Farkındaysanız ilerde düşünürsem dedim böyle karşılaşıp falan. Yoksa ben öğretmenlerimden bazıları ile görüşüyorım hala hatta bi tanesi ücretli öğretmenlik yaparken müdürüm oldu heo kızım dedi bana. Diğer türlüsü iğrenç zaten. Sizinki aşk mıdır bilemem ama karşı tarafınki asla olamaz. Önyargı da değil bu görünen köy. Bakıyosun çıtır tabir edilen kızın yanında bir amca. Biz ruha aşık olduk da o kadar yaş farkı olunca bir anlam ifade etmiyor. Eskide yaşasak neyse de. Şimdi görüntü kirliliği. Bir de toplumsal norm var kadın üç yaş büyük olsa cık cık yapanlar böyle durumlarda susuveriyo ya ifrit oluyorum. Bu da sizin gibi amcalarla evleneler sayesinde oluyo biraz da. İstediğim yere yazarım görmezden gelin. Amcayla mutluluklar
Kafanızda nasıl bir insan modeli çizdiniz merak ediyorum açıkcası bahsettiğim insanla yan yanayken görüntü kirliliği oluşturduğumu hiç düşünmedim zira gayet güzel tepkiler alıyoruz yaşını göstermemesinin avantajı, kadın erkek arası yaş farkına kendim ön yargılı bakmadığım için kadın büyük olmuş erkek çok sorun değil benim için zira yakın çevremde örnekleri var, ben başkasına ön yargıyla yaklaşmadım öğretmenim olması tanışma sebebi benim hayranlığımın başlangıcı bu bireye başka yerde tanışıp sohbet ortamım olsaydı yine aynı hayranlığı duyardım zira sıradan bir insanın anlayamayacağı bi saygı ve empatiye sahip neyse kısacası onlar sizin yorumlarınız evet istediğiniz yerde yazın çizin ama tek tavsiyem ön yargılı yaklaşmayın.