- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.839
İnşaAllah sağlıcakla alırsın canımmmİnsallah canim insallah bu 3. İnsalah Allah bunu kucagma almayi nasip eder
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllah sağlıcakla alırsın canımmmİnsallah canim insallah bu 3. İnsalah Allah bunu kucagma almayi nasip eder
Ahahah ne güzel ya bana da diyo saçlarını kunkul yap :))) Allahım herkese nasip etsin canımBu hayal eşimdede var hani beziyle çıplak geziyoya kaçıp evin içinde öyle koşturmasını izleyip bacaklarını ısıracakmış :) herkese nasip olsun
Yok kuzum bende yokta Esma da vardır İnşaAllah:)Yarın test yapsan sen de A Annelerin en yorgunu de?
Kuzum umarım öyle değildir yaYok kuzum değilim sanmıyorum Kasım da progesteron baktırmıştım epey düşüktü . Geçen gün testte bir şeyler var gibi geldi ama yoktur testler beni daha önce de yanılttı . Çatlamıyor sanırım yumurtam
Ayyy insallah kız :)))) öyle komik ki eşimin hayalleri kopuyorum onu dinlerken :))) insallah sana da bana daaa herkese nasip olur :))Kızlar o masum, o heycanlı, sizleri motive eden hayalleriniz ne de güzel. İnşallah bu güzel hayalleriniz bir an önce gerçekleşir. Hayaleriniz dua olup kabul olsun
Canim herkesin yanlis biglidi bisi adetin yumurtlamayla alaksi yokmus adet rahim duvarinin kalinlasip dokulmesiymis yani senin yumurtan catlasada hatta yumurtlamasanda adet oluyosun sen niye umutsuzsun gecikmissindeEvet ama büyük ihtimalle yumurtam çatlamadığı için .
Canım inşallah sende de vardır, Esmada da. Bi hayır konuşun artık yahuYok kuzum bende yokta Esma da vardır İnşaAllah:)
Ayy inşallah Zehram.Ayyy insallah kız :)))) öyle komik ki eşimin hayalleri kopuyorum onu dinlerken :))) insallah sana da bana daaa herkese nasip olur :))
tamam dedik ya seymos:)Yarın test yapsan sen de A Annelerin en yorgunu de?
asil sende var iftira atma:)Yok kuzum bende yokta Esma da vardır İnşaAllah:)
İnsallah ikinizdede vardirasil sende var iftira atma:)
Güzel olmuş hayırlı olsun.
oda dogru kuzum .inn sen bu hislerin on numarasini yasarsin
Canım yerleşme kanamasıdır muhtemelen. Öyleyse tahminen 4-5 gün sonra falan testte belli olur.
Canım yaşadığın kimyasalı ne zaman öğrendin? Adet gecikmesinin kaçıncı günüydü ve değer ne zaman düştü ne zaman kanaman başladı detaylıca yazabilir misin?
Yok yok valla cuma yap ya ne acelesi varr Benim bi sopam var canım sen bilmiyorsun sanırım
Ohhh ne güzel çift çizgi. Mis gibi. Bakıp "Keşke" diyen herkese nasip et Allahımmmm tez vakit sağlıkla hayırlısıyla inşallah
Ne zaman yumurtluyormuşsun canım?
Esma hisle olsaydı bu işler ben bu ay hamileydim. Ama değilmişim. Demek ki herkes hissetmiyormuş.
İnsallah ikinizdede vardir
Sosyal baskı oluşturuyorum, 1 kişiye yani bana vazgeçtiö diyebilirsin ama onlarca kişiye demen daha zor olurtamam dedik ya seymos:)
canim sen benim oyle soyledigime bakma. elimde bol bol test var. o gun de yarin sabahi bekleyecegim dedim birden kalktim yaptim. hatta bir saat once karar verdim yapicaktim. sonra dedim cok sivi tukettim.vazgectim.Güzel olmuş hayırlı olsun.
Canım yerleşme kanamasıdır muhtemelen. Öyleyse tahminen 4-5 gün sonra falan testte belli olur.
Canım yaşadığın kimyasalı ne zaman öğrendin? Adet gecikmesinin kaçıncı günüydü ve değer ne zaman düştü ne zaman kanaman başladı detaylıca yazabilir misin?
Yok yok valla cuma yap ya ne acelesi varr Benim bi sopam var canım sen bilmiyorsun sanırım
Ohhh ne güzel çift çizgi. Mis gibi. Bakıp "Keşke" diyen herkese nasip et Allahımmmm tez vakit sağlıkla hayırlısıyla inşallah
Ne zaman yumurtluyormuşsun canım?
Esma hisle olsaydı bu işler ben bu ay hamileydim. Ama değilmişim. Demek ki herkes hissetmiyormuş.
Yumurtlamadan kaç gün geçti sen onu de bi?canim sen benim oyle soyledigime bakma. elimde bol bol test var. o gun de yarin sabahi bekleyecegim dedim birden kalktim yaptim. hatta bir saat once karar verdim yapicaktim. sonra dedim cok sivi tukettim.vazgectim.
Bilmiyorum ki kuzum :/ evet haklısın da işte doktor bilmiyorum tabi ne zaman adet olursun dediCanim herkesin yanlis biglidi bisi adetin yumurtlamayla alaksi yokmus adet rahim duvarinin kalinlasip dokulmesiymis yani senin yumurtan catlasada hatta yumurtlamasanda adet oluyosun sen niye umutsuzsun gecikmissinde
Hayirlisi olsun canim insallah Allah gonlune gore verir insallah hamilesindirBilmiyorum ki kuzum :/ evet haklısın da işte doktor bilmiyorum tabi ne zaman adet olursun dedi
Hadi bakalım ikimizde de olsun tek de :) hem anne hem teyze olalım :)asil sende var iftira atma:)
İnşaAllah Allah razı olsun:)Hayirlisi olsun canim insallah Allah gonlune gore verir insallah hamilesindir