İlişkideki En İyi Erkek Burcu Hangisi?

Nişanlım kova yükseleni balık
Benim burcum balık yükselenim yay
Nişanlım bazen duygusal bazen mantıklı biri . Romantiktir, sürprizleri sever , ince düşünceleri vardır Kesinlikle yalan söylemez kızacağımı da bilse açıkça doğru olanı söyler ve çok sadıktır .
O burç kötü demek yerine , yükselenine bakmak gerekir ve tabi çiftlerde iki taraflı burç uyumu önemli .
Bende biraz dengesizim bazen cok duygusal oluyorum , bazen aşırı mantıklı
İyi anlaşıyoruz biz o sinirliyse ben susuyorum , ben sinirlenirsem o alttan alır .

çaprazlama bir anlaşma gibi yalnız burç sahibi yükselen sahibini kıskanırmış onun düşündüklerini ondna önce yapıyor diye.

Yengecler burnun dikine gider asla uyaroya uymaz.birde eskici burc asla.eskiyi atmaz istifler annem yengec
Kova burcu da harika dost olur eglencelidir ama asik olmaz.en ufak seyden hemen sogur uzaklassir kendi burcum

Oglak erkegi kesinlikle hepsimi ilgili hepsimi olgun iyi huylu kaliteli olur ya

Sevgilim oğlak;
Olumlu huyları:Sadık,dürüst,güvenilir,saygılı.
Olumsuz ise biraz maddiyatçı ve soğuk bir duruşa sahip,ilk günlerimizde şaka yaptığında inanamamıştım şakalaşıp güldüğüne,o derece soğuk bir duruşu vardı,ama o soğukluğun altından öyle merhametli biri çıkıyor ki kedi görünce bile duygulanan.. İkizler ise dayımdan biliyorum,yengem illallah'ların zirvesinde.

Valla oglaklar cimri,bogalar mizmiz,baliklar kaypak bi anda kayar gider,koclar dengesiz bugun askindan olur garin tanimaz bile,kova lar dost ama. asik degil yorar insani,yengec kinci ve eskici ayni zmand erkeksi degil duygusal,basak dusuncesiz maddiyatci asiri takintili,akrep intikamci kinci,aslan dedigim dedik hukmrtmeyi sever,geriye yaY ve terazi kaldi:)

ben ikizler'im, yükselen oğlak.

koç: gözü dışarıda, maço, gereksiz bir burç, babamdan bilirim uzak durun
boğa: duyduğum kadarıyla pek bir mevzuatı yok
ikizler: ALLAH KORUSUN
yengeç: bir fikrim yok? ama sulu gözdür kesin
aslan: ego makinasi, dünya onun etrafında dönüyor.
başak: en iyisi gibi ama çok ketum ve eleştiri yapıp durur, çekene iyi
terazi: ALLAH KORUSUN
akrep: dengesiz ve kincidir. gözü dışarıda.
yay: gezelim tozalım eğlenelim ama ciddiyet olmasın. bana gelmez.
oğlak: sıkıcı oldukça ama sağlamlar. duyguları göstermiyorlar.
kova: ALLAH KORUSUN
balık: bir fikrim yok? ama sulu gözdür kesin.

yalnız kendi grubumdan nefret etmişim. su grubu bana hiç çekici gelmemiş. ateş grubu işime gelmemiş
toprağı sevmişim gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…