- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
İnşaAllah en kısa zamanda alalım hayırlı haberleri :)Valla ben bu ay dedim senle @Seymaaao bideUmutlu Anne Bekleyiste sizden haber bekliyorum hayırlı haberler :) sorma ben takvime bakıp günleri değerlendiremedim diye ah vah ediyodum geçen ayda erken adet oldum meğerse erken yumurtluyomusum
Şeker var mı peki sendeOl kuzum olda sağliğina kavuş tez vakitte inşalalhh. Aaaa geçen senede bende çikmişti bi ufak bi resim atabilirmisin aynimi acabaaa
Geçen sene bakilmişti yoktu yarin baktiricağim randevu aldim inşalalh yokturŞeker var mı peki sendeatarım canım. Çekeyim. Ama geçme aşamasında. Çok iyi görünmeyebilir.
Sen neden baktırıyorsun?Geçen sene bakilmişti yoktu yarin baktiricağim randevu aldim inşalalh yoktur
Doktor bana baktir demişti pco teşhisini koyan doktor yaptirmadim doktorumu değiştiyorum yaptırayimda götüreyim zaman kaybetmiyim diyeSen neden baktırıyorsun?
Parmak üçlarinda da varmiydi benimkine benziyoAvuç içim bu. Ortası kurudu. Kenarlarında hala kabarcıklar var. Sarı görünen yerler.
Ben gitmiştim doktor ter bezi eğzemasi demişti ve bir iğne yapti hemen iyileşmeye başladi sebebi sıkıntı be stres başka bi sebebi yok bunun demiştiParmak üçlarinda da varmiydi benimkine benziyo
İnsülin direnci şeker olmuyor mu?İnsülin direnciniz var mı baktırın kızlar o da etkiliyormuş yumurtayı . K Kutsal pamuk K Kutsal Alerji
Var canım. Daha çok parmaklarımda . Uçlarında da çıkar tüm parmağımda daParmak üçlarinda da varmiydi benimkine benziyo
Şeker hastasi olmaya yatkinliğini belirliyo canımİnsülin direnci şeker olmuyor mu?
Sanırım daha çok yenisin senin adına sevindim tatlım en azindan aylarca beklememjssin inşallah da beklemezsin tez zamanda rabbim nasip eylesin ❤ evet gidicem bu ay olmazsa özele gidicem bakalımSonuçta yüzleşmem gereken bir gerçek var. Ve bence ne kadar erken o kadar iyi her türlü.
Ben o zaman hiç söylemeyeyim. Hakkım yok sanırım konuşmaya. Canım bu ay doktora git muhakkak.
Yok canım hiç alakası yok. Koyu çıkması denk gelmeyle alakalı günün herhangi bir saatinde yaptığın için koyuluğu açıklığı değişiyor.
Hadi yaaa, bana doğru düzgün teşhis koyan olmadı. Alerjik denmişti ama neye alerjim var bilmiyoruz. Baktırmadık. Bu ara çok arttı. 3 parmağımda var avuç içimde var.Ben gitmiştim doktor ter bezi eğzemasi demişti ve bir iğne yapti hemen iyileşmeye başladi sebebi sıkıntı be stres başka bi sebebi yok bunun demişti
Dehşet kaşiniyor değilmi sinir bozuyoVar canım. Daha çok parmaklarımda . Uçlarında da çıkar tüm parmağımda da
Çıkmaz inşallahDoktor bana baktir demişti pco teşhisini koyan doktor yaptirmadim doktorumu değiştiyorum yaptırayimda götüreyim zaman kaybetmiyim diye
Aynen. Eskiden dayanamayıp sıkardım. Daha kötü olurdu. Yayılır ve yara olurdu. Bıraktım kendi haline artık. Bazen kaşıyıp bırakıyorum.Dehşet kaşiniyor değilmi sinir bozuyo
Yarın diyim baksınlar ona da.aile hekimine gideceğim hemen okulun yanı diye. İnsüline de bakarlar mı orda?Şeker hastasi olmaya yatkinliğini belirliyo canım
Ben o zamanlar baya sıkıntılıydim bi sabah ellirimim parmak uçlarimin kaşintisiyla uyandim bi iki gün bekledim geçmedi daha çok artti gittim cildiye doktoru koydu teşhisi bana iğneden 1 gün sonra senin ki gibi kurumaya bAşladi soyuldu geçti inşallahh seninkide geçer canımHadi yaaa, bana doğru düzgün teşhis koyan olmadı. Alerjik denmişti ama neye alerjim var bilmiyoruz. Baktırmadık. Bu ara çok arttı. 3 parmağımda var avuç içimde var.
Daha bugün bat canim ama gelmedi simdilik bisey yok yarin saglik ocagina gidicemEvet kuzum yaaa yapma kendine bu işkenceyi bizide merakta bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?