İlişkideki En İyi Erkek Burcu Hangisi?

GURUR=ASLAN esim aslan ben boga gercekten fikirler hakkinda cok catisiyoruz zor diyebilirim...
Aslan erkeği iyi aslında bak ben kadında boğayı severim ateş toprak uyumu biraz zor ama ortayı bulup evlenmişsiniz

GURUR=ASLAN esim aslan ben boga gercekten fikirler hakkinda cok catisiyoruz zor diyebilirim...
Aslan burcu sadece kaybedeceğini düşündüğünde gururunu çiğner çünkü kaybetmeyi hazmedemez doğru :)

Onlar da toprak değil tatlım
O zaman bilemedim. Benim icin para ve guc oncelikli degil. Burcun ve yukselenin, ay burcun ne ki? Astrolojik olarak topragim sifira yakin bulundu gezegenlerin dagilimi... Profesyonel olarak astroloji haritami yorumlatmistim. Toprak az olunca, askta ve iste istikrar da zor oluyormus. Kok salamama durumu varmis. Ates ve su baskin bende, biraz da hava var. Toprak, sifir noktasina yakin...

Burcum ve yükselenim yengeç ay burcum ikizler

Zaten Yengec burcunda; Su grubu olmasina ragmen, bir guzel hayat yasama hatta bazen luks hayat yasama arzusu vardir canim Yengeclerden, boyle tanidiklarim da var.
Benim yengeç olmamdan kaynaklanıyor gibi gözükse de iş başka canım tüm doğum haritamı burada yayamayacağım artık nedenini biliyorum yani her şey güneş ay yükselen burcunda gelişmiyor

Benim yengeç olmamdan kaynaklanıyor gibi gözükse de iş başka canım tüm doğum haritamı burada yayamayacağım artık nedenini biliyorum yani her şey güneş ay yükselen burcunda gelişmiyor
Ee tabi baska etmenlerde var dogum haritasinda... Evler ve dagilimi onemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…