Valla bende gecende gittiğim dr u cok sevdim o kadar hanım hanımcık sorduğum her soruya cevap verdi dinledi Allah razı olsun yaÇok çok çok iyi halden anlayan merhametli işindede çok iyiydii bide sevimli bir hastanin istediği herşey mevcut
İşte biz böyle doktorlar istiyoruz ztn sıkıntılı bir dönemde oluyoruz oraya gidincede suaratsiz huysuz doktorlar olunca sıkıntımız 2 ye katlaniyor rabbim sayilarini artirsin inşallahh iyilerle karşilaştirsinValla bende gecende gittiğim dr u cok sevdim o kadar hanım hanımcık sorduğum her soruya cevap verdi dinledi Allah razı olsun ya
duzenliyse .de olabilir bazen gec olur ama dongun kacsa ondan 14 cikar. cunku yumurta olayi 14 gunde olusan bise bence gec yumurrtlam 30 gunde fazla dongusu olan icindirAnladım ablacım peki düzenli olup geç yumurtlama olabilir mi
Şimdi abla ben ilk hamile kalmadan önce temiz olduğum gün sayısı 21 di hep 6 gün de adet görürdüm ama dış gebelikten sonra bu döngüm 23 e çıktı ve gene 6 gün şimdi ben ilk gebeliğimde 2 gün geçmişti adetim kan verdim çıkmadı sonra bu gebeliğimde bata 1 kala çiş testi yaptım çıkmadı bu da benim aklıma acaba geç mi yumurtluyorum sorusunu getirdiduzenliyse .de olabilir bazen gec olur ama dongun kacsa ondan 14 cikar. cunku yumurta olayi 14 gunde olusan bise bence gec yumurrtlam 30 gunde fazla dongusu olan icindir
Amiiinnn kuzum cümlemizi insallahİşte biz böyle doktorlar istiyoruz ztn sıkıntılı bir dönemde oluyoruz oraya gidincede suaratsiz huysuz doktorlar olunca sıkıntımız 2 ye katlaniyor rabbim sayilarini artirsin inşallahh iyilerle karşilaştirsinhepimizi
Şimdi abla ben ilk hamile kalmadan önce temiz olduğum gün sayısı 21 di hep 6 gün de adet görürdüm ama dış gebelikten sonra bu döngüm 23 e çıktı ve gene 6 gün şimdi ben ilk gebeliğimde 2 gün geçmişti adetim kan verdim çıkmadı sonra bu gebeliğimde bata 1 kala çiş testi yaptım çıkmadı bu da benim aklıma acaba geç mi yumurtluyorum sorusunu getirdi[/QUOTE kuzu. bence hormonlarla alakali bir durum. kana gecmesi idrara gecmesi. bunyeddn bunyeye. fark bu yuzden doktorlar gecikmede 2 3 gun. sonra test yapin diyorlar
Hosgeldin canıımmm :) şükür elhamdulillah kuzum sen nasılsın :)Kızlarrrrr benn geldimmmmm nasılsınızzzzz
Hoşbuldumm balımmm Allah daha iyi etsinn bende çok şükür iyiyi bi kaç gündür yoğunluktan giremedim bugün hazır fırsat bulmuşken size katılayım dedim :)Hosgeldin canıımmm :) şükür elhamdulillah kuzum sen nasılsın :)
Ne yoğunluğu kuzum :) neler yaptınHoşbuldumm balımmm Allah daha iyi etsinn bende çok şükür iyiyi bi kaç gündür yoğunluktan giremedim bugün hazır fırsat bulmuşken size katılayım dedim :)
Misafir ev işi çamaşır ütü benim ki evde olunca sabah öğle akşam mutfak telaşesi çok şükür ancak oturabildim :)Ne yoğunluğu kuzum :) neler yaptın
Zorlanıyomusun peki :)Misafir ev işi çamaşır ütü benim ki evde olunca sabah öğle akşam mutfak telaşesi çok şükür ancak oturabildim :)
Valla zorlanıyorum ya hemen yoruluyorum belim ağrımaya başlıyor en hareketli olmam gereken dönem ama benim hiç hareket edesim yok napcam bilmiyorum bu şekilde :)Zorlanıyomusun peki :)
Ahahah napalım artık 6 ay daha cekeceksin sonra biraz daha sonra da tadını çıkaracaksınValla zorlanıyorum ya hemen yoruluyorum belim ağrımaya başlıyor en hareketli olmam gereken dönem ama benim hiç hareket edesim yok napcam bilmiyorum bu şekilde :)
İnşaallah balımm bakalım o günleri görebilecek miyim sağlıkla huzurla :) ❤Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah en tez zamanda :)Ahahah napalım artık 6 ay daha cekeceksin sonra biraz daha sonra da tadını çıkaracaksın
Allah rahatlık versinn :)benm uykum geliyor sanirim uyuyacm
Amiinnn kuzucum insallah insallahhhİnşaallah balımm bakalım o günleri görebilecek miyim sağlıkla huzurla :) ❤Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah en tez zamanda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?