Aaa akrepler çok tutkulu olur ama tutkuyu hiç hissetmediniz mi?3 tane sevgilim oldu 3 ü de akrep burcuydu akrebi benim kadar kimse bilemezve hepsi saman altından su yürüttü
4. De akrep olursa artık
Tam bir çekici afetsin bebeğim başka açıklaması var mı
Ama bence bu iki burcun erkeğinden bir şey olmaz
Anladım en iyisi o bence şimdilik amaAyy teşekkür edecim canım benim o senin güzelliğin
Başta hepsi ilgili de sonrasında bi saçmalıyorlar bak teraziden umutluydum ne hale geldik :) Artık kendimi tamamen soyutlayıp hiçbir erkekle iletişime girmediğim bir dönem istiyorum galiba, bunaldım valla
Balık erkeğini de hiç sevmem onlar da adet olur
Ben de başkası internete yazdığında okudum valla benim aklıma gelmemiştiAhaha bu adet olayına bittim
Ben de başkası internete yazdığında okudum valla benim aklıma gelmemişti
Bir de şey balıklar çekici gelmiyor bana ya akrep daha çekici mesela onlardan siz başaktınız değil mi öyle hatırlıyorum başakın zıt burcu balık ondan çekici geliyor olabilir
Bence kova :) En en en en en en en kötüleri ise terazi ve ikizler. En azından ikizler kısa süre içinde rengini belli ediyor ama o fena terazi erkekleri düşman başına :) Melek görünümlü şeytanlar
Belli olmaz ama balık ve yengeç erkekleri için evliyken ikinci kadına ev açar diyor benim takip ettiğim astrolog ben uyarayım da :)Evet başak. Aslında beni çeken koç-akrep-balık bir erkekten tanımadan uzaktan hoşlanmışsam bu 3 burçtan bir çıkıyor
Bi balıkla çok kısa süreli bi görüşmem olmuştu sevemedim ama tanıyamadım da. Ondan sordum. Şu an gündemimde de bi balık var ama tanıyabilecek kadar samimiyetim yok henüz.
Belli olmaz ama balık ve yengeç erkekleri için evliyken ikinci kadına ev açar diyor benim takip ettiğim astrolog ben uyarayım da :)
Yengeç erkeklerinde daha çok gördüm ama sadık değiller :)
Anladım doğru diyorsun kadınları da çok saf oluyor ya kandırılıyorlar hep :)Yok yengeç benim ruhumu daraltıyor çok mıy mıy halleri var. Asıl adetli yengeç bencebak yazarken bile daraldım
Balık da su grubu ama balıkla yengeç farklı bence. Yengeç''e duygusal deniyor ama bu kendi için öyle. Dışa karşı çok ketum herşeyi içine atmaktan ruhsuz duruyorlar ve çok sıkıcılar bence. Ben sevmiyorum erkek yengeçle muhabbeti de.
Ben teraziyim. Eşim boga burcu. İkimiz olmasiKızlar, deneyimlerinize göre aşk ilişkisinde sizce en iyi burçlar ve en kötü burçlar hangileriydi ve neden? Paylaşır mısınız?
Ben bir Terazi kadınıyım, Eşim Boğa. Tam bir boga. Birbirimize olan bagliligimiz bi yana bedensel bi çekim aramizda sicak ve rahatlatici. Oncekilerin burclari degil karakterleri bozuktu. Bilmiyorum ikizler berbat. Tek kelime ile korkak oluyorlar bunu biliyorum.Yaşadıklarımdan ve duyduklarımdan gördüğüm kadarıyla;
Koç erkekleri heyecanlı ancak heyecanları ve ilgileri aynı hızla geri sönüyor.
Boğa erkekleri duygusal olarak mesafeli ve bu da ilerleyen zamanda sorun oluyor... Yesin içsin seks yapsın ama duygularını pek açmasın.
İkizler: Her şeyi o bilir. Her şey onların kontrollerinde olsun. Bunun için sizi eleştirmekten de hiç çekinmez.
Yengeç: Duygusal görünürler ancak kendi duygularına odaklıdırlar. Sizi konuşturur ama kalbindekilerini tamamen sizinle paylaşmaz. Sizin anlamanızı bekler. Onun bir bildiği vardır her zaman...
Aslan: İlişkide cömert olur genelde ancak biraz da gözü dışarıdadır. Sürekli alttan almanızı ve egosunu beslemenizi bekler.
Başak: Zor beğenir. Ölçer biçer. Uzaktan ilişki yaşamaya en müsait burçtur bence:)
Terazi: Çözemediğim bir burç :)
Akrep: Tutku olsun diyorsan, kıskançlıklarına ve sahiplenilmesine de katlanıcan :)
Yay: Başımın belaları... Ne onlarla ne de onlarsız... Gez dolaş ye iç eğlen ama bir son bekleme Yay'dan!
Oğlak: Arıza halleri çok. Çok pis duygusal mesafe koyuyorlar. Hep mantık, duygular geri planda... Hesap kitapla ilişki yaşanmıyor haliyle....
Kova: Ne istediğini bilmeden sürekli arar durur. Hep aksiyon ister. Huzur bulması ve size de buldurması zor...
Balık: İyisine denk gelmişseniz sakindir, uyumludur ve size bağlanır.
Tum curuk carik Oglak burcu bizi bulmus galiba?Esim yengec burcu ben başak alaha sükür iyiyiz, abimse oğlak yengemle 3 yillik evliler yengemi hep el üstünde tutar cok iyi anlasirlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?