- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
canım benim ilk çıkan çizgimi başkası olsa negatif deyip atardı ben teste bakmaktan çizgiyi görmeye çalışmaktan kör olacaktım ama emindim gördüğüme, elimde de fazlasıyla test olduğundan sabah akşam tekrarşadıö testi ve git gide belirginleştiSaygıdeğer insanlar, yapılan testte çok silik aşırı silik böyle ciddi ciddi zor görünen bir ikinci çizgi olmasının bir manası var mı yoksa hiç ciddiye almamalı mıyım sizce?
Canım evet silik çizgi hemen çıkıyordu ama koyu ve belirgin hale gelmesi bi iki gün daha sürmüştüCanm sen sonra test yapınca hemen çıktı mı
Hiççç öyle deme canım bu işler hiç belli olmaz çok yakın bi akrabama tüp bebekle bile olmaz dediler şimdi ikizlerine hamile maşallah, Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin sakın ümitsizliğe kapılmaRegl günün geldi mi? Gelmediyse üzülme hala şans var. Benim pek ümidim yok çünkü çok sağlıksız biriyim. Kısır kedinin bile benden çok hamile kalma ihtimali vardır. Her ne olursa olsun üzülme sakın. <3
Bende olmuştu canım hala devam ediyor o akıntıMerhaba günaydın arkadaşlar. Baya 7 var belirgin bir ağrım yok. 2 oğlum var. İnşallah bu ay tutmuştur. İki kürtajım var. Kalbi atmadı. Dün sarımsı katı kıvamlı biakıntım oldu. Siz de de oldu mu?
hakkında hayırlısı olsun canım Rabbim sağlıklı sihhatli bir evlat nasip etsin sanaKalp hastalığım var, bir de midemde yara var asla vitamin kabul edemiyor vücudum. Gıdalardan da vitamin alamıyorum. O yüzden günlerim uyumakla ve ölü gibi görünmekle geçiyor. Belki de çocuğun olmaması en hayırlısıdır bilmiyorum.