İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Herkese gunaydın kınsenın sesı cıkmıyp hamıleler nerde bat bekleyenler adet olamayanlar sıkıntılılar mutlular benım 26. Gun oldu ne bı adet belırtısı nede bır akıntı yok 1-3gun arası var bata belırsız

Benim çatlatma iğnemin 13. Günü bat 12 Aralık sabah test yaptım negatif bel ve kasık ağrılarımda başladı karnımın alt kısmı çok ağrıyor sanırım olmadı yine

Konu acmistim ama cevap veren pek olmadı. Benim adet donemim 28 lik seklinde oluyor. Bu ay 25.gunde aşırı kasik katin agrisi oldu ve kahverengi akintim oldu. Ayaga kalkar is yaparsam bu akıntı oluyor yoksa hicbisey yok. 3.gun adet olmam lazimdi ama olmadım ve olmayada niyetim yok oyle görünüyor. Bu sekilde olupta hamile oldugunu ogrenen oldu mu

Konu acmistim ama cevap veren pek olmadı. Benim adet donemim 28 lik seklinde oluyor. Bu ay 25.gunde aşırı kasik katin agrisi oldu ve kahverengi akintim oldu. Ayaga kalkar is yaparsam bu akıntı oluyor yoksa hicbisey yok. 3.gun adet olmam lazimdi ama olmadım ve olmayada niyetim yok oyle görünüyor. Bu sekilde olupta hamile oldugunu ogrenen oldu mu
Cnm test yaptınmı hamıle olabılırdın

kızlar 2 gündür feci bulantı var agzıma geliyo sürekli,demir hapıda kullanıyorum acaba omu yapıyo

Kozlar bugunku testım sızce lh nasıl varmı gelısme

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    14 KB · Görüntüleme: 74
X