Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
40 yaş olgunluğu diye bir şey var evet ama bu kişiye göre değişiyor. yani kişilik karakterle alakalı bir şey bence ( hani yaşının adamı deriz ) ama kimi insanda varki 40 yaşında olup 20 yaşında ergen gibi davranan.. ( akıl yaşta değil baştadır deriz buna da ) bana kalırsa yasa çok takılmayın
Aşk böceği kivaminda değil sorunumuz o galiba .Mesela ağır olur, sizin her istediğinize ayak uyduramayabilir, yorgun olur, sürekli aşk böcüğü neşeli sevgili kıvamında olamaz. Daha sakin, daha dingin olur. Sizden beklentisi de o yönde olur.
Böyle böyle gider yani siz daha iyi tanırsınız. Tabiki herkes bir değil. Eğer yok öyle değil anlaşıyoruz vs diyorsanız sorun yok.
Kaç yasindaydi erkek arkadasiniz?Eski Erkek arkadaşımla aramızda 6 yaş fark vardı sizinde bahsettiğiniz gibi aşırı ilgisizdi... 10 sene boyunca değişmedi en sonunda bitti... kendinize yazık etmeyin... bu adam değişmez
34 yaşında canımKaç yasindaydi erkek arkadasiniz?
Abartmışlar.BENİM bir arkadaşımın erkek arkadaşı kendinden 6 yaş büyüktü. O bile kuşak çatışması yaşıyoruz derdi. Sonra ayrıldılar zaten.
Esimle aramda 7yas var .Merhaba herkese.
Ben 27 yaşındayım erkek arkadaşım 37 yaşında.
İkimiz de bekariz daha önce evlilik yapmadık.
Bilmiyorum sorun aramızdaki 10 yaş fark mi yoksa kafa yapılarız mi bu aralar anlasamiyoruz.
37 yaşındaki bir adam ilişkide ne arar ne ister, ilişki rutini nasıldır?
Bana yardımcı olabilir misiniz tecrubeleriniz varsa nasıl yaklasmaliyim ona?
Örneğin 27 yaşında bir erkekle 37 yaşındaki bir erkeğin ilişkiye yaklaşımları ilişki içinde davranışları nasıldir? Farkları nelerdir?
Ve son soru 10 yaş büyük bir yaş farkı mi?
Birkaç gündür tartışmalar beni gerçekten bunaltti.kavga sebepleri genelde ilgisizlik o da çok yoğun olduğunu söylüyor seçim dönemi yaklaştığı için baya yoğun(aktif siyasetin içinde). Yardımcı olursaniz çok sevinecegim
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler
(Asıl sormak istediğim ilişki olur mu olmaz mı değil de 37 yaşında bir erkek ilişkide ne arar bu konu)
Henüz çok yeni aşığım diyemem.10 Yas çok fazla değil. Ama önemli olan anlaşmak ve arada çekim olması sizde sanki o yok gibi ya da ben hissedemedim.
Biraz daha zaman verin o zaman.Henüz çok yeni aşığım diyemem.
Ama hislerim var. Aslında ben de çok öyle gezelim tozalim insanı değilim sadece siyaset gerçekten hayatının çok büyük bir bölümünü kaplıyor mu yoksa bunlar ilgisizligin bahaneleri mi o konuda emin olamıyorum
+1 diyorum ve devam ediyorum;
Benim ergenliğim 30 yaşında bitmeye başladı, şimdi 32yim hala daha bazı hallerim oturaklı gelmez insanlara. Bu karakter-hay huy meselesi. Kardeşim 23, 24 olacak (Kardeşimle aramda 9 yaş var, annemler çocuk düşünememişler hatta benden sonra çok beteri bi çocukmuşum); büyümüş de küçülmüş denir ya, öyle oturmasını kalkmasını bilen, ağır bi çocuktu ki hala öyledir, aramızda dağlar kadar fark var. Aynı anne babadanız, ben 9 yaş büyüğüm ama bazen abla hangimiz değişir. :)
Çocuksuluğum hiç geçmedi, saçıma sim taktırdım geçen gün dayanamadım, fıstıki yeşil yapacaktım son anda vazgeçtim "Bi o kaldı ona elleme o bari kalsın" dedim. İnsanları çok güldürürüm kendime, yapı ama ne yapayım değişmiyor. Üzerinize afiyet biraz şifayı kapmışım alttan üstten fora, eşim kakır kakır gülüyor "Sus gözünü seveyim" diyerek, çünkü konuşmaya çalışıyorum "Yetişemeseydim şööyle şuraya kadar vandayk kahverengisi ögg" filan... Her şartta böyle bi absürtlüğüm vardır yani. Akıl vallahi yaşta değil, başta. Benimki başta da olmayınca işte