- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.775
- 35
eevet kuzum hidro pregestron . polisik over icin bakiliyor galibaBenmi kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eevet kuzum hidro pregestron . polisik over icin bakiliyor galibaBenmi kuzum
yerlesme olmasin@merylstreep senle ben cok benzer ilerliyoruz sanki
Hadi inşallah yerlesmedir yine deEvet beni de şüphelendiriyor ama adette olabilir bazen boyle leke gelip devam ediyor
Peki nasıl bişey ki bu canım iki kere gelmesi garipYok tatlim ya idrar da bile cikmadi ki düşük riski olsun. Daha onceki gebeligimden bikiyorum tecrübeliyim bu oyle bisey degil
Olabilir canim takipteyimyerlesme olmasin
Iki kere peceteye geldi iki damla kadar kontrol edicem ara ara gelecek mi bakalim devami.Peki nasıl bişey ki bu canım iki kere gelmesi garip
Insallah canimHadi inşallah yerlesmedir yine de
Sağol kuzum İnşaalhj güzel sonuçlar alirimeevet kuzum hidro pregestron . polisik over icin bakiliyor galiba
Hımmm tamm kuzum teşekkür ederim sağlikli sonuçlar alirim inşalllahhhKuzum hidroksi kıllanma kısırlık gibi problemlerde bakılıyormuş böbrek üstü bezlerinin yetersizliği demekmiş canım
İnsallah gelmez kuzumIki kere peceteye geldi iki damla kadar kontrol edicem ara ara gelecek mi bakalim devami.
İnsallah kuzum insallahHımmm tamm kuzum teşekkür ederim sağlikli sonuçlar alirim inşalllahhh
Insallah canım bakalım ❤⚘İnsallah gelmez kuzum
Kızlar bugün itibariyle adetime 7 gün kaldı ve sabah hapşırınca sağ kasığıma feci bir kramp girdi. Az önce de tekrar oturduğum yerden kalkınca ani bir kramp girdi aynı yere ve geçti. Böyle bir durum yaşayan yaşamış olan var mı :/Sağol kuzum İnşaalhj güzel sonuçlar alirim
Insallah canım bakalım ❤⚘İnsallah gelmez kuzum
kiz pireye kizip niye yorgan yakiyon gitseydin keşke hastaneye yarin devam mutlaka git canımEvet beni de şüphelendiriyor ama adette olabilir bazen boyle leke gelip devam ediyor
offf sorma canım moralim cok bozuldu o yüzden çıkmak istemiyorum bi yerekiz pireye kizip niye yorgan yakiyon gitseydin keşke hastaneye yarin devam mutlaka git canım
Düzelirsiniz inşalalhh canım sıkma canını dicemdee oluyor bazenn Allah yardimcın olsunSorma ya eşime kızdım gitmedim içimden de gelmiyor gitmek açıkçası