Canım benim bu ay yumurtlama akıntısından bir gün sonra cıktı koyu cizgi ertesi günde yumurtlama agrım oldu teste devam et ama bugunleride degerlendirAdetim bittikten 2gün sonra başladım riske atmamak için. Daha henüz koyu çizgiyi görmedim. ben en iyisi çalışmalara başlıyım bu işler hiç belli olmuyor çünkü
Canım benim bu ay yumurtlama akıntısından bir gün sonra cıktı koyu cizgi ertesi günde yumurtlama agrım oldu teste devam et ama bugunleride degerlendir
Doktor bana üst üste yapma şakın yorarsın dedi gün aşırı en iyisi dediBenim de yarın 15. Günüm olacak. Bugün ki çizgi diğerlerine göre daha çabuk ve biraz daha net çıktı benimde tahminim yarın koyuyu yakalarım. Ama 3 ggün üstüste ilişki sperm kalitesini düşürmez mi acaba?
Canım normalde gün asırı diyolar ama benim kuzenim doktor o bana her gün olsun dedi,bende bilemedimBenim de yarın 15. Günüm olacak. Bugün ki çizgi diğerlerine göre daha çabuk ve biraz daha net çıktı benimde tahminim yarın koyuyu yakalarım. Ama 3 ggün üstüste ilişki sperm kalitesini düşürmez mi acaba?
Canım normalde gün asırı diyolar ama benim kuzenim doktor o bana her gün olsun dedi,bende bilemedim
Canım seninli pek üşütmeye benzemiyo ,burdaki edindiğim tecrü beyle söylüyorum hamilelik belirtidine benziyo,çünkü üşütme olsa ağrıların devam eder ara ar olmaz,inşallah hamilesindir.Merhaba arkadaşlar bütün yazıları tek tek okudum biz eşimle 3 aydır korunmayı bıraktık. Bu ay şansa yumurtladığım gün ve onu takip eden günlerde ilişki yaşadık. O günden 1 hafta sonra regl olucakmışım gibi ağrı oluşmaya başladı hep tuvalete gittim kontrole hala ara ara ağırıyor ama sürekliliği yok. Ama ani hareket ettiğimde bazen sağdan bazen soldan yumurtalıklarıma kramp giriyor ve 10 saniye kıvrandırıyor. Göğüslerimde iğne batması gibi batma oluyor ama ben tabiki de bunları üşütmeye bağlıyorum ama burada okuyunca acaba mı dedim bu arada bata 6 gün var. Bilemiyorum sizcede üşütmedir dimi?çünkü bu kadar erken belirti başlamaz herhalde.
Daha şimdiden bir belirti verir mi bilemedim galiba ümitlenmek istiyorumCanım seninli pek üşütmeye benzemiyo ,burdaki edindiğim tecrü beyle söylüyorum hamilelik belirtidine benziyo,çünkü üşütme olsa ağrıların devam eder ara ar olmaz,inşallah hamilesindir.
Bata 6 gün kalmış canım belirti olması normal.Daha şimdiden bir belirti verir mi bilemedim galiba ümitlenmek istiyorum
Test yapsam çıkar mı beklemelimiyim kafam karıştı şimdiBata 6 gün kalmış canım belirti olması normal.
Aynen canm bend eokumustum onu spermin beklemesi cok anlamlı degilmiş yani erkek saglıklıysa hergün kaliteli sperm üretiliyomus zaten,ihtimalide arttırıyo benceİki düşünce de yanlış diyemeyiz. Yeni uzman doktorlar ve bilim adamları bekletip yapmanın hiçbir şey değiştirmeyeceğini savunup bunu testle ortaya koymuş. Hatta düşünce ve iddia şu, " Ne kadar çok sperm akışı olursa hücre yenilenmesi o derece hızlanır ve yeni artı taze sperm üretimi artışa geçer. Bunu akan bir su yatağına benzetebilirsiniz. Toplarda beklemiş spermin ise kalitesinin düşmesinin ihtimali yüksektir." Şu anlık iki iddiaya da yanlış veya doğru diyemiyoruz iki tarafta kendi doğrularını savunuyor ama olay tamamen eşin sağlıklı olmasında bitiyor aslında. Stres ve gerginlikten uzak olmasında özellikle. Ben de İngilizce olarak ne aratsam hep haftada en az 3 ve daha fazla seksin ihtimali arttırdığı yazıyordu.
Geç yumurtlama olmussa olabilir canım,bazen olabiliyor erken yada gec yumurtlamaBir şey sormak istiyorum. Adet döngüm 33 günde 1 oluyor yumurtlama günüm 19. Gün ve bu ay kasımın 28inde adet olucam.
Bu bilgilere göre adet tarihime henüz 5-6 gün varken (yani dün gece) yaşanan birliktelikte hamile kalma şansım nedir?
Yani yumurtlama dönemi falan geçmiş artık adet haftasına girdim bu sebeple soruyorum.
Bence adetini bekle canım dayanırsan,dayanamam diyorsan yap negatif çıkarsa üzülme adetini bekle tekrarla testi.Test yapsam çıkar mı beklemelimiyim kafam karıştı şimdi
Çok teşekkür ederim bekleyeyim ben en iyisiBence adetini bekle canım dayanırsan,dayanamam diyorsan yap negatif çıkarsa üzülme adetini bekle tekrarla testi.
Rica ederim canım,inşallah hayırlı haberler alırsın.Çok teşekkür ederim bekleyeyim ben en iyisi