Sen naptın nasılsınn balımm❤Amiinnn kuzucum insallah insallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen naptın nasılsınn balımm❤Amiinnn kuzucum insallah insallahhh
şimdi geldim kuzum vallahi az önce aklımdan sen geçiyodun dedim bi giriyimde zehraya yazıyım nasıl oldu diyeBu gece herkes kayıp :/ nerdesiniz millet ya ben geldim bugun kimse yok Kutsal panter Kutsal Tiramisu @Seymaaao cheesecake-im K Kutsal pamuk @Wishmaster @dilzapek @Meylen hanımlaaarrr huhuuuu :)
İyi geceler kuzucummbenm uykum geliyor sanirim uyuyacm
Kalp kalbe karşıymış demek canımmm Şükür iyiyim canım kanamam falan bayağı azaldı birazda kırmızıya döndü sancım da kesildi canım sen nasılsınşimdi geldim kuzum vallahi az önce aklımdan sen geçiyodun dedim bi giriyimde zehraya yazıyım nasıl oldu diye
Bnd şükür Rabbime iyiyim Cuma’yı bekliyorum kan vermek için:)Sen naptın nasılsınn balımm❤
Evet canım öyleyse çok güzel inşallah bi an önce toparlanırsın kuzum doktora git mutlaka ihmal etme. bende çok şükür iyiyim bugün klomene başladım 5 gün kullanacağım bakalım nolacakKalp kalbe karşıymış demek canımmm Şükür iyiyim canım kanamam falan bayağı azaldı birazda kırmızıya döndü sancım da kesildi canım sen nasılsın
Yeni yeni okuyordum sayfalari.. biraz once oturdum bugun misafirim vardi cok sevdigim arkadasim geldi uzaktan onla hasret gideriyorduk simdi uyudu ben de sizleri merak ettim ❤ nasılsın canısı?Bu gece herkes kayıp :/ nerdesiniz millet ya ben geldim bugun kimse yok Kutsal panter Kutsal Tiramisu @Seymaaao cheesecake-im K Kutsal pamuk @Wishmaster @dilzapek @Meylen hanımlaaarrr huhuuuu :)
Yok canım Cuma randevum var zaten bakalım ne çıkacak. Klomen hap mı kuzumEvet canım öyleyse çok güzel inşallah bi an önce toparlanırsın kuzum doktora git mutlaka ihmal etme. bende çok şükür iyiyim bugün klomene başladım 5 gün kullanacağım bakalım nolacak
Ohhh misafir en sevdiğim Bnde şükür canım Cuma’yı bekliyorum kan vermek için:)Yeni yeni okuyordum sayfalari.. biraz once oturdum bugun misafirim vardi cok sevdigim arkadasim geldi uzaktan onla hasret gideriyorduk simdi uyudu ben de sizleri merak ettim ❤ nasılsın canısı?
Yok değilim uzağım . Kuzum sağ ol gene deİnşalllah bitanemm inşalalhh istanbuldaydan öneririm kesinlikle
Hadi bakalim insallah bir an önce bu durum biter ve tekrar calismalara başlarsın ❤Ohhh misafir en sevdiğim Bnde şükür canım Cuma’yı bekliyorum kan vermek için:)
Burdayimm şekerimmmBu gece herkes kayıp :/ nerdesiniz millet ya ben geldim bugun kimse yok Kutsal panter Kutsal Tiramisu @Seymaaao cheesecake-im K Kutsal pamuk @Wishmaster @dilzapek @Meylen hanımlaaarrr huhuuuu :)
Sınavın nasıl geçti kuzum ?Hayırlı geceler canlarım Size merak ettiğim bilry sormak istiyorum düzenli adet olan biri düzenli bi şekilde yumurtluyo mudur ?
Berbattı desemmmSınavın nasıl geçti kuzum ?
Ayol sekeyimmm kaybolma yahuuuBurdayimm şekerimmm
Ahahahha sabırsızlıkla bekliyorumHadi bakalim insallah bir an önce bu durum biter ve tekrar calismalara başlarsın ❤
tertemiz çıkar inşallah evet canım hap ama ne için kullandığımı bende bilmiyorum yumurtlamamı olmuyor çatlamıyormu anlamadımkiYok canım Cuma randevum var zaten bakalım ne çıkacak. Klomen hap mı kuzum
Yok yok mutfak topladimm evi toparladim şimdi sizinleyimmmAyol sekeyimmm kaybolma yahuuu
Belki kaliteli olsun yumurtan diye vermiş olabilir:))tertemiz çıkar inşallah evet canım hap ama ne için kullandığımı bende bilmiyorum yumurtlamamı olmuyor çatlamıyormu anlamadımki
İnşaAllah sonucu iyi olurBerbattı desemmm