İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

yok canım hersey normal cıktı adetlerim cok düzenli kist te yok suan icin ama hayırlısını istedim hep bekliyoruz o yuzden bakalım snein daha erkenmiş İnşallah bir an önce hamile kalırsın
Merhabalar soğan suyu bende denicem bu ay ama limon suyu ne için

yok canım hersey normal cıktı adetlerim cok düzenli kist te yok suan icin ama hayırlısını istedim hep bekliyoruz o yuzden bakalım snein daha erkenmiş İnşallah bir an önce hamile kalırsın
Evet cnm 1 yıl 8 aylık evlıyım artık ıstıyoruz ben 9 sene olmamısım annem benı cok beklemıs herseyın en hayırlısı sen bıkac ay daha dene strese gorme hıc olmazsa. Esınle tekrar gıdersın sende yoksa

Cnm sen takma kafana hıcbırseyı benımde hafıf sılık cızgı cıkmıstı hamıle drgıldım tum belırtılerde vardı oyuzden bekle boraz nekadardır ıstıyosun bebek

Gecikmesi değil de vücut ısımın birden yükselmesi korkuttu beni. Bugün yine ölçtüm yine 2 kere 35,8 çıktı. Acaba alet mi bozuk dedim eşiminkini ölçtüm her zamanki vücut ısısı çıktı. Belki de gribal bür hastalık geçiriyorumdur, bilemedim ki.

Normal o ölçü cnm bende adete uc gun kala ölcmustum ıkı gın 37 cokmıstı kac gun var olmana

Benim normal vücut ölçüm 35,3 ama. 10 gündür hep öyle çıktı arada nadir 35,5 çıktı. Yazmıştım bunu. 2 gün geciktim reglde.

Bir de yüzüm sivilceden görünmüyor benim, ilk defa bu derece oldu kızlar. Bir öneriniz var mı? Annem gülsuyuyla yıka dedi ama deliricem.

Yumurtlama tarihini biliyo musun gec dollenme ihtimali var mi?

Ben bir tane app indirdim telefona onda regl günlerimi tutuyorum o da tahmini yumurtlama dönemlerimi söylüyor. Uzun zamandır regl kaydım onda hep. Ama ne kadar doğru çıkıyor bilmiyorum. Regl öncesi yumurtlama olur mu ki acaba?

Olabilir canim stres hastalik ilac kullanimi hava degisimi hersey etkiliyor adet ve yumurtlama tarihlerini. Sen bi kac gun daha bekle en iyisi insallah adet olmazsin

İnşallah, bana kuzenim şey dedi belki cinsel bir hastalık kapmışsındır ondan böyle oluyordur. Ben de ona korktum. Tuvaletlere bile otururken endişeleniyorum ben. İnşallah öyle bir şey değildir.

Bekleyeceğim ya. Sinir stres oldum bu ay ya. Ondan gecikti bence. Ama olacaksa da olsun artık. Sivilceden nefes alamaz hale geldim.

İnşallah, bana kuzenim şey dedi belki cinsel bir hastalık kapmışsındır ondan böyle oluyordur. Ben de ona korktum. Tuvaletlere bile otururken endişeleniyorum ben. İnşallah öyle bir şey değildir.
Ay yok canim nerden nereye baglamis kuzenin :)))

Merhabalar soğan suyu bende denicem bu ay ama limon suyu ne için
Canım bir bardak suya sabah ac karnına bir yemek kasıgı limon suyunu katıp içmek kan pıhtılasma sorunu varsa ona iyi geliyomus canım nolur nolmaz icicem varmı öle bi sorun bilmiyorum ama dogal bişe sonucta

Eşimede bakıldı canım ondada hersey cok iyi:) sanırım henüz zamanı degil ondan olmuyo yada ben cok stres yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…