- 5 Mart 2017
- 333
- 121
- 34
Merhabalar soğan suyu bende denicem bu ay ama limon suyu ne içinyok canım hersey normal cıktı adetlerim cok düzenli kist te yok suan icin ama hayırlısını istedim hep bekliyoruz o yuzden bakalım snein daha erkenmiş İnşallah bir an önce hamile kalırsın
Evet cnm 1 yıl 8 aylık evlıyım artık ıstıyoruz ben 9 sene olmamısım annem benı cok beklemıs herseyın en hayırlısı sen bıkac ay daha dene strese gorme hıc olmazsa. Esınle tekrar gıdersın sende yoksayok canım hersey normal cıktı adetlerim cok düzenli kist te yok suan icin ama hayırlısını istedim hep bekliyoruz o yuzden bakalım snein daha erkenmiş İnşallah bir an önce hamile kalırsın
Cnm sen takma kafana hıcbırseyı benımde hafıf sılık cızgı cıkmıstı hamıle drgıldım tum belırtılerde vardı oyuzden bekle boraz nekadardır ıstıyosun bebekKızlar bana akıl verin. Önceki akşam test yaptım negatif çıktı, ağladım çok üzüldüm onun öncesinde de misafirliğe gelen bir kadın bana, "Sen bu sağlıkla çocuk mocuk yapamazsın." dedi ama hayırlısı dedim. Moralim çok bozuldu o yüzden yazmadım buraya. Normalde çoktan regl olmam gerekiyordu olmadım henüz ve normalde regl öncesi iki gün hissettiğim o vajinamdaki garip çekilmeyi hissetmiyorum. Bel çekilmesi de yok ki ben 9 yaşında regl olduğumdan beri hiç şaşmaz bu hisler. Net ve kesin yaşarım yani. Bir de yine burada okuyup başladığım vücut ısısı işine halen devam ediyorum. 10 gündür düzenli olarak sabah yataktan kalkmadan ve akşam yatarken ölçtüm. Hep değerlerim 35,3 veya 35,5 çıktı. İki gün önce ölçtüğümde 35,0 idi. Heh dedim regl geldi diye düştü ısı. Bugün ama ölçtüm 35,7 çıktı sabah, akşam ise 35,8 çıktı. Dayanamadım uyandım yine ölçtüm yine aynı çıktı. Bu ne demek oluyor ki şimdi? Hamilelik değilde bir hastalığım sıkıntım mı var acaba? Reglken normalde düşmesi lazım değil mi? Uyuyamadım kızlar ya, ciddi bir şey olabilir mi bunun altında?
Normal o ölçü cnm bende adete uc gun kala ölcmustum ıkı gın 37 cokmıstı kac gun var olmanaGecikmesi değil de vücut ısımın birden yükselmesi korkuttu beni. Bugün yine ölçtüm yine 2 kere 35,8 çıktı. Acaba alet mi bozuk dedim eşiminkini ölçtüm her zamanki vücut ısısı çıktı. Belki de gribal bür hastalık geçiriyorumdur, bilemedim ki.
Canim test yapmis miydin varsa elinde bi test yap iki gun gecikmeye varsa cikar dye tahmin ediyorumBir de yüzüm sivilceden görünmüyor benim, ilk defa bu derece oldu kızlar. Bir öneriniz var mı? Annem gülsuyuyla yıka dedi ama deliricem.
Yumurtlama tarihini biliyo musun gec dollenme ihtimali var mi?2 gün önce yaptım negatif çıktı.
Yumurtlama tarihini biliyo musun gec dollenme ihtimali var mi?
Olabilir canim stres hastalik ilac kullanimi hava degisimi hersey etkiliyor adet ve yumurtlama tarihlerini. Sen bi kac gun daha bekle en iyisi insallah adet olmazsinBen bir tane app indirdim telefona onda regl günlerimi tutuyorum o da tahmini yumurtlama dönemlerimi söylüyor. Uzun zamandır regl kaydım onda hep. Ama ne kadar doğru çıkıyor bilmiyorum. Regl öncesi yumurtlama olur mu ki acaba?
Adetın hıc gecıkmıyorsa normalde bı test yap gunun gectı madenBir de yüzüm sivilceden görünmüyor benim, ilk defa bu derece oldu kızlar. Bir öneriniz var mı? Annem gülsuyuyla yıka dedi ama deliricem.
Ay yok canim nerden nereye baglamis kuzenin :)))İnşallah, bana kuzenim şey dedi belki cinsel bir hastalık kapmışsındır ondan böyle oluyordur. Ben de ona korktum. Tuvaletlere bile otururken endişeleniyorum ben. İnşallah öyle bir şey değildir.
Ay yok canim nerden nereye baglamis kuzenin :)))
Ay değil mi? İyi ki var bu post ya. Rahatladım azıcık. Çok sağolun. <3
Canım bir bardak suya sabah ac karnına bir yemek kasıgı limon suyunu katıp içmek kan pıhtılasma sorunu varsa ona iyi geliyomus canım nolur nolmaz icicem varmı öle bi sorun bilmiyorum ama dogal bişe sonuctaMerhabalar soğan suyu bende denicem bu ay ama limon suyu ne için
Eşimede bakıldı canım ondada hersey cok iyi:) sanırım henüz zamanı degil ondan olmuyo yada ben cok stres yapıyorumEvet cnm 1 yıl 8 aylık evlıyım artık ıstıyoruz ben 9 sene olmamısım annem benı cok beklemıs herseyın en hayırlısı sen bıkac ay daha dene strese gorme hıc olmazsa. Esınle tekrar gıdersın sende yoksa