İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Regl günüm 3gun gectı normalde hep düzenliydi. testte bısey cıkmaz demi adet sancısı arada bı oluo gecıyor. Ama gelmiyor. Hemen acabaa dıye dusunuorum ne kadar kotu bi umut ya herkes hemen hemen aynı seyi yasıyor Allah herkesın gonlüne gore versin

Canım günün gectiyse testte cıkar yapsana bi test

Kızlar eğlencesine çamaşır suyu gebelik testi yaptık eşimle. Eşiminki çok kabardı, köpüklendi. Sanırım kocam hamile. Ben beceremedim, o başardı.

İdrarını temiz bir bardağa koyuyorsun idrarınla neredeyse aynı miktarda çamaşır suyu döküyorsun. Sanırım hamile olanınki aktif bir şekilde sürekli kabarcıklanıyor, hamile olmayanın ilk baş kabarcıklanıyor sonra duruyor ve devam etmiyor gibi gibi. Kocakarı hurafesi ama akşam akşam eğlendik.

Çook alemsınız heehhe:) keske gercekten evde dogal yolla deneyeblcegmz bşseyler olsa test almakla falan ugrasmasak

Cıkmaz dıyolar bende umutlanmayım dedım kan testıde artık ıkı saatte degıl ertesı gune sonuc cıkıyormus o ayrı bı stres en iyisi alayım ben yarın bı test ya :)
yap canim varsa cikar yuksek ihtimalle :)

Kızlar eğlencesine çamaşır suyu gebelik testi yaptık eşimle. Eşiminki çok kabardı, köpüklendi. Sanırım kocam hamile. Ben beceremedim, o başardı.
aksam aksam iyi guldum :))))

Aynı olaydan dolayı kac gündür bende kafayı yemek üzereydim 6 yasında kızım var ve ben spiralle korunuyodum spirali cıkarttırdım ve ilişkiden 1 hafta sonra göğüslerde şiddetli ağrı,arasıra kasıklarımda agrı başladı. Vücudumda ateşlenecekmişim gibi titreme oluyo. Okuduklarıma göre galiba psikolojik

Bu arada kızlar yanıyorum ben. 10 gündür 35,3 olan ateşim iyice çıldırdı 36lardan aşağı inmiyor.

Eklentiler

• P_20171127_174422_vHDR_Auto_1.jpg
    42,5 KB · Görüntüleme: 37
Bebek istemiyo musunuz canim spirali neden cikarttirdin

Ya ben deliricem. Az önce test yaptım negatif çıktı. Ölüyorum şişkinlikten, karnım o kadar şişti ki gözle görülür bir fark var annem mannem korktu gördüklerinde, kasıklarımın ağrısından hiç duramıyorum. Yüzüm sivilcelenmeye devam ediyor. Sırt ve bel ağrısından ağladım tüm gün ne ayakta durabiliyorum ne oturabiliyorum ve 4 gün geçti reglden tık yok. Hani regl öncesi akıntı dahi yok hatta tam tersi kupkuruyum. Normalde durup dururken bile akıntısı olan biriydim ben. Boş Gebelik yaşıyor olmayayım? Çok korkuyorum kızlar ya.

Canım bence bi kan testi yaptır bu kadar şikayetin varsa gec döllenme olduysa henüz idrara gecmemiştir ama kanda çıkar,

Bugun dra gıt mutlaka sen ne olur ne olmaz cnm

Kızlar bugun sogan suyunun 3. Günü ve benim yumurtlamama daha 1 hafta var ama yumurtlama akıntısı geldi acaba sogan suyundanmı yoksa bu kadar erken yumurtlama olabilirmi?sat 1 hafta önceydi?kafam karıstı

Kızlar bugun sogan suyunun 3. Günü ve benim yumurtlamama daha 1 hafta var ama yumurtlama akıntısı geldi acaba sogan suyundanmı yoksa bu kadar erken yumurtlama olabilirmi?sat 1 hafta önceydi?kafam karıstı
Yumurtlama olabilir canım değerlendir

Canım boş gebelik diye tabir edilen olay olsaydı test yine de pozitşf çıkardı o çok başka bir durum sen bi kadın doğuma git bi görün ultrasonla baksınlar eğer rahmin kalınlaşmış filan derse bekle ya adet olursun ya gebelik gelişir stres yapma kendine adet olacağın varsa da gecikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…