İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Adetim bittikten 2gün sonra başladım riske atmamak için. Daha henüz koyu çizgiyi görmedim. ben en iyisi çalışmalara başlıyım bu işler hiç belli olmuyor çünkü
Canım benim bu ay yumurtlama akıntısından bir gün sonra cıktı koyu cizgi ertesi günde yumurtlama agrım oldu teste devam et ama bugunleride degerlendir

Canım benim bu ay yumurtlama akıntısından bir gün sonra cıktı koyu cizgi ertesi günde yumurtlama agrım oldu teste devam et ama bugunleride degerlendir

Benim de yarın 15. Günüm olacak. Bugün ki çizgi diğerlerine göre daha çabuk ve biraz daha net çıktı benimde tahminim yarın koyuyu yakalarım. Ama 3 ggün üstüste ilişki sperm kalitesini düşürmez mi acaba?

Doktor bana üst üste yapma şakın yorarsın dedi gün aşırı en iyisi dedi

Bugunu degerlendir canim spermler 48 saate kadar canli kalabiliyorlar calismadan sonra poponun altina yastik koy yarim saat kalkma hic

Canım normalde gün asırı diyolar ama benim kuzenim doktor o bana her gün olsun dedi,bende bilemedim

Kızlar günaydın bugün ki ovulasyon testim böyle çıktı. Yumurtam çatlayacak mı yani buna göre?

Eklentiler

• 47D5C063-58E1-429D-AAA8-8739A4561CC2.jpeg
    18,9 KB · Görüntüleme: 85
Canım normalde gün asırı diyolar ama benim kuzenim doktor o bana her gün olsun dedi,bende bilemedim

İki düşünce de yanlış diyemeyiz. Yeni uzman doktorlar ve bilim adamları bekletip yapmanın hiçbir şey değiştirmeyeceğini savunup bunu testle ortaya koymuş. Hatta düşünce ve iddia şu, " Ne kadar çok sperm akışı olursa hücre yenilenmesi o derece hızlanır ve yeni artı taze sperm üretimi artışa geçer. Bunu akan bir su yatağına benzetebilirsiniz. Toplarda beklemiş spermin ise kalitesinin düşmesinin ihtimali yüksektir." Şu anlık iki iddiaya da yanlış veya doğru diyemiyoruz iki tarafta kendi doğrularını savunuyor ama olay tamamen eşin sağlıklı olmasında bitiyor aslında. Stres ve gerginlikten uzak olmasında özellikle. Ben de İngilizce olarak ne aratsam hep haftada en az 3 ve daha fazla seksin ihtimali arttırdığı yazıyordu.

Merhaba arkadaşlar bu topiğe ilkdefa yazıyorum,bizde eşimle bu ay ikinci bebeğimiz için korunmayı bıraktık ,yumurtlama günüm 5 gün oldu geçeli o günleri değerlenfirdik,bu ay sağ kadığımda hissettim yumurtladığım bata kasıldı, ama daha 5 gün oldu önce çok küçük pembe leke geldi peçeteye bir kaç defa şimdi kahverengi akıntı geliyo sizce bu yumurlamaylamı alakalıdır yoksa döllenme olduğu içinmidir kafam çok karışık lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar bütün yazıları tek tek okudum biz eşimle 3 aydır korunmayı bıraktık. Bu ay şansa yumurtladığım gün ve onu takip eden günlerde ilişki yaşadık. O günden 1 hafta sonra regl olucakmışım gibi ağrı oluşmaya başladı hep tuvalete gittim kontrole hala ara ara ağırıyor ama sürekliliği yok. Ama ani hareket ettiğimde bazen sağdan bazen soldan yumurtalıklarıma kramp giriyor ve 10 saniye kıvrandırıyor. Göğüslerimde iğne batması gibi batma oluyor ama ben tabiki de bunları üşütmeye bağlıyorum ama burada okuyunca acaba mı dedim bu arada bata 6 gün var. Bilemiyorum sizcede üşütmedir dimi?çünkü bu kadar erken belirti başlamaz herhalde.

Canım seninli pek üşütmeye benzemiyo ,burdaki edindiğim tecrü beyle söylüyorum hamilelik belirtidine benziyo,çünkü üşütme olsa ağrıların devam eder ara ar olmaz,inşallah hamilesindir.

Canım seninli pek üşütmeye benzemiyo ,burdaki edindiğim tecrü beyle söylüyorum hamilelik belirtidine benziyo,çünkü üşütme olsa ağrıların devam eder ara ar olmaz,inşallah hamilesindir.
Daha şimdiden bir belirti verir mi bilemedim galiba ümitlenmek istiyorum

Bir şey sormak istiyorum. Adet döngüm 33 günde 1 oluyor yumurtlama günüm 19. Gün ve bu ay kasımın 28inde adet olucam.

Bu bilgilere göre adet tarihime henüz 5-6 gün varken (yani dün gece) yaşanan birliktelikte hamile kalma şansım nedir?

Yani yumurtlama dönemi falan geçmiş artık adet haftasına girdim bu sebeple soruyorum.

Aynen canm bend eokumustum onu spermin beklemesi cok anlamlı degilmiş yani erkek saglıklıysa hergün kaliteli sperm üretiliyomus zaten,ihtimalide arttırıyo bence

Geç yumurtlama olmussa olabilir canım,bazen olabiliyor erken yada gec yumurtlama

Adetim biteli iki gün oldu..ovulasyon testine erken başladım bu ay..ilk kez geçen ay yapmıştım bu testlerden ve 14.günde yakalamıştım kopkoyu ikinci çizgiyi...bu ay da beklenilenden çok az adet olunca yapayım dedim..adet yeni bitmesine rağmen bu kadar belirgin çıkması herkeste olan bir şey mi acaba?

Eklentiler

• downloadfile.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…