- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 37
Taş gibisin maşşallah kuzum sadece hamilesin merak etme12 günde testle öğrenen sayısı çok. Ama temkinliysen yarın sabah ilk idrarla da çıkar bnece.
Kız ateşin maşallah çok iyş Esma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taş gibisin maşşallah kuzum sadece hamilesin merak etme12 günde testle öğrenen sayısı çok. Ama temkinliysen yarın sabah ilk idrarla da çıkar bnece.
seymam ben galiba hastayim yorgunum. cocuklarin hastaligi gecmis olabilir12 günde testle öğrenen sayısı çok. Ama temkinliysen yarın sabah ilk idrarla da çıkar bnece.
Ben de yoktur kuzum ya . Sanmıyorum yaniOhoo benim daha adet biteli 6-7 gün oldu kuzum şu an senin ve Umutlu Anne Bekleyiste için beklemedeym
yok balim belki yumurtluyorum:)Taş gibisin maşşallah kuzum sadece hamilesin merak etme
Kşz sen kaç gün yumurtluyon düşmesi gerkiyodu seninki habire yükseliyooyok balim belki yumurtluyorum:)
hani emiyor ya. cocuk belki yumurtlama gecikmistrKşz sen kaç gün yumurtluyon düşmesi gerkiyodu seninki habire yükseliyoo
BuAy kizlar ne kadar mutluyum 10 sene önceki doktorumu buldum tesadüfen ve infertilite bölümüne. Bakiyormuş Rabbim hiç daraltmiyo kurban olduğumm şükürler olsun randevumuda aldim
Bu her şeyin daha da güzel olacağına işaret canım işte çok şükürBen de bulurum inşallah yaAy kizlar ne kadar mutluyum 10 sene önceki doktorumu buldum tesadüfen ve infertilite bölümüne. Bakiyormuş Rabbim hiç daraltmiyo kurban olduğumm şükürler olsun randevumuda aldim
Himmmm orasini bilmiyom sen yarin bize bir edet test yapda rahatliyalimm kızhani emiyor ya. cocuk belki yumurtlama gecikmistr
İnşalllah bitanemm inşalalhh istanbuldaydan öneririm kesinlikleBu
Bu her şeyin daha da güzel olacağına işaret canım işte çok şükürBen de bulurum inşallah ya
yarin yapacagim cannm benmHimmmm orasini bilmiyom sen yarin bize bir edet test yapda rahatliyalimm kız
Aaaa cok güzel kız :)Ay kizlar ne kadar mutluyum 10 sene önceki doktorumu buldum tesadüfen ve infertilite bölümüne. Bakiyormuş Rabbim hiç daraltmiyo kurban olduğumm şükürler olsun randevumuda aldim
Heh şöyle kuşum ama lütfen fazla şey etme hee 3 damla kafiiiyarin yapacagim cannm benm
Şükürler olsun bitanem hamile olsam bundan bir tık daha fazla sevinirdimAaaa cok güzel kız :)
tMamm:) tamam azicik koyarim:) wc nin dili olsada konussa bele ilgili neler gordu garip:)Heh şöyle kuşum ama lütfen fazla şey etme hee 3 damla kafiii
Nasıl bi dr ki kız :)Şükürler olsun bitanem hamile olsam bundan bir tık daha fazla sevinirdim
yes balimmm ben. 28 29 gunde adet oluyordum onceden .15 ve 14 kesin yumurlama oluyorduHayırlı geceler canlarım Size merak ettiğim bilry sormak istiyorum düzenli adet olan biri düzenli bi şekilde yumurtluyo mudur ?
Çok çok çok iyi halden anlayan merhametli işindede çok iyiydii bide sevimli bir hastanin istediği herşey mevcutNasıl bi dr ki kız :)
Anladım ablacım peki düzenli olup geç yumurtlama olabilir miyes balimmm ben. 28 29 gunde adet oluyordum onceden .15 ve 14 kesin yumurlama oluyordu