- 19 Kasım 2018
- 1.881
- 2.558
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende napim yemekteyizi izliyorum öyle :))Bitti kuzu hosbuldum sen nbyon
Iyiyiz canım sen nasilsin gece kuşuyuz hepimiz :))hayırlı geceler canlarım nasılsınız
ula sende boyle dersen. nasip btanm rabbim her serde bir hayir her hayirda bjr ser verirmis bu yuzden sen calismana basla guzelce sonra tevvekul et bak dogurganligin var. ya olmsaydi ne. olcakti sukur can.m sukurİnsallah abla ya ne bileyim eski umudum hevesim pek kalmadı :/
neyi diyecem esime mi dedim balBende napim yemekteyizi izliyorum öyle :))
Hani sana sordugum soruyu ayıp dedin yaneyi diyecem esime mi dedim bal
ozeline bakHani sana sordugum soruyu ayıp dedin ya
Abla beni niye aydınlatmıyon küsecem heozeline bak
Darısı başımıza balımm sağlıkla gelsin inşallahbenm disimds herkes hamilesin dedi sag ol tatlum:)
İyi geceler canımmcımValla bugün ekrana bakmaktan başım çatlıyor. Ben dinleneyim kızlar. Hepinize iyi geceler. Bugün güzel bir gündü. Yarın da böyle güzel olsun inşallah
Ya ben de istiyorumozeline bak
Kızlar önemli birşey değil aslında geçenlerde yine söylemişti ilişki pozisyonuYa ben de istiyorum
Abla beni niye aydınlatmıyon küsecem he
Ilişki pozisyonu canlarYa ben de istiyorum
Heee anladım şimcikKızlar önemli birşey değil aslında geçenlerde yine söylemişti ilişki pozisyonu
Supersin canısıHeee anladım şimcik
hamdolsun canım bende iyiyim :) geceler bizimIyiyiz canım sen nasilsin gece kuşuyuz hepimiz :))
aynenhamdolsun canım bende iyiyim :) geceler bizim