- 4 Mayıs 2018
- 4.194
- 9.655
Bende 7Bende 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 7Bende 6
benim de geldi canim. beklenenden 1 gun sonra. umutlar diger aya kaldi.Kizlar benim kirmizilar geldiiii
Kız akşam akşam ne komşusu eşin akşamları mı çalışıyor?Ohhhh en sevdiğim kocayla gezmekkk Bende napim temizlik yapıydum şimdi komşuma çıktım oturuyorum :)
Canım çok üzüldüm gelecek aya inşallahKizlar benim kirmizilar geldiiii
O zaman şöyle diyoruz Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordurrbenim de geldi canim. beklenenden 1 gun sonra. umutlar diger aya kaldi.
aynen canm. gun asiri yaptim adet biter bitmez en. son adete 9 gun kala yaptim ama ayagimi falan dikmedim zaten. insan istet istemez kalkmiyor tuvalete 2 3 saat sonra gittim adete. yaklasik bir 12 gun kala baktim. son. 1 haftaya gireken ani yuksrliyordu. 36.6 nin ustydu bu su demek umut var demek zaten .bir kac gundr 37 cok ekstra bise yapmadi vala. hersey allahtanTecrubelerrini bizimle paylasirmisin mesala iliski sonrasi ayaklarini yukari kaldirirmisin
Atesini adet bitincemi olcmeye basladin
Birgun dolu bir gun bos seklindemi iliski oldu
ewett canmA Annelerin en yorgunu canim hamile misin :)
Ben beklıyordum tatlimm bende üzüldüm bir dahaki aya inşallah gelmez öyle diye diye 1 seneye yaklaştim o ayriiiKız akşam akşam ne komşusu eşin akşamları mı çalışıyor?
Canım çok üzüldüm gelecek aya inşallah
aynen canm kendime gore yaptim nickiMaşallah tam canlı annesin yani )
olsun kuzu diger aya super olcak inan senden cok umutluyduydum kesin sumeyra hamile diyordumBen beklıyordum tatlimm bende üzüldüm bir dahaki aya inşallah gelmez öyle diye diye 1 seneye yaklaştim o ayriii
hadi bakalimSlmlar kızlar bende bata son 9 gün bklm gogus uçları hassaslasti kaşınıyor bklm nolcak
Ahhh cancağzımm o kan sonucunu 0.1 görene kadar bende bekliyordumm inann kısmett ne diyeyim rabbimin bir bildiği var amennaolsun kuzu diger aya super olcak inan senden cok umutluyduydum kesin sumeyra hamile diyordum
kuzu belirti konusunda mi yoksa cocuk konusunda miA Annelerin en yorgunu biz tam 7 kişi olduk hamile kalmayi bekleyen en tecrübeli olarak bizi aydinlat lütfennnnn
Belirti sonraki tatlimm öncesi lazim bizeekuzu belirti konusunda mi yoksa cocuk konusunda mi
Tabiki kendinide ihmal etme canım sakın ver kuzum ver kontrollerini kaçirma sakınya bizimkiler bana uzulduler bide kalbin hasta. doktora gorun .bide ara vermedwn hanile kaldin hepsini sor. baklalim su persembe kani vereyim
kuzu acikcasi adette bitet bitmez calismalara baslamak en iyi bazen insan iki kez yumurtluyor o yuzden adete. 1 hafta kala kadr iliskiyi devam etmek en iiiyisi kizlar inanirminsz yumurtam olustugu zamn bende cok istek artiyor ardan bile anlarsiniz vajina sulu bir akinti olunca dogurganligin en iyi oldugu an. kendinizi kasmayin once kendinizi esinizi mutlu. edin. sonra cocuk geliyor esim bir sozu var isteksiz iliskiden cocuk olmaz diye benm taktigi bu kuzu vallahBelirti sonraki tatlimm öncesi lazim bizee
Mesaj alındııkuzu acikcasi adette bitet bitmez calismalara baslamak en iyi bazen insan iki kez yumurtluyor o yuzden adete. 1 hafta kala kadr iliskiyi devam etmek en iiiyisi kizlar inanirminsz yumurtam olustugu zamn bende cok istek artiyor ardan bile anlarsiniz vajina sulu bir akinti olunca dogurganligin en iyi oldugu an. kendinizi kasmayin once kendinizi esinizi mutlu. edin. sonra cocuk geliyor esim bir sozu var isteksiz iliskiden cocuk olmaz diye benm taktigi bu kuzu vallah
Evet kuzum benim eşim iki vardiya calısıyo omdan 12 de gelecek yani şimdi geldi gelecek işte :)Kız akşam akşam ne komşusu eşin akşamları mı çalışıyor?
Canım çok üzüldüm gelecek aya inşallah