- 7 Eylül 2018
- 2.114
- 3.737
- 33
Sagol canimÇok iyi maşallah canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canimÇok iyi maşallah canım :)
Sagol abla seninde kan degerlrin yuksek cikar insallahmassalah:)
COk sagol canim darisi sana insallahYaaaa canımmmm cok sevindimmmm hayırlısı olsun insallah Sağlıkla gelsin meleğin
heee o zamn dogrudur kuzumDil altindan canımcımm
Maşallah, mis gibi ikinci çizgi. Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla gelsin bebişler
Yani bu ümitsizlik ara sıra beni de yokluyor gerçekten, ama olabildiğince sesini kısıyorum karamsar düşüncelerin. Her ay aynı umutla beklemeye gayret etmek gerek. Umudumuz dua olup kabul olsun inşallah
Aynen kesinlikle katılıyorum. Hamişler bizim için birşey yapmak istiyorlarsa bu dua etmek olsun lütfen.
Canım bu geceyi es geçsen de sabah erkenden yapmanı tavsiye ederim.
cheesecake-im Çizkekim naptın gittin mi kan vermeye?
sağol canım.Rabbim dileyen herkese nasip etsinMaşallah, mis gibi ikinci çizgi. Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla gelsin bebişler
Çok güzel artmış canım. Böyle devam etsin inşallah.
Yani bu ümitsizlik ara sıra beni de yokluyor gerçekten, ama olabildiğince sesini kısıyorum karamsar düşüncelerin. Her ay aynı umutla beklemeye gayret etmek gerek. Umudumuz dua olup kabul olsun inşallah
Aynen kesinlikle katılıyorum. Hamişler bizim için birşey yapmak istiyorlarsa bu dua etmek olsun lütfen.
Canım bu geceyi es geçsen de sabah erkenden yapmanı tavsiye ederim.
cheesecake-im Çizkekim naptın gittin mi kan vermeye?
Sinyalleri başladi zatn bende kasiklarim batiyor bel ağrisi da başladi. Sabaha yerim kirmizi kartiheee o zamn dogrudur kuzum
Benmi kuzumpeki degerin yuuksek mi dusuk mu
Kuzum hidroksi kıllanma kısırlık gibi problemlerde bakılıyormuş böbrek üstü bezlerinin yetersizliği demekmiş canımBenmi kuzum
Normal canım rahim genişliyo bebek kendine yer acıyoKızlar benim kasiklarda adet sancısı gibi ağrılar oluyor.Bi sağ taraf bi sol taraf..normal mi acaba
Canim tuvalete gittigimde peceteye geliyordu bir iki damla simdi yok 2 kere oldu bittiCiddi misin baya baya adet mi oldun?
Canım net adet kanaması demi?
Bence kesinlikle tekrar bir doktora git o kahve akıntıdan bahset. Bir de yumurtlama gününden emin miydin?
Canım tüm şartlar müsait olsa bile az evvel bir arkadaşın yazısında okudum çocuk olma ihtimali %30. Yani mucizevi bir olay. Eşin gitti mi doktora mesela. Bence biz bayanlar kendimize çok yükleniypruz. Eşlerinde kontrole gitmesi gerekir
Kuzum bi kan verseydin keşke yaCanim tuvalete gittigimde peceteye geliyordu bir iki damla simdi yok 2 kere oldu bitti
Sorma ya eşime kızdım gitmedim içimden de gelmiyor gitmek açıkçasıKuzum bi kan verseydin keşke ya
Kuzum bi gitseydin düşük tehlikesi falan bişry olur hemen ilaca başlardınSorma ya eşime kızdım gitmedim içimden de gelmiyor gitmek açıkçası
Yerleşme olmasın buCanim tuvalete gittigimde peceteye geliyordu bir iki damla simdi yok 2 kere oldu bitti
Yok tatlim ya idrar da bile cikmadi ki düşük riski olsun. Daha onceki gebeligimden bikiyorum tecrübeliyim bu oyle bisey degilKuzum bi gitseydin düşük tehlikesi falan bişry olur hemen ilaca başlardın
Evet beni de şüphelendiriyor ama adette olabilir bazen boyle leke gelip devam ediyorYerleşme olmasın bu