Seninki başka burcun altında o zaman canım yükselenine de bağlıBenimki hiç te saf değildi canim.Kurnaz bile sayilirdi.Annesine çok duskundu.İlgiye bayılırmis yengec burcu aynen öyleydi valla.
mutluslugunu yerim
Kara listeye, Oglak burcu erkekleri de ust siralardan girer bence...Canım karşılık versen ve seni cepte bilse değişirdi bu kova bence. Okuduklarımla kova düşmanı oldum
Akrep iyidir yavAkrep olmasin kafi
Benim agzim yandi daAkrep iyidir yav
Hay allah bende de ikizler stelyumu var son aşkım başaktı da bak ya olduramıyoruz bir ikizlerle bir başakın aşkını
Yengeç erkeği her ay adet olur diyerek saçmalamak istiyorumçıkmadım çok salak saf erkeklerdir ama iyi yönetirsin valla annesiyle iyi geçinmeye bak
akrep erkeğinin aldatma vebasına çözüm bulabilenler seviyo galiba
Balık erkeğini de hiç sevmem onlar da adet olurKızlar balık erkeğini anlatın bakalım
Ay akrep beni aldatmadı da kendi aldatılnıştı garibimakrep erkeğinin aldatma vebasına çözüm bulabilenler seviyo galiba
Kızlar balık erkeğini anlatın bakalım
Balık erkeğini de hiç sevmem onlar da adet olur
3 tane sevgilim oldu 3 ü de akrep burcuydu akrebi benim kadar kimse bilemezAy akrep beni aldatmadı da kendi aldatılnıştı garibimben aldatmadım ama onu başkası aldattı
Tam bir çekici afetsin bebeğim başka açıklaması var mıKızlar balık ısrarla aradı açtım açmasa mıydım, çok mu geçTam bi romeo olmuş bu yaa etkilenmedim değil.
Teraziyle bayağı kavga ettik soğuttu kendinden dengesiz.
Ya bu aralar çapkın mıyım ben neyim
Akrep sinsi ama bu diğer saydığınız burçtaki erkeklere göre daha dürüst yav adam tutkulu bir keremasalkizi-
evet akreplerde sinsilik mevcut bence de
ama yine de akrep erkeklerini, ikizler erkegi, basak erkegi ve balik erkeklerinden daha iyi buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?