- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 37
Hadi kolay gelsinnnAhahahha sabırsızlıkla bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi kolay gelsinnnAhahahha sabırsızlıkla bekliyorum
Bnde topladım şüpürge tutacaktım baktım cok geç olmuş:/Yok yok mutfak topladimm evi toparladim şimdi sizinleyimmm
Ahahahha sağol cancağzım:)) hele anlat neler yapıyorsun :))Hadi kolay gelsinnn
Yarın yaparsin canım çokta yorma kendini emiBnde topladım şüpürge tutacaktım baktım cok geç olmuş:/
Bilmiyorum ya kimle konuştuysam kötü dedi sorular ancak bu kadar kötü sorulabilirdi diye düşünüyorumİnşaAllah sonucu iyi olur
Artık yarına kaldı da yarın da gezmeye gidecektim insallah yetiştiririm :)Yarın yaparsin canım çokta yorma kendini emi
Hiç vallaa aşkamdan beri sevindirik oldum adet olmayı bekliyorum belirti falanda yok yaaaAhahahha sağol cancağzım:)) hele anlat neler yapıyorsun :))
Yetişir yetişir hiç bişeycik olmaz gez vallahı napcan evde oturuppArtık yarına kaldı da yarın da gezmeye gidecektim insallah yetiştiririm :)
Belki de olmazsıınnnHiç vallaa aşkamdan beri sevindirik oldum adet olmayı bekliyorum belirti falanda yok yaaa
Gezcem vallaaa :))
Yetişir yetişir hiç bişeycik olmaz gez vallahı napcan evde oturupp
belkide canım cumartesi günü anlarım artık nolduğunu :)Belki kaliteli olsun yumurtan diye vermiş olabilir:))
Olmazsam orayi hiç düşünmedim inanki hayirlisi neyse o olsun diyeyim kuzum kanda olsa çikardi diye kendimi inandirdim galiba ondan böyle hissediyorumBelki de olmazsıınnn
Evet canım çatlatmiyor o güzel bi şekilde büyütüyorbelkide canım cumartesi günü anlarım artık nolduğunu :)
Klomeni ssk karşiliyormu kizlarEvet canım çatlatmiyor o güzel bi şekilde büyütüyor
Hapin ismi neydi canimAh canim uzulme allah saglikli versin yeterki bak sana bi tavsiye
Kimsayal gebelik sagliksiz yumurta yada sagliksiz spermlerden oluyormus doktorum bana saglikli yumurta gelismi icin hap verdi bende esime keci boynuzu pekmezi yedirdim ve ilk bu sekilde denemede oldu
Belkide en umudunu kestiğin anda olacak iste insallahOlmazsam orayi hiç düşünmedim inanki hayirlisi neyse o olsun diyeyim kuzum kanda olsa çikardi diye kendimi inandirdim galiba ondan böyle hissediyorum
İnsallah kuzum :) kız kac kişi kaldık hamiş olmayan ya :)belkide canım cumartesi günü anlarım artık nolduğunu :)
Yaaaa ilk defa duydum:))Kızlaaarrr ben bi yerde görmüştüm suyun hafızası varmış ve kelimelere göre su molekülleri şekil alıyormuş ben evlendiğim ilk günden beri korunmadım ve 6 adet dönemi atlattım en son ki adetimin bittiği gece itibariyle her gece bir barsak suya şu an hamileyim ve bebeğimde bende çok sağlıklıyız dedim yarısını içtim yarısını başucum koydum sabah uyanır uyanmaz da o yarısını içtim sonuç o ay Allahın izniyle hamile kaldım bide bunu deneyin eğer böyle şeylere inanırsanız (not: ben bunu yaparken eşim benimle çok dalga geçmişti çünkü gerçekten acayip bir inançla yapıyordum :) )
Valla balım ben bi kitap okudum o kitapta suyla ilgili bilgilerde vardı benim alanım felsefe tasavvuf falan olduğu için dikkatimi çekti ve muhteşem bilgiler geldi o kitaptakiler sonra araştırdım ciddi anlamda suyun hafızası olduğunu gördüm ve denemekten ne çıkar ne kaybedicem diye denemeye karar verdim çok şükür Rabbimde boşa çıkarmadı:)Yaaaa ilk defa duydum:))