Ne açıdan? Biraz daha detaylı yazar misiniz vaktiniz varsa ?Kesinlıklee evlenmee 10 yas cok
Inan cok pısman olursun
Deneyımle sabıttır
Esımle aramda 13 yas var ınan o kadar pısmanım kı anlatamam sanaNe açıdan? Biraz daha detaylı yazar misiniz vaktiniz varsa ?
Cok yaş farkı var.Ozellikle bu devirde zor.Eski insanlarımız ewlenirmis 10 yas buyuguyle sIKINTI yasasalar bile belli etmezmis.Ama simdi durumlar farkli kimse kimseye askindan olsede eyvallah etmiyor.Sen şen şak olacaksin o ise hayattan yorgun.Tabi istisnalar var.Egerki sevgiline guveniosan ve sana ayak uydurabiliosa kuruntu yapma.Merhaba herkese.
Ben 27 yaşındayım erkek arkadaşım 37 yaşında.
İkimiz de bekariz daha önce evlilik yapmadık.
Bilmiyorum sorun aramızdaki 10 yaş fark mi yoksa kafa yapılarız mi bu aralar anlasamiyoruz.
37 yaşındaki bir adam ilişkide ne arar ne ister, ilişki rutini nasıldır?
Bana yardımcı olabilir misiniz tecrubeleriniz varsa nasıl yaklasmaliyim ona?
Örneğin 27 yaşında bir erkekle 37 yaşındaki bir erkeğin ilişkiye yaklaşımları ilişki içinde davranışları nasıldir? Farkları nelerdir?
Ve son soru 10 yaş büyük bir yaş farkı mi?
Birkaç gündür tartışmalar beni gerçekten bunaltti.kavga sebepleri genelde ilgisizlik o da çok yoğun olduğunu söylüyor seçim dönemi yaklaştığı için baya yoğun(aktif siyasetin içinde). Yardımcı olursaniz çok sevinecegim
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler
İşte sorum bu aslında o 40 yaş olgunluğu denilen şey ne oluyor ?27 yaşa 37 çok bana göre. Ama 37 yaşa 47 çok değil. 10 yıl sonranız absürt durmaz ama zaten ikiniz de olgun olmuş olursunuz. 40 yaş olgunluğu diye bir şey var. Çok çatışabilirsiniz.
Benim sorum aslında ilişki olur mu olmaz mı dan çok o yaşlarda erkek ilişki içinde nasıl davranır? Beklentileri nelerdir bunlar.Bunun genel, net bir cevabı olmazki. Ben hep yaşımdan büyüklerle anlaşan biriyim. Kendimden büyük insanlar kankam. Ama bir başkasıda kendinden çok küçüklerle anlaşır, öyle devam eder. Ruhu gençtir. Karşındaki kişi 37 yaşına 45-50 gibi davranıyorsa sıkıntılı. Ama o yaşının gereği gibiyse sende normalsen çok bir sıkıntı göremedim ben
İşte sorum bu aslında o 40 yaş olgunluğu denilen şey ne oluyor ?
Benim sorum aslında ilişki olur mu olmaz mı dan çok o yaşlarda erkek ilişki içinde nasıl davranır? Beklentileri nelerdir bunlar.
Mesela ağır olur, sizin her istediğinize ayak uyduramayabilir, yorgun olur, sürekli aşk böcüğü neşeli sevgili kıvamında olamaz. Daha sakin, daha dingin olur. Sizden beklentisi de o yönde olur.İşte sorum bu aslında o 40 yaş olgunluğu denilen şey ne oluyor ?
Benim sorum aslında ilişki olur mu olmaz mı dan çok o yaşlarda erkek ilişki içinde nasıl davranır? Beklentileri nelerdir bunlar.
Erkeklerin beklentileri kadınlara göre azdır. Akıllı olursan parmağında oynatırsın. Huzurlu bir ev, güleryüzlü eş başkada bişey beklemezler. Eşim 44 yaşında ve çevremde hep 40 lınyaşlarda evliler var. Durum bu.İşte sorum bu aslında o 40 yaş olgunluğu denilen şey ne oluyor ?