- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 26
Aa o zman göznaydn kuzum Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsnbu dedigim testi zaten iki gun once yaptim bugun octamed kulladdin 5 sn de cikti 2 gun sonra tkrar yapacm. sonra kan verecegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa o zman göznaydn kuzum Allahım sağlıkla kucagına almayı nasip etsnbu dedigim testi zaten iki gun once yaptim bugun octamed kulladdin 5 sn de cikti 2 gun sonra tkrar yapacm. sonra kan verecegim
Seymada geldi konuya :) ama o konudan birsy çıkmaz inandırıcı gelmedi kiz kayıp zaten yazdığı yoknurom dun ki. konu nasl di oyle hala guluyorm o kiza:)
Bizimle paylaştığın için biz sana teşekkür ederiz. Bizim senden tek istediğimiz olabilir o da dua. Onu da edersin zaten. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımcımkizlar hepiniz .ayri ayri cok iyi. cok degerli insanlarsinz zaten yureginde annelik aski olan kadin benm gozumde melektr. iyi varsiniz iyi ki. sizleri tanidim reelde olsak bu kadr severmiydik birbirmizi orasi asikar cok iyi ifade edemesemde kendimi. hepinize tessekur etmek istiyorm isim saymaya kalksam inan sabahi zor edrim kisacasi hepinizi cok seviyorum sizinle heycanimi paylasmakta mutluluk duyuyorum rabbim gonlunde annelik aski olan herkese nasip etsin hepiniz anneligi iliklerinize kadar hak ediyorsunuz:)
Sen uyu uyu, uyuycan ki bebiş büyüycekuraa bugunde kimse yok bnm uykum geldi sanki. uymak istemiyorm gozum kapaniyor
yarin inss cikar ya .vallah cok merak ediyorm bence hamissin
kuzum ben. dualarima guveniyorm. hhepiniz diyeceksin bak esmanin duasi kabul oldu yurekten dileyin bikez daha anladim rabbim cok merhametli dilyen .kimsenin duasini geri cevirme z ha olmuyorsa rabbim bir hayir sinamistr seymamBizimle paylaştığın için biz sana teşekkür ederiz. Bizim senden tek istediğimiz olabilir o da dua. Onu da edersin zaten. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımcım
Sen uyu uyu, uyuycan ki bebiş büyüycek
İyiyim ablam şükür bugun sana yazdım da cevap vermedin :/zehram nasl oldun
haa ne yazdi ben gormedim en son cayci. huseyin dedim millet kirildi gulmektenSeymada geldi konuya :) ama o konudan birsy çıkmaz inandırıcı gelmedi kiz kayıp zaten yazdığı yok
KuzuuummmTamam canim benim ❤bekliyorum
bitanm inan gormedim ben biliyorm ki guzel dileklerini. sunnmusndur kurban olurum k bakma gormesiysem cunku cok saskindim. kizim kucagimda bir yandan yaziyom bir yandan. aglayan. kizimi sustruyorm inan buyuk gonulukten dolayi degilİyiyim ablam şükür bugun sana yazdım da cevap vermedin :/
Ayyy abla yok dedim görmemiştir de ben de yazamadım daha zaten dışardaydım o sebeple yoksa öyle bişry aklıma valla gelmedi ben kafede okudum yazını duygulandım hatta arkadasa dedim kalk burdan çıkalım yoksa aglıcambitanm inan gormedim ben biliyorm ki guzel dileklerini. sunnmusndur kurban olurum k bakma gormesiysem cunku cok saskindim. kizim kucagimda bir yandan yaziyom bir yandan. aglayan. kizimi sustruyorm inan buyuk gonulukten dolayi degil
aglama guzel yurekli zehram eminm rabbim sana bu duygunun en guzelini nasip edwcek kuzum hep hayirlisini dileAyyy abla yok dedim görmemiştir de ben de yazamadım daha zaten dışardaydım o sebeple yoksa öyle bişry aklıma valla gelmedi ben kafede okudum yazını duygulandım hatta arkadasa dedim kalk burdan çıkalım yoksa aglıcam
Geldim canım hoşgeldin napiyosun bitti ki islerinKuzuuummm
benm disimds herkes hamilesin dedi sag ol tatlum:)A Annelerin en yorgunu bebeğimmm çooook sevindim bak ben sana ne dedimmmmm tebrik ederim kuzucummm
İnsallah abla ya ne bileyim eski umudum hevesim pek kalmadı :/aglama guzel yurekli zehram eminm rabbim sana bu duygunun en guzelini nasip edwcek kuzum hep hayirlisini dile
Bitti kuzu hosbuldum sen nbyonGeldim canım hoşgeldin napiyosun bitti ki islerin