- 17 Eylül 2018
- 1.414
- 1.519
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bakalım canm iyi yapmıssın :)Aynen canim ogrenir ogrenmez gittik valla progestan falan basladik bile
evet yakalamışsın kuzum@Seymaaao valla canım benim adet bitti 6 sında bugün 10 u test pik gösteriyor adet balangıcından itibaren 10.gün bugün yane bu arada ovulasyon testim bu kızlar yorumlardanız memnun olurum Bugun değerlendireyim değilmi ? A Annelerin en yorgunu @dilzapek @Meylen @Sumyak123 @Seymaaao @Kutsal panter @Nurlana14
@Mrvttttttt
Bende bunu merak ediyorum combi yumurtlamamı sağlıyor gibi ama henüz sonuç alamadım 4ay oldu acaba şase mi daha çok işime yarar diye düşünmeye başladımKuzum kapsülü duymadım bana toz halinde olan dediler. Fark var mı canım?
Çok sevindim canım ne güzel erkenden öğrenmişsin ya hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahMerhaba kızlar.. Salı günü yazmıştım sanırım, test yaptım ve silik çıkmıştı. Regl gecikmesi olmadan Normalde 8 aralık ta olmam gerekiyordu anlayacağınız, ama ben 3 gün üst uste sabahları yasadigim mide bulantisindan suphelenerek testi 2 gün sonra tekrar denedim. Ve saniyesinde 2. çizgi çıktı Yine inanamadim ertesi gun tekrar yaptım ve yine cikti. Yani Regl gunumden 4 gun once hamile oldugumu ilk testte anladım Kızım abla oluyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Henüz zamanı var canım ya eşit olacak ya da daha koyu çizgi o zaman lh en yüksek seviyeye geldi ve 24-36 saat içinde salınacak demek bugünler şansın var sperm kaliteliyse 72 saat de içeride kaldığı oluyor kaçırmazsınkızlar ovülasyon testi bu hahahah kendime acıdım bian
Benim gibisin hemen hemen canım bazen sürpriz olur 30 olur ama sabit öyle tarihlerim testlerini 15-16.günden itibaren yapmaya başlayabilirsin ama biz yumurtluyorsak 18-19-20 falan anca oluyor maalesef geç ben 21 bile gördüm35 36 filan canım
Canım çok sevindim ya sağ Salim kucağınıza almak nasip olsun inşallahamin ama ben cok kotuyum suan agliyorm
gunaydin canm ona gore vitamin takviyesi verecek bakalim biz ne zamn gidecegizGünaydın kızlar.Bende kan verdim geldim beta hcg nin dışında baya detaylı tahliller istedi doktor .İnşAllah bşy çıkmaz.
Canım bu ovülasyon öyle bir şey ki bir anda koyulaşıyor o yüzden yumurtlama tarihini bilmiyorsan yapmaya devam et en azından diğer aylar yumurtlama tarihine yakın yaparsın koyulaşmaya başlamış bu Arada öyle aşırı silik değil bir kaç güne yumurtlama olur diye düşünüyorumMerhaba hanımlar bu ay ovulasyon testi denedim ilk defa tecrübesizim anlayan var mı acaba yumurtlama yakın mı ,en alttakini bugun yaptım 13.gün ,Adet döngüm 29
sag ol canm benmmm umarim bi topik bana oldugu gibi sana da ugur getirirCanım çok sevindim ya sağ Salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Canım bende pco hastasıyım inofolic öncesi 2 ay yumurtlamayı göremedim kullandıktan sonra görmeye başladım ya yumurtlamıyor ya da boşuna lh yukarı fırlıyor bilemiyorum ama dene derimPko çıkarıyormuş mu öyle benim de çıkıyor
canmmm gunaydin ne yaptinGünaydın kızlar
gunaydin canm ona gore vitamin takviyesi verecek bakalim biz ne zamn gidecegiz
ayyy inss canmm. yarin gene test yapacam. ona gore kaynanama derimBen ilaçlarıma vitamnlerme testte görür görmez başladım zaten canım.Doktor sonuçlara göre değiştirir belki ilaçları.En kısa zaman da gitmeye çalış canım.
Evet dün akşam dahil 3 günü değerlendir canım geç kalmış olabilirim ama@Seymaaao valla canım benim adet bitti 6 sında bugün 10 u test pik gösteriyor adet balangıcından itibaren 10.gün bugün yane bu arada ovulasyon testim bu kızlar yorumlardanız memnun olurum Bugun değerlendireyim değilmi ? A Annelerin en yorgunu @dilzapek @Meylen @Sumyak123 @Seymaaao @Kutsal panter @Nurlana14
@Mrvttttttt