İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Haklısınız, sakinleşmeye çalışıyorum ama aklıma bir sürü şey geliyor anksiyetem azıyor. Bugün doktora gitmeye çalışayım kızlar sağolun. İyi ki varsınız.

Kızlar bugun sogan suyunun 3. Günü ve benim yumurtlamama daha 1 hafta var ama yumurtlama akıntısı geldi acaba sogan suyundanmı yoksa bu kadar erken yumurtlama olabilirmi?sat 1 hafta önceydi?kafam karıstı
Cnm yumurtlama gunlerın degısebılır yogun yumurta akı kovamındaysa bugunden degerlendırmeye basla kacırma erken olabılır

Cnm senın nasıl gıdıyor hamılelık bebıs nasıl

Cnm senın nasıl gıdıyor hamılelık bebıs nasıl
Valla canım iyi desem kötü oluyorum kötü desem iyi oluyorum bi günüm bi günümü tutmuyor ama her halimize çok şükür, bebişi en son gecen hafta gördüm iyiydi haftaya tekrar gidicem ikili test için inşallah o da sıkıntısız geçer

O ne demek cnm

kızlar bir şey soracam nolur bana bilgi verin. Eşim çocuk için erken olduğunu düşünüyor ve kendini garantiye alıyor ve bunun için geri çekilme yöntemi ile korunuyor. Yumurtlama döneminde 2 gün üst üste faaliyet oldu, ama her faaliye de art arda 2 kez oldu tuvaletini yapmadan ve kendini temizlemeden.
Sorum şu ; zevk suyundan yumurtlama döneminde hamile kalınır mı? Art arda girilen ilişkiden geri çekilme yapsa da hamile kalınabilir mi?

Valla 1 senedir afedersin normal boşalmayla hamile kalmıyoruz buradaki kadınlar olarak. Zevk suyundan hamile kalabilirsen tebrikler. Ayrıca eşin istemiyorsa çocuğun olması hem sana hem çocuğa yazık olur, inşallah olmaz. Sert olmak istemem fakat çocuk psikolojisi konusunda hassasım. Ayrıca eşin geri çekilmeyi biliyorsa doğru düzgün korunma yöntemleri alsın cimrilik yapmasın. Banlıyorsanız da banlayın valla gıcık oldum.

Down sendromu var mı yok mu diye bakılacak canım aslında yaptırmayacaktım dr israr etti
Anladm cnm ıns yoktur allah hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar versın benımde 16.gundu bugun akıntım yok kıst vardıya yumurtlamam olmazsa bıde

Anladm cnm ıns yoktur allah hepımıze hayırlı saglıklı evlatlar versın benımde 16.gundu bugun akıntım yok kıst vardıya yumurtlamam olmazsa bıde
Kistin engel olacağını sanmıyorum canım eltimde kist vardı adeti 15-20 gün gecikti sonra dr kontrolünde adet söktürücü kullandı ve o ay hamile kaldı

Kızlar kandiliniz mübarek olsun, Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin sağlık sıhhatle evlat sahibi olursunuz inşallah evlat bekleyenler de sağlıkla sıhhatle kavuşsun

Geri çekilme korunma yöntemi değil canım hamile kalman zor da olsa bir olası tabi ki, eşin istemiyorsa biraz ara verip birbirinize zaman ayırın sonra çocuk olunca adamların huyu değişiyor bırak o istesin o düşsün üstüne

Kistin engel olacağını sanmıyorum canım eltimde kist vardı adeti 15-20 gün gecikti sonra dr kontrolünde adet söktürücü kullandı ve o ay hamile kaldı
Ben ılac kulanmamak ıcın dırenıyorum ıste cnm 4aydır adetlerım cok duzenlı her sene en az ıkı defa duzenım bozuluyo korkuyorm gene gecıkıp yumurtlamam olmıcak dıye yas ta ılerlıyo

Ben ılac kulanmamak ıcın dırenıyorum ıste cnm 4aydır adetlerım cok duzenlı her sene en az ıkı defa duzenım bozuluyo korkuyorm gene gecıkıp yumurtlamam olmıcak dıye yas ta ılerlıyo
Düzenliyse korkma canım ara ara sapmalar oluyor benimde en son düzene oturdu ve hamile oldum inşallah senin de en kusa zamanda olur bebişin stres yapma

Düzenliyse korkma canım ara ara sapmalar oluyor benimde en son düzene oturdu ve hamile oldum inşallah senin de en kusa zamanda olur bebişin stres yapma
Ins cnm amin ıste duzenlı su kıstı taktım kafama buay gıtsemıydım dr a yoksa adet oluncamı gtsmm

Gecikme filan olmazsa yada ekstra ağrı filan vermiyosa çok takma canım ama içim bi rahat etsin dersen git görün
Korunmuyorum ya adet gecıkırse gıderım cnm adet olursam da gene cok agrılı olursa da gıderım beklemem en ıyısı belkı suan agrı yok ıkı gunde bıre uymaya calısıyorm bakalım

Kızlar ovitrelle iğnenin 10.gundeyim adetime de 1 hafta var...
alt tarafımda tuaf birşey hissediyorum tam olarak nasıl anlatacağımı da bulamadım ama
dolgunluk hissi gibi gıdıklanma gibi şişme hissi gibi
daha cok ayaktayken oluyor sanki böyle hersey dokulecekmis gibi alt tarafimdan
bu nedir anlamlandiramadigim icin dr a gitsem ne anlatacagimi bilemedim..
huzursuz ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…