İlişkideki En İyi Erkek Burcu Hangisi?

3 tane sevgilim oldu 3 ü de akrep burcuydu akrebi benim kadar kimse bilemezve hepsi saman altından su yürüttü
4. De akrep olursa artık
Aaa akrepler çok tutkulu olur ama tutkuyu hiç hissetmediniz mi?
Adamın bana olan bakışlarını unutamıyorum hihih

Tam bir çekici afetsin bebeğim başka açıklaması var mı
Ama bence bu iki burcun erkeğinden bir şey olmaz

Ayy teşekkür edecim canım benim o senin güzelliğin

Başta hepsi ilgili de sonrasında bi saçmalıyorlar bak teraziden umutluydum ne hale geldik :) Artık kendimi tamamen soyutlayıp hiçbir erkekle iletişime girmediğim bir dönem istiyorum galiba, bunaldım valla

Anladım en iyisi o bence şimdilik ama

hepsi yarı dert ayrı üzüntülük dertsiz olanlarıda kadınlar dertli ediyor.onlarda bize gelmiyor. nerde dengesizler var bizi buluyor.

Ahaha bu adet olayına bittim
Ben de başkası internete yazdığında okudum valla benim aklıma gelmemişti
Bir de şey balıklar çekici gelmiyor bana ya akrep daha çekici mesela onlardan siz başaktınız değil mi öyle hatırlıyorum başakın zıt burcu balık ondan çekici geliyor olabilir

Bence kova :) En en en en en en en kötüleri ise terazi ve ikizler. En azından ikizler kısa süre içinde rengini belli ediyor ama o fena terazi erkekleri düşman başına :) Melek görünümlü şeytanlar

Evet başak. Aslında beni çeken koç-akrep-balık bir erkekten tanımadan uzaktan hoşlanmışsam bu 3 burçtan bir çıkıyor

Bi balıkla çok kısa süreli bi görüşmem olmuştu sevemedim ama tanıyamadım da. Ondan sordum. Şu an gündemimde de bi balık var ama tanıyabilecek kadar samimiyetim yok henüz.

Bence kova :) En en en en en en en kötüleri ise terazi ve ikizler. En azından ikizler kısa süre içinde rengini belli ediyor ama o fena terazi erkekleri düşman başına :) Melek görünümlü şeytanlar

Ay gerçekten mi Güneş burcu terazi ay burcu ikizler bir adamın üzerini direkt çizmek gerekiyor o zaman

İkizler konusunda yüzde bin katılıyorum, buradaki arkadaşlar da bilir tüm ikizler erkeklerine karşıyım

Ikizler burcundan pisik adamlar cikabiliyo cok şaşırdım nen vallaham
Bekarken aslan erkekleri beni cekerdi ama yalancılar bide kendi uydurduklari yalana kendileri inaniyo sener şen in yaz kizim repligi misali aldatirken yakalasan yaz kizim 3 torba çimento der yanındaki kiza.koc erkekleri erkegim diye dolanan aciz insanlar asla acizligi kabul etmezler ama sıkışınca duygu sömürüsü iftira gırla
Terazi erkekleri kanser eder adamı.yaylar hic ask yasayip ahlarla doldurmasın hanesini direk 40 da anasinin seçtiği kizla nas göz etsinler.akrep erkekleri hep anasının gözü de cinsel olarak doyuma ulaşmadan.hic ciddi iliski yasamasin.boğaları severim sempatik pandalar.ama gecim konusunda gamsizlik ile onla yarismak lazim.başak erkekleri sırf somak ya genelde ikiye ayrılıyorlar.egoist ler ve usak amele olanlar.zavallı olanda da dil pabuç.damat degil kaynama olur bunlardan.oglak ve kova boğa karışımı kocam allaha şükür idare eder.her burcun tam ozellikleri ile gecim olmuyo valla biraz ondan biraz bundan.mesela sırf oglak olsaydi isim zordu.tam bi oglak tanidim evlerden irak.tam kova olsaydi o da sorun ütopyasından cikip evlenemezdi heralde.

Belli olmaz ama balık ve yengeç erkekleri için evliyken ikinci kadına ev açar diyor benim takip ettiğim astrolog ben uyarayım da :)
Yengeç erkeklerinde daha çok gördüm ama sadık değiller :)

Belli olmaz ama balık ve yengeç erkekleri için evliyken ikinci kadına ev açar diyor benim takip ettiğim astrolog ben uyarayım da :)
Yengeç erkeklerinde daha çok gördüm ama sadık değiller :)

Yok yengeç benim ruhumu daraltıyor çok mıy mıy halleri var. Asıl adetli yengeç bence bak yazarken bile daraldım

Balık da su grubu ama balıkla yengeç farklı bence. Yengeç''e duygusal deniyor ama bu kendi için öyle. Dışa karşı çok ketum herşeyi içine atmaktan ruhsuz duruyorlar ve çok sıkıcılar bence. Ben sevmiyorum erkek yengeçle muhabbeti de.

Anladım doğru diyorsun kadınları da çok saf oluyor ya kandırılıyorlar hep :)

Kızlar, deneyimlerinize göre aşk ilişkisinde sizce en iyi burçlar ve en kötü burçlar hangileriydi ve neden? Paylaşır mısınız?
Ben teraziyim. Eşim boga burcu. İkimiz olmasi
Ben bir Terazi kadınıyım, Eşim Boğa. Tam bir boga. Birbirimize olan bagliligimiz bi yana bedensel bi çekim aramizda sicak ve rahatlatici. Oncekilerin burclari degil karakterleri bozuktu. Bilmiyorum ikizler berbat. Tek kelime ile korkak oluyorlar bunu biliyorum.

Yazilanlara bakilacak olursa; kotunun iyisi olan erkek burclari: Boga ve Akrep sanirim. Var mi eklemek isteyen?

ben terazi eşim oğlak aslında oğlaklar toprak grubuna daha uygun şimdi ben romantizm isterken.o romantizmle uğraşacağına para kazanmak yada tek başına olmayı tercih ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…