- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 37
Bilmiyorum ki aç git sen yinedeYarın diyim baksınlar ona da.aile hekimine gideceğim hemen okulun yanı diye. İnsüline de bakarlar mı orda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki aç git sen yinedeYarın diyim baksınlar ona da.aile hekimine gideceğim hemen okulun yanı diye. İnsüline de bakarlar mı orda?
İnşallahh canım bol hcg li değerlerle gelDaha bugün bat canim ama gelmedi simdilik bisey yok yarin saglik ocagina gidicem
Canım hatırladım bende de oluyordu yeni evliyken gerçi 1 yıl falan sürdü şimdi yok.Canım bem mesela 2 gün üst üste yaptığımda tahriş oluyo evlendiğim zaman çatlama olmuştu kremle tedavi oldum ama doktor 2 günde bir önerdi hassas olduğundan üst üste yapmamamı söyledi eğer yaparsanda aynı çatlama olur bu sefer 10 gün yine kremle tedavi no ilişki dedi
Ayy ağzından bal damlıyo baalll. İnşallah temennileriniz dua niyetine geçer ama kendi adıma dua etmeye artık utanıyorum, isteyen herkese nasip etsin Allah, tek kendime edince bencilmişim gibi hissediyorum:)Valla ben bu ay dedim senle Kutsalsekerpare bide @Mrvttttttt sizden haber bekliyorum hayırlı haberler :) sorma ben takvime bakıp günleri değerlendiremedim diye ah vah ediyodum geçen ayda erken adet oldum meğerse erken yumurtluyomusum
Ben de bu ay olmazsa adetimn 3. Günü gideceğim bakalım. Bir şey yoksa denemeye devam ederim sıkıntı yok.Sanırım daha çok yenisin senin adına sevindim tatlım en azindan aylarca beklememjssin inşallah da beklemezsin tez zamanda rabbim nasip eylesin ❤ evet gidicem bu ay olmazsa özele gidicem bakalım
Ben cildiyeye gittiğim zaman başka bi sorunla gitmiştim. Bunu da gösterdim ama geçmişti nerydese tam görünmediği için galiba teşhis koyamadı. Temastan olabilir diye krem eldiven vermişti. Ona rağmen çıktı. Bi ara hiç yoktu. Bi kaç aydır çıkmaya başladı hatta arttı. İnşallah geçer canım. Burun etinin birdenbire çıkmış olması ve çocuk tedavisine devam edememek canını sıktı ama çok da kafaya takmıyorum. Demek ki etkiliyor yinede.Ben o zamanlar baya sıkıntılıydim bi sabah ellirimim parmak uçlarimin kaşintisiyla uyandim bi iki gün bekledim geçmedi daha çok artti gittim cildiye doktoru koydu teşhisi bana iğneden 1 gün sonra senin ki gibi kurumaya bAşladi soyuldu geçti inşallahh seninkide geçer canım
Öyle yapıcam canım. Ikimizde de çıkmaz inşallah. Çok sağolBilmiyorum ki aç git sen yinede
Canlı anne hamile mi?Huhuuuu A Annelerin en yorgunu nerdesin yahu? Eşine dedin mi? Nasıl tepki verdin? Kız anlat biraz yahu? Çatladım burda
Kızz allah seni günün haberiydi duymadın mı?Canlı anne hamile mi?
Aynen canim ogrenir ogrenmez gittik valla progestan falan basladik bileHımmm anladım canm dr kontrolündeysen sıkıntı yok o zmn :)
İnşalalhh canım sendeÖyle yapıcam canım. Ikimizde de çıkmaz inşallah. Çok sağol
Kız yok gün boyu giremedim Ki hiç. Okulda hep koşturmacadaydım sonra da 5 te arkadaşlarla yemeğe gittik. Aboouuuww niye demiyon uz yaaa. Etiketleyin beni böyle haberlerde,, berlitilerde falan.Kızz allah seni günün haberiydi duymadın mı?
Tamam bundan sonra etiketlerim canımKız yok gün boyu giremedim Ki hiç. Okulda hep koşturmacadaydım sonra da 5 te arkadaşlarla yemeğe gittik. Aboouuuww niye demiyon uz yaaa. Etiketleyin beni böyle haberlerde,, berlitilerde falan.
aminn canımcım sağolasınKutsalsekerpare @Mrvttttttt teşekkür ederiz teyzeleri bende kız çocuğunu çok severim doktor şaşırdı ayy hadi inşaallah dedim kız gibi deyince :))❤darısı size teyzoşlarrr en tez zamanda inşaallah❤
Egzama canım bu . Benimde olıyor aradaAvuç içim bu. Ortası kurudu. Kenarlarında hala kabarcıklar var. Sarı görünen yerler.
Anlatmış canım onceden konuşmuştuk biz. Ben onceki gebeligimde eşime süpriz yapmıştı onu anlattım fikir olsun diye esma ablamda beğendi o şekil yapmış ama bende detay olarak bilmiyorum gelsinde anlatsın bizeHuhuuuu A Annelerin en yorgunu nerdesin yahu? Eşine dedin mi? Nasıl tepki verdin? Kız anlat biraz yahu? Çatladım burda
hocam sag olun benim inacim var sizdende haber alacagiz insallahh size cok dua ediyormA Annelerin en yorgunu kıızzzz hayırlı olsun. Maşallah Sana valla. Helal kız. Tebrik ediyorum kuzum. Darısı başımıza.
Eee nasıl anlattın eşine sölesene kızesime
hocam sag olun benim inacim var sizdende haber alacagiz insallahh size cok dua ediyorm
burdayim bitanm. cocuklari banyo yaptrdim yemek yedirdim cay yaptim kaynanalari cagidim .iki cocugu uyuttum kaldi bitane kuzu esime. soyle supriz yaptim elif sag olsun guzel akil verdi mektup yaz zarfa koy diye bende ole yaptim icine testi de koydum. yemek saldim oturdugu yere. gorunur yere biraktim okudu bu ne diye bende sana gelmis oku okudu okudukca okuyor iki. 3 kez okudu kendine gelemedi. sonra verdigi tepki har bi mi evet bak buda testim anlimdan optu. canm karim benm aslan karim dedi daha kimseye demedim iki gun sonra testi tekrarlayalim dedim. sonra soyleriz dedim tamam dediHuhuuuu A Annelerin en yorgunu nerdesin yahu? Eşine dedin mi? Nasıl tepki verdin? Kız anlat biraz yahu? Çatladım burda