- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
Ben de yarın gidip yazdırcam kuzum benim hiç yokta zatenEt canim ben mayida kurtaj oldum temmuz 31 de ameliyat o gunden beri folik asit iciyorum kac ay oldu dusun hatta d vitaminida iciyorum o cok onemliymis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yarın gidip yazdırcam kuzum benim hiç yokta zatenEt canim ben mayida kurtaj oldum temmuz 31 de ameliyat o gunden beri folik asit iciyorum kac ay oldu dusun hatta d vitaminida iciyorum o cok onemliymis
Valla abla sen de var kac cocuk sen bizden cok tecrubelisin bence ya biz daha yeni ogreniyoz bu hisleribizim icin ne his ediyorsun
canim doktor bana geç yumurtluyorsun demisti. bir de negatifi gorup uzulmek istemiyorum. en azindan direkt adet olayim ya da varsa direkt pozitifi goreyim.Niye sürekli erteliyorsun canım sen test yapmayıpazar dedin pazartesi dedin şimdi salıya ertelemişsn.
Aynen canim ben kendi kendime deneyip zaman kaybetmek istemedim doktorum zaten inferlite uzmani tup bebek kisminda bana yumurta gelistirici ilac yaZdi amaBen de yarın gidip yazdırcam kuzum benim hiç yokta zaten
kizlar agrilarinizi bir tarifleseniz biz bekleyenlere ne guzel olur. adet oncesi agriya benziyor mu?
vala balim bence hamile olunca insan his ediyor rabbim tarifindan bir mukafat .belirtilerim var gecikmemede halsizlik hersey ama ne yazikki o his yok bende. :)Valla abla sen de var kac cocuk sen bizden cok tecrubelisin bence ya biz daha yeni ogreniyoz bu hisleri
Canim benimde sol bacagm ya cok fena korkuylrhm bendeBenim arada adet sancısı gibi giriyor bikaç dakika da geçiyor. Gün içinde ara ara kasıklarım hafif ağrıyor. Birde sanki bacağım daki damarlar çekiliyormuş gibi oluyor canım.İnşAllah yardımcı olablmişimdir.
Anladım canım benim dr bana hiçbişeye gerek yok dedi ya yasım da küçük bakalım bi kere daha deneyelim olmazsa artık o zaman bana da verir heralde bişeyler :)))Aynen canim ben kendi kendime deneyip zaman kaybetmek istemedim doktorum zaten inferlite uzmani tup bebek kisminda bana yumurta gelistirici ilac yaZdi ama
Klomen degil femara sonra catlatma ignesi ve oldu cok sukur tabi keci boynuzu pekmezi bence onemli mayiadaki hamileligimde doktor yuzu gormedm ama esime hep pekmez yesirdim yine tuttu
Hayirlisi olsun abla 3 cocugun var evinde mis gibi vardir bir hayir amavala balim bence hamile olunca insan his ediyor rabbim tarifindan bir mukafat .belirtilerim var gecikmemede halsizlik hersey ama ne yazikki o his yok bende. :)
Bat 14 kasim canim ama bh ay erken yumurtladim agrilarim benim devamli ya hep var gecmiyo yani iki saat var 1 saat yok sadece
İyi akşamlar kuzucum Umarım hamilesindirİyi akşamlar:) Benimle ilgili hisleriniz varsa alayım :)
Yas kac canim banada geerk yok dedi ama ben zaman kaybetmek istmedim doktor bendeli panik halindan bikti sanirimAnladım canım benim dr bana hiçbişeye gerek yok dedi ya yasım da küçük bakalım bi kere daha deneyelim olmazsa artık o zaman bana da verir heralde bişeyler :)))
Oyle yapiyorm ama doktor arkadan gelen yumurtalrin catlyp yok oluyodur o yuzdendir bide yerlesmedendir dedi bakalm hayirlisi progestan basladikAnladım canım.Dikkatli ol çok yorma kendni ,ayaklarını havaya dik uzan arada.
24 e daha yeni girdim canım ben :) ama kimlikte daha küçük gözüktüğüm için 2 sene dr beni 21 sanıyo :)))Yas kac canim banada geerk yok dedi ama ben zaman kaybetmek istmedim doktor bendeli panik halindan bikti sanirim
Sagol canim sende oyle bu arada kan verdinmiAnladım canım.Dikkatli ol çok yorma kendni ,ayaklarını havaya dik uzan arada.
BAna da klomen yazalım dediler ya femera da faydalıymış sanırım senin yumurta çatlamıyor muydu canım ?Aynen canim ben kendi kendime deneyip zaman kaybetmek istemedim doktorum zaten inferlite uzmani tup bebek kisminda bana yumurta gelistirici ilac yaZdi ama
Klomen degil femara sonra catlatma ignesi ve oldu cok sukur tabi keci boynuzu pekmezi bence onemli mayiadaki hamileligimde doktor yuzu gormedm ama esime hep pekmez yesirdim yine tuttu
canim doktor bana geç yumurtluyorsun demisti. bir de negatifi gorup uzulmek istemiyorum. en azindan direkt adet olayim ya da varsa direkt pozitifi goreyim.
Ahhh kuzum sanmıyorum ama inşaAllahİyi akşamlar kuzucum Umarım hamilesindir
Catliyordu canim iki kere zayen onceden hamileBAna da klomen yazalım dediler ya femera da faydalıymış sanırım senin yumurta çatlamıyor muydu canım ?