- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.775
- 35
aynen kuzum ben kasindim ama gene bebegimi istememe engel degilTabiki kendinide ihmal etme canım sakın ver kuzum ver kontrollerini kaçirma sakın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen kuzum ben kasindim ama gene bebegimi istememe engel degilTabiki kendinide ihmal etme canım sakın ver kuzum ver kontrollerini kaçirma sakın
aynen kuzm:) zaten karnim cikana kadr kimseye soylememe karari aldikMesaj alındıı
ewtt canm mitral kapaktaA Annelerin en yorgunu kalp kapağinda mi sorun vardi senin canım
Bende de var aylik iğne oluyorum penisilin sen oluyormusunewtt canm mitral kapakta
yok kuzum diderol diye bir ilac aliyordum gebelik olunca. kac kez biraktim. penisil kalp romatizmasi icindr benceBende de var aylik iğne oluyorum penisilin sen oluyormusun
Evt romatizmadan dolayi benimki dikkat et kuzum mutlaka görün Rabbim şifa versin inşallahh bizlere ve bütün hastalaraayok kuzum diderol diye bir ilac aliyordum gebelik olunca. kac kez biraktim. penisil kalp romatizmasi icindr bence
Canım doktora git bu ay kontrole.Ben beklıyordum tatlimm bende üzüldüm bir dahaki aya inşallah gelmez öyle diye diye 1 seneye yaklaştim o ayriii
Kalbinde ney var canım? Doktor sana hamile kalmayı falan yasaklamamıştı demi? Bizimkiler dediğin kendi ailen mi?ya bizimkiler bana uzulduler bide kalbin hasta. doktora gorun .bide ara vermedwn hanile kaldin hepsini sor. baklalim su persembe kani vereyim
Ayy kız ben geceleri çok korkuyorum biraz geç gelsin. Sen alıştın mı?Evet kuzum benim eşim iki vardiya calısıyo omdan 12 de gelecek yani şimdi geldi gelecek işte :)
Şeymoş seni yesin burdayımbugun seymos yok ;(
Yok kuzum 12 de geliyo zaten gece yanımda geceleri hiç gitmiyo bu şekil çalışmasını seviyorum ben ya gece calısmasında bu iyi gayet güzelCanım doktora git bu ay kontrole.
Kalbinde ney var canım? Doktor sana hamile kalmayı falan yasaklamamıştı demi? Bizimkiler dediğin kendi ailen mi?
Ayy kız ben geceleri çok korkuyorum biraz geç gelsin. Sen alıştın mı?
Şeymoş seni yesin burdayım
anladim canm benmkinde. kacak var tamm kuzum edrim dikkar sende etEvt romatizmadan dolayi benimki dikkat et kuzum mutlaka görün Rabbim şifa versin inşallahh bizlere ve bütün hastalaraa
k bakma bal ben senle ilgilenemiyormmmCanım doktora git bu ay kontrole.
Kalbinde ney var canım? Doktor sana hamile kalmayı falan yasaklamamıştı demi? Bizimkiler dediğin kendi ailen mi?
kuzu yasak koymadi ama ileryen yaslarda sjinti olur yoksa gebelige engel degil esimin ailesi canm benmCanım doktora git bu ay kontrole.
orta sekerin biraz altinda sen nasilsinHayırlı geceler hanımlar canımlar nasılsınız
Aaaa hep gece mi abla seninkiula siz bnm yerimde olsaniz ne yaparfiniz:) benmki hep gece calisiyo:)
Bende şükür iyiyim biraz benimde canım bişeylere sıkıldı ama senin neyin var hayırdırorta sekerin biraz altinda sen nasilsin
Hayırlı olsun canım benim çok sevindim dua et bizlere inşallah birseyi merak ettim akıntının rengi miktarı neydi ?Yaklaşık 7-8gündür hiç ısınamadim ama ateşim 36.7 nin altına düşmedi hiç.Akıntım vardı yaklaşık 2gündür çok azaldı.Dünden beri meme uçları acıyor bide ben esmerim hemen koyulasti.En önemlisi dudaklarim çok kurudu benim,öyleki alt dudağım kabuk tuttu.Mide yanması da cabasi..Allahım herkese nasip etsin