İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

İyi bari inşallah hafta sonu adetimiz gelmez de pzt test yaparız :)

Bu arada geçmiş olsun her ihtimale karşı ilaç kullanma ...
İnsallah cnm insallahh. Meyve yiyiyorum ihlamur birde burun acici o kadar. Ben folik asit kullanmiyordum onu aldim basladim. Biraz direnc verir insallah.

İnsallah cnm insallahh. Meyve yiyiyorum ihlamur birde burun acici o kadar. Ben folik asit kullanmiyordum onu aldim basladim. Biraz direnc verir insallah.

İnşallah canım eğer çalışıyorsan bir gün rapor al, çalışmıyorsan da bolca dinlen başka türlü geçmez :KK43:

Folik asite başla kesinlikle hamilelikten 6 ay falan önce veriyor doktorlar, gebelik oluşursa bebişin sağlıklı gelişimine epey yardımcı oluyor.

Test yaptım demiştin dimi? Resim gönderebiliyor musun?
E1E01A49-BAEB-41D8-BBA1-800085BECC8D.jpeg

kızlar size birşey sorucam,şimdi benim adetlerim cok düzenli hormonlarım hersey normal ama cok yogun adet kanaması yasıyorum biyerde bunun sorun olabileceğini okudum bilginiz varmı?şöyle örnek vereyim adetim baslayalı 2 bucuk gün oldu 40 tane ped kullandım :/

kızlar size birşey sorucam,şimdi benim adetlerim cok düzenli hormonlarım hersey normal ama cok yogun adet kanaması yasıyorum biyerde bunun sorun olabileceğini okudum bilginiz varmı?şöyle örnek vereyim adetim baslayalı 2 bucuk gün oldu 40 tane ped kullandım :/

40 mı?

Bence hemen bir doktora görünmelisin. En yoğun kanamamda -ki benim de yoğun olur adetlerim- ben maksimum 15 ped kullanmışımdır o da 6 günde falan.

Merhaba Hanımlar :)
Umarım rabbim dileyen ,isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder.
Bende 5 haftalık evliyim. Adetime 3 gün var.
Ama dün bi anda gözüm karardı ve midem dünden beri bulanıyor. Belimde ağrıyor ama pazar günü temzilik yaptım ondanda olabilir.
Bide midemde şişlik var ama adet öncesi olduğu için ona yordum. Uff bilmiyorum aklımda dünden beri hamile olabilir miyim düşüncesi, test falan için daha erken dimi.

40 mı?

Bence hemen bir doktora görünmelisin. En yoğun kanamamda -ki benim de yoğun olur adetlerim- ben maksimum 15 ped kullanmışımdır o da 6 günde falan.
ben 2 sene öncesine kadar pko hastasıydım canım 12 sene dogum kontrol haplarıyla adet gördüm ne varki 2 sene önce 16 kilo verdim o zman düzene girdi hersey,hep cok yogundu ama hic arastırmadım görünce korktum bide buay daha fazla olunca:/kontrole gittigimde bunu söylemeliyim sanırım :KK43:

Ama dün bi anda gözüm karardı ve midem dünden beri bulanıyor. Belimde ağrıyor ama pazar günü temzilik yaptım ondanda olabilir.
Bide midemde şişlik var ama adet öncesi olduğu için ona yordum. Uff bilmiyorum aklımda dünden beri hamile olabilir miyim düşüncesi, test falan için daha erken dimi.
canım erken gebelik testi yapabilirsin adete 1 hafta kala bile sonuc verdiğini duydum

Bu konuda çok katıyımdır ben, benim kayınvalidem de ilkinde istediğini koymadık şimdi rest çekti erkek olursa ömer koyacaksınız kız olursa kendiniz karar verin diye, bende eşimle konuştum ortak bi isim belirleyip koyalım yoksa istemiyorum dedim eşimde benden yana oldu sağolsun.

Aklımda şey var şimdi, düşündüğümüz güzel isimleri küçük kağıtlara yazıp kavanoza koymak ve oğlumun sectiği ismi koymak var bakalım hayırlısıyla inşallah

Gerçi bunları düşünmek için henüzz çokkk erken:)
Bugun dayananayip bidaha yaptim baska marka sence?
image.jpg

40 tane mi :KK57: canim bu kadar yogun olmasi ne kadar normal bilmiyorum ama bi doktora git bence
test yap canim varsa ve gec dollenme degilse 3gun kala cikar

Kızlar aranızda clearblue'nun kaç haftalık olduğunu bile gösteren erken gebelik testini deneyeniniz var mı? Eşim almış bilememiş. Çok da şekilli görünüyor, napsam ki?

X