- 22 Kasım 2018
- 4.114
- 11.429
tamam dedik ya seymos:)
Yaa ikinizden de güzel haberler bekliyoruzasil sende var iftira atma:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam dedik ya seymos:)
Yaa ikinizden de güzel haberler bekliyoruzasil sende var iftira atma:)
Balımmm İnşaAllah hepimiz alırız güzel haberler:)
Hoş geldin:) öyle hanım hanım oturuyoruz :)Selam hatunlar ne kaynatiyorsunuz bakalimm
Hoşbuldumm hahhaha sizmiiHoş geldin:) öyle hanım hanım oturuyoruz :)
Amin beybimmmmBalımmm İnşaAllah hepimiz alırız güzel haberler:)
Hoşgeldin şekerimmm ben bugün çok yorgundum eşimle yatak başlığımızın şeklinde değişiklik yaptık banyoya bir kaç aksesuar taktık yemek filan derken az önce bi banyo yapmışım ki sorma mayıştım vallahi netflixte bir diziye sardık onu izliyorum kuzum sen nabıyosun bakalımSelam hatunlar ne kaynatiyorsunuz bakalimm
Hoşbuldum kuzumm en sevdiğih hafta sonu eşe iş kitlemek benimde güle güle kullan şekerim oh oh iyi seyirler bende napim batimi bekliyorum gelsinde doktora gidim biran önce diyeHoşgeldin şekerimmm ben bugün çok yorgundum eşimle yatak başlığımızın şeklinde değişiklik yaptık banyoya bir kaç aksesuar taktık yemek filan derken az önce bi banyo yapmışım ki sorma mayıştım vallahi netflixte bir diziye sardık onu izliyorum kuzum sen nabıyosun bakalım
Benim de öyle ama ben de yardım ettim  ne zaman kusum batHoşbuldum kuzumm en sevdiğih hafta sonu eşe iş kitlemek benimde güle güle kullan şekerim oh oh iyi seyirler bende napim batimi bekliyorum gelsinde doktora gidim biran önce diye
Tabiki kiz adamcağiz nasil yapsin tek benim bat 12 çrşambaya geliyo galibaaBenim de öyle ama ben de yardım ettim  ne zaman kusum bat
Evet az kalmış güzel haberler gelsin bize canımmmm :)Tabiki kiz adamcağiz nasil yapsin tek benim bat 12 çrşambaya geliyo galibaa
İnşallah bitanem bebiş yokda en azindan tedavime başlarim Allahşn izni ileEvet az kalmış güzel haberler gelsin bize canımmmm :)
Az kalmış kuşummm hayırlısı olur inşallahTabiki kiz adamcağiz nasil yapsin tek benim bat 12 çrşambaya geliyo galibaa
canim tam olarak yumurtlamam hangi gundu bilmiyorum. en az 12 gun gecmistir diye tahmin ediyorum . o donem akintim ve sancim vardi.Yumurtlamadan kaç gün geçti sen onu de bi?
kuzu bendd sizdrn bekloyorm:)
Ohoo benim daha adet biteli 6-7 gün oldu kuzum şu an senin ve Umutlu Anne Bekleyiste için beklemedeymkuzu bendd sizdrn bekloyorm:)
cok beklersin. prensesOhoo benim daha adet biteli 6-7 gün oldu kuzum şu an senin ve Umutlu Anne Bekleyiste için beklemedeym
12 günde testle öğrenen sayısı çok. Ama temkinliysen yarın sabah ilk idrarla da çıkar bnece.canim tam olarak yumurtlamam hangi gundu bilmiyorum. en az 12 gun gecmistir diye tahmin ediyorum . o donem akintim ve sancim vardi.
Kız ateşin maşallah çok iyş Esma.atesim. 37.3 gecti ula ben hastamiyim yoksa