrecm ins benm gibi kimse agirdan almiyordur heralde:)
Oyy masallah,sağlıkla büyüsün6 ayi bitiyor 22 snde
aynen kuzum varsa vardir yoksa yoktr canm ins senin ki vardir seymam olmasydi ben test yapmazdi o cok israr etti yap yap diyeBen de agirdan almak istiuorumm
amin kuzum sag olsin benmkiler. hep kucuk biri. 2.5 biri 5e girek oyle siraladik vallaOyy masallah,sağlıkla büyüsün
Maşallah tam canlı annesin yani )amin kuzum sag olsin benmkiler. hep kucuk biri. 2.5 biri 5e girek oyle siraladik valla
Aminnnn İnşaAllah kuzum zaten çok stres yaptığımızdan olmuyor ahh bir rahat olabilsekİnşallah düzene girecek canım bize de nasip olacak o çift çizgi inanıyorum kafamızı biraz rahat bıraksak
Canımcım benim koca iş değiştirecek yeni işe başlamadan önce biraz tatil yapayım diye evde şu an. Biraz gezeriz falan biraz da evde. Zor giriyorum buraya. Öyle sen napıyosun canımcıöNbyon canısııııı
Ohhhh en sevdiğim kocayla gezmekkk Bende napim temizlik yapıydum şimdi komşuma çıktım oturuyorum :)Canımcım benim koca iş değiştirecek yeni işe başlamadan önce biraz tatil yapayım diye evde şu an. Biraz gezeriz falan biraz da evde. Zor giriyorum buraya. Öyle sen napıyosun canımcıö
Hımmm iyi bakalım ❤kaynanm cok sevindi allah razi olsun dedi gorumcelerim uzuldu bebek kucuk diye:)
Bende 6Ben de 5 :)
evet canim. ben adet oldum tam olarak söküldü en azindan ve döngum yine 32. en azindan duzenli oldum diye seviniyorum.meryl streep senle ben cok benzer ilerliyoruz sanki
Tecrubelerrini bizimle paylasirmisin mesala iliski sonrasi ayaklarini yukari kaldirirmisinama sana dedim kesin hamilesin diye cok sevindim demek ates yontemi dogru sacma diyenlere kapak olsun