Başakları öyle bi gömdüler ki maddiyat kısmını soramadık cınımbaşaklar nasıl peki kızlar maddiyata önem veriyorlar mı
Ahaha tabii önem verirler pis cimriler bir tlnin hesabını yaparlar aman aman...
Buna ne dersin?ben terazi eşim oğlak aslında oğlaklar toprak grubuna daha uygun şimdi ben romantizm isterken.o romantizmle uğraşacağına para kazanmak yada tek başına olmayı tercih ediyor.
ahahah
kesinlikle katılıyorum onların parası bize yok tatlım başkalarına varAhaha tabii önem verirler pis cimriler bir tlnin hesabını yaparlar aman aman...
Amaçları zengin olmaktır
Para için seni satar karrşşşiiimmerza_17
Bence de.kesinlikle katılıyorum onların parası bize yok tatlım başkalarına var
Hahah karşılıklı romantiktir tutumludur hemde acayip. Sıkar bayar bayıltır tripleriyle
Toprak grubunun hepsi (Boga, Basak ve Oglak) maddiyata onem verir. Paranin guc oldugunu dusunur.başaklar nasıl peki kızlar maddiyata önem veriyorlar mı
Ben de öyle düşünüyorum ama burcum topraktan değil ahahaToprak grubunun hepsi (Boga, Basak ve Oglak) maddiyata onem verir. Paranin guc oldugunu dusunur.
Aslan erkeği iyi aslında bak ben kadında boğayı severim ateş toprak uyumu biraz zor ama ortayı bulup evlenmişsinizGURUR=ASLAN esim aslan ben boga gercekten fikirler hakkinda cok catisiyoruz zor diyebilirim...
Aslan burcu sadece kaybedeceğini düşündüğünde gururunu çiğner çünkü kaybetmeyi hazmedemez doğru :)GURUR=ASLAN esim aslan ben boga gercekten fikirler hakkinda cok catisiyoruz zor diyebilirim...
Yukselen burcun veya Ay burcun ne? Ona da bakmak lazimBen de öyle düşünüyorum ama burcum topraktan değil ahaha
Onlar da toprak değil tatlımYukselen burcun veya Ay burcun ne? Ona da bakmak lazim
O zaman bilemedim.Onlar da toprak değil tatlım
Burcum ve yükselenim yengeç ay burcum ikizlerO zaman bilemedim.Benim icin para ve guc oncelikli degil. Burcun ve yukselenin, ay burcun ne ki? Astrolojik olarak topragim sifira yakin bulundu gezegenlerin dagilimi... Profesyonel olarak astroloji haritami yorumlatmistim. Toprak az olunca, askta ve iste istikrar da zor oluyormus. Kok salamama durumu varmis. Ates ve su baskin bende, biraz da hava var. Toprak, sifir noktasina yakin...
Zaten Yengec burcunda; Su grubu olmasina ragmen, bir guzel hayat yasama hatta bazen luks hayat yasama arzusu vardir canimBurcum ve yükselenim yengeç ay burcum ikizler
Benim yengeç olmamdan kaynaklanıyor gibi gözükse de iş başka canım tüm doğum haritamı burada yayamayacağım artık nedenini biliyorum yani her şey güneş ay yükselen burcunda gelişmiyorZaten Yengec burcunda; Su grubu olmasina ragmen, bir guzel hayat yasama hatta bazen luks hayat yasama arzusu vardir canimYengeclerden, boyle tanidiklarim da var.
Ee tabi baska etmenlerde var dogum haritasinda... Evler ve dagilimi onemli...Benim yengeç olmamdan kaynaklanıyor gibi gözükse de iş başka canım tüm doğum haritamı burada yayamayacağım artık nedenini biliyorum yani her şey güneş ay yükselen burcunda gelişmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?