- 12 Ekim 2017
- 2.155
- 1.258
- 38
Gidicem canım valla bende korktum40 tane mi canim bu kadar yogun olmasi ne kadar normal bilmiyorum ama bi doktora git bence
test yap canim varsa ve gec dollenme degilse 3gun kala cikar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidicem canım valla bende korktum40 tane mi canim bu kadar yogun olmasi ne kadar normal bilmiyorum ama bi doktora git bence
test yap canim varsa ve gec dollenme degilse 3gun kala cikar
Ilk defa duydum bende almak isterim donunce her yerde varmidir
Fiyatida iyi prodiktorde ole ztn ben burda kici kirik testlere 7 euro verip duruyrmsimdi dr yollamak istemiyorum testi benime sakalasicak bide dr testlere cok itibar etmiyor ama tatli ispanyol eczaci kiz eger hamile olmasan burda asla hic birsey cikmas iki teat markasida farkli dedi ikiside pembe silik bugunki dune gore daha koyu valla yinede yurdum mali yapmakta fayda var gelip ben birdqha yapicamValla çok minik sevimli bir eczaneymiş Göztepe SSK önünden almış. Ben bir Predictorü biliyordum. Görünce şaşırdım. 25 liraya almış.
Cok cool duruyor bende istyrm bakiyim nerden alabilirim merak iste Ama bunu adetim gecmeden yapmam sanirimBak görünüşünü de attım canım. Umarım iyi bir şeydir ya.
Senin gecikme varmi canim benin durumlar ne sendeBak görünüşünü de attım canım. Umarım iyi bir şeydir ya.
ben 2 sene öncesine kadar pko hastasıydım canım 12 sene dogum kontrol haplarıyla adet gördüm ne varki 2 sene önce 16 kilo verdim o zman düzene girdi hersey,hep cok yogundu ama hic arastırmadım görünce korktum bide buay daha fazla olunca:/kontrole gittigimde bunu söylemeliyim sanırım
Ay evet canm ya insülin direncim vardı ondan oluyomus pko genelde kilo verince insülin direncide gitti pkoda:) ama bi söliyim bakalım hem bi care bulunur belki adet dönemlerimde kansızlıktan ölecem yakındaKesinlikle söylemelisin tabi ki canım. Neyse ki PKO geçmişte kalmış buna sevindim işte :)
Rica ederim canım inşallah güzel haberler verirsin bize:)
Ay evet canm ya insülin direncim vardı ondan oluyomus pko genelde kilo verince insülin direncide gitti pkoda:) ama bi söliyim bakalım hem bi care bulunur belki adet dönemlerimde kansızlıktan ölecem yakında
korkma canim bebis saglikliysa ve saglikla tutunduysa hic birsey olmazEczacida oyle dedi net bugun tek yolculuk yapicam ve cok uzun 7 saat ucak 11 saat hava alani bekleme umarim bebegim simdiden bu uzun yolculuklara dayaniklidir Daha cok yolculuklarimiz olcak Allahin izniyle
kullananlar var canim bende alacaktim ama emin olamadim kaset tipi testler daha guvenilir geliyor banaKızlar aranızda clearblue'nun kaç haftalık olduğunu bile gösteren erken gebelik testini deneyeniniz var mı? Eşim almış bilememiş. Çok da şekilli görünüyor, napsam ki?
Evet canım ben detaylı bi baktırayım en iyisi nolur nolmaz:) tesekkürler canımTani canım allah korusun hem kan değerlerin düşükse o değerlerle hamile de kalma düşüğe sebep oluyor kansızlık biliyorsun
Yapınca paylaşır mısın canm çok merak ettim bende nasıl bişey :))Bak görünüşünü de attım canım. Umarım iyi bir şeydir ya.
Bata az kalmis canim belirtiler yaniltiyor cogu zaman ama insallah bebisin gelmistirKızlar korunmayi gecen ay birakmistik...Gecen ay kimyasal gebelik gibi olay yasadim aslinda farkinda bile olmayacaktim da adetim gecikmedi hic sadece arada baktirdigim beta hcg yuksek cikmisti
Bu ay da uyduk takvime beklemedeyim.
Bat 27 kasim
Kasik bel agrim var
Siskinlik
Sık sık tuvalete gitme
Sinirlilik gerginlik
Daha erken ondan test yapmiyorum gecenki gibi olmasin diye ama merak da ediyorum sizden yorum alayim dedim
Bata az kalmis canim belirtiler yaniltiyor cogu zaman ama insallah bebisin gelmistir
Ne kadar takintili olmamaya calissakta olmuyor canim bende daha ilk denemede bu konuyu actim belirtilerimi yazdim rahat olucam dedikce daha cok kafaya taktim nitekim ilk ay olmadi. Ikinci deneme surecinde kendime belli bir zaman verdim ara ara is ilanlarina baktim ise girmeyi dusunuyordum, o ara kardesim filan geldi baya kafam dagildi ve o ay pozitifi gordum cok sukur. Suna %100 inaniyorum psikoloji bu isin temeli, dusunmedigin akisina biraktigin anda supriz yaparcasina bu guzel haberi aliyosun.Ya aslinda biliyor musunuz hic kafamda yoktu oyle olsun olsun diye gecen ay bu kimyasal gebelik olayini yasayinca ne bilim ya boyle kafama takar oldum.biliyorum cogu arkadasa da ayip ediyorum daha cok yeni.basladim ama iste ne bileyim kusura bakmayin cidden her seyin hayirlisi olsun
Cok takintili degilim ama iste belirtiler bana psikolojik.geliyor
Ne kadar takintili olmamaya calissakta olmuyor canim bende daha ilk denemede bu konuyu actim belirtilerimi yazdim rahat olucam dedikce daha cok kafaya taktim nitekim ilk ay olmadi. Ikinci deneme surecinde kendime belli bir zaman verdim ara ara is ilanlarina baktim ise girmeyi dusunuyordum, o ara kardesim filan geldi baya kafam dagildi ve o ay pozitifi gordum cok sukur. Suna %100 inaniyorum psikoloji bu isin temeli, dusunmedigin akisina biraktigin anda supriz yaparcasina bu guzel haberi aliyosun.
Belirti aradikca cikiyor ben test yaparken pozitif ciktigina inanamiyordum cunku hic ama hic net bi belirtim yoktu bi kac defa kasik bel agrisi ve gogus sizlamasi yasamistim en net belirtim her sabah cektigim karin agrisiydi ama ben normalde de kronik olarak karin agrisi cektigim icin tam kesin diyemedim hala ara ara karin agrisi yasiyorum. Bi de hazimsimsizlik, 45 kiloya sahipken sanki 6aylik hamile gibi karnim sismisti ve yediklerimi sindiremiyordum...Doğru
Aynen ama kendimden hic beklemezdim...
Resmen belirti kovalıyorum