- 8 Mayıs 2017
- 854
- 1.300
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı olsun cok sevindim,ilk defa bu topicte bu kadar koyu cizgi gördüm,kötü bişe degildir canm erken döllenmedir belkiKızlar test sonucun bat yarın çok koyu çıktı neden acaba
Canm gobek atip oynaman lazm ne guzel silk degl koyu ckmasi daha iyi heralde erken dollenme olmus ondan net ckms baya tebrik ederim:)Kızlar test sonucun bat yarın çok koyu çıktı neden acaba
hayırlısı olsun canım bu ay bende öleydim yumurtlamadan sonra kasık agrılarım adete kadar devam etti,yada biz kendimizi dinliyoruz ben öyle yapıyorum malesefSelam arkadaşlar;
An itibariyle kırmızılar karşıladı beni. Dün kasık batmaları ve bacağa vurmalar top seviyedeydi. Bugün de adet oldum. Batmalar hala var. Adet nedeniyleymiş demek ki. Keşke 2 hafta önce başşamasaydı tabi
Masallah canim benimde battan bi gun once ki testim boyleydi erken dollenme seninkide belli ki hadi hayirli ugurlu saglikli olsun insallah :)Kızlar test sonucun bat yarın çok koyu çıktı neden acaba
Hakkinda hayirlisi olsun canim acabalardan kurtulmussundur guzel dusun pozitif dusun onumuzde ki ay mujdeli haberlerini verirsin insallah :)Selam arkadaşlar;
An itibariyle kırmızılar karşıladı beni. Dün kasık batmaları ve bacağa vurmalar top seviyedeydi. Bugün de adet oldum. Batmalar hala var. Adet nedeniyleymiş demek ki. Keşke 2 hafta önce başşamasaydı tabi
Çok tşk ederim canımMasallah canim benimde battan bi gun once ki testim boyleydi erken dollenme seninkide belli ki hadi hayirli ugurlu saglikli olsun insallah :)
Çok tşk ederim canım
Resmini buldum :) battan bir gun once ki hali :)Çok tşk ederim canım
Vay benimkinden koyu maşallah şimdi erken döllenme.olduysa bebek daha önceden mi gidecek buyumesiResmini buldum :) battan bir gun once ki hali :)
Yani soyle ben keseyi ve kalp atislarini normalden biraz daha erken gordum bebekte sadece 1gun onde gozukuyordu o zaman, yarin kontrolum var bakalim sata uygun mu yoksa gelisimi onde mi belli olacak :)Vay benimkinden koyu maşallah şimdi erken döllenme.olduysa bebek daha önceden mi gidecek buyumesi
anlamadim
hayırlısı olsun canım bu ay bende öleydim yumurtlamadan sonra kasık agrılarım adete kadar devam etti,yada biz kendimizi dinliyoruz ben öyle yapıyorum malesef
Hakkinda hayirlisi olsun canim acabalardan kurtulmussundur guzel dusun pozitif dusun onumuzde ki ay mujdeli haberlerini verirsin insallah :)
Kızlar test sonucun bat yarın çok koyu çıktı neden acaba
Çok tşk ederim darısı tez zamanda başına inşallahEvet dinliyorum ben de yani normalde biz korunuyoruz hala daha ama bu ay böyle bir şüphem olunca sürekli kendimi dinledim istemsizce :)
Amin cNım çok sağol aynen acabalarla sürüneceğime böylesi güzel oldu hemen bitti şüphelerim. (Şey yaparmışım üstne mi görüyorum acaba diye )
Maşallah ne güzel bir görüntü:) Sağlıkla kucağına al inşallah :))))
Kan verdim 510 cıktı 2 gün sonra tekrar vericem dr ultrasonda göremeyiz daha dedi kaç haftalıktır acabaYani soyle ben keseyi ve kalp atislarini normalden biraz daha erken gordum bebekte sadece 1gun onde gozukuyordu o zaman, yarin kontrolum var bakalim sata uygun mu yoksa gelisimi onde mi belli olacak :)
Şu yumurtlama olayını bende çözemedim ya bu ay bide ateşle bakıcam nasipse bence akıntı varsa yinede değerlendirKızlar selam bişey sormak istiyorum. Ben ovulasyon testi yapıyorum bugğn adetin 14. Günü fakat koyu çizgi hala yok. Ama az önce tuvelete gittiğimde yumurtlama akıntım başlamış. Nasıl oluyor anlamadım. Yardım eder misiniz
Akinti varsa degerlendir canim ovu testine ne zaman basladin belki ovu donemini gecirmis olabilirsin yada gec yumurtluyo olabilirsin devam et test yapmaya ama akintiyida degerlendirKızlar selam bişey sormak istiyorum. Ben ovulasyon testi yapıyorum bugğn adetin 14. Günü fakat koyu çizgi hala yok. Ama az önce tuvelete gittiğimde yumurtlama akıntım başlamış. Nasıl oluyor anlamadım. Yardım eder misiniz
Son adet tarihine gore hesaplaman gerek canim degerler tam haftasini belirlemiyorKan verdim 510 cıktı 2 gün sonra tekrar vericem dr ultrasonda göremeyiz daha dedi kaç haftalıktır acaba
Akinti varsa degerlendir canim ovu testine ne zaman basladin belki ovu donemini gecirmis olabilirsin yada gec yumurtluyo olabilirsin devam et test yapmaya ama akintiyida degerlendir