Hey ergen!Bir gün yeniden beraber olmayı umuyormuş. Tövbeler tövbesi
Hey ergen!
Şimdi sakin ol ve elindeki telefonu yavaşça yere bırak deseydin
Arkama bakmadan kaçmam gerek valla canım. Sen bilirsin bu dengesizi
Sen ne diyosun ulan değişik dedim
İki saat sonra off niye ben buna mesaj attım ki diye başlar dengesizliğe
Sizin burcunuz neydi yavİkizler döner. Her daim döner.Dönmese zaten dengeli adam olurdu
Mesela benim ki de bu yıl döndü. Aradan 1 yıl geçmişti ayrılalı
İlk aşık olduğum adam ikizlerdi. Öldüm, bittim, süründüm hayatımı o kadar etkiledi ki. Çok zor oldu arınmam. Aradan yıllaaaar yıllar geçti. Başka bir ikizler çıktı karşıma ve ben dedim ki ben ikizlere tövbeliyim olmaz.
İyi sen burçlarla yaşa! o zaman dedi bana. Her insan bir mi? Beni neden eskiyle kıyaslıyorsun falan dedi. Neyse dedim ya, doğru söylüyor. Her insan bir değil.
Sonuç: Zehrina yine yanılmadı.
Bir daha İkizler mi?
Dünde 3 ay önce reddettiğim biri mesaj attı bana evet deseydin şimdiye evlenirdik dedi
Dedim ne manaağ?
Neden öyle diyosun dedi o konu kapandı dedim irkiklir ni tuhıf yıııı
İki saat sonra off niye ben buna mesaj attım ki diye başlar dengesizliğe
İkizler döner. Her daim döner.Dönmese zaten dengeli adam olurdu
Mesela benim ki de bu yıl döndü. Aradan 1 yıl geçmişti ayrılalı
İlk aşık olduğum adam ikizlerdi. Öldüm, bittim, süründüm hayatımı o kadar etkiledi ki. Çok zor oldu arınmam. Aradan yıllaaaar yıllar geçti. Başka bir ikizler çıktı karşıma ve ben dedim ki ben ikizlere tövbeliyim olmaz.
İyi sen burçlarla yaşa! o zaman dedi bana. Her insan bir mi? Beni neden eskiyle kıyaslıyorsun falan dedi. Neyse dedim ya, doğru söylüyor. Her insan bir değil.
Sonuç: Zehrina yine yanılmadı.
Bir daha İkizler mi?
Sizin burcunuz neydi yav
Benim de ilk erkek arkadaşım ikizler burcuydu, ayrıl barış bir ilişki yaşadık ve ayrılmamıza rağmen bir buçuk yıl kopamadık üzerine... Psikolojimi elime almıştım sayesindeSonra ben de tövbe dedim ama bu mesaj atan ikizler aynı seninki gibi ağzımdan girdi burnumdan çıktı ikna etti. Eder de, ikizlerin en önemli özelliklerinden biri ikna kabiliyeti bence. Ama gerisi yok Çabuk sıkılır verdiği sözleri de unutur. Kalakalırsın umutlarınla :)
Hay allah bende de ikizler stelyumu var son aşkım başaktı da bak ya olduramıyoruz bir ikizlerle bir başakın aşkınıBaşak benim burcum.
Atma mesaj ayrıca engelle benceBalıklardan biri de mesaj attı sabah beş buçukta. Bugün arayacakmış sesimi duyacakmış. En son mesaj attı cevap vermedim yani daha ne yapayım? Haddini bilmeyen erkeklere ayrı gıcığım.
Aynen şeytan tüyü var. Bizde ayrıl barış diye yalama ettik ilişkiyi. Ne onunla oluyordu ne onsuz. Bir gün canıma tak etti beni o kadar delirtti ki ağzıma geleni gözlerinin içine baka baka söylemiştim. Bir yandan ağlıyorum bi yandan gözlerimden ateş çıkıyor hissediyorumO an beni son görüşüydü ve benim de onu. O bakışlarımı bir daha unutamaz bence. Çünkü beni hiç öyle görmemişti o ana dek Sonra öyle rahatladım ki ohh be dedim! Kafam rahat stres yok. Tabi geri dönünce de egom tavan yaptı Stalklamaya devam etsin beni sosyal medyadan
Senin burcun neydi canım?
Atma mesaj ayrıca engelle bence
Yengeç erkeği her ay adet olur diyerek saçmalamak istiyorumDaha önce yengec burcu birisiyle çıkmış olan var mı arkadaşlar. Benim çıktığım biri vardı ketum bir derdi olsa anlatmaz herseyi gizler ruh hali bir öyle bir böyle dakikası dakikasında uymaz yengeci ay yonetiyormus çok gelgitliydi.Ben de aslanım dengesiz gelgitli birisine tahammülüm yok.
ben ona aşırı bağlanayım ama kendisi bana hiç bağlanmasın istiyodu resmen, manyak mı nebende kovayimbence kovalarin baglanma sorunu oluyo özgürlükcüler ya asiri derecede, arada eskiyede kayabilirler diye düsünüyorum. (ben degil erkek olanlari ) Sevdimmi cok sevseler bile baglanmak onlara göre degil.
Manyak değil kova burcuben ona aşırı bağlanayım ama kendisi bana hiç bağlanmasın istiyodu resmen, manyak mı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?