- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
- Konu Sahibi ucanhayaller
Erkek kalmayınca zapıttmEl elde baş başta olmasın o. G.t nerden çıktı ayol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek kalmayınca zapıttmEl elde baş başta olmasın o. G.t nerden çıktı ayol
Uzun yazmaya gerek yok. Tek cümle yeterli.Sizi değerli hissettirmeyen insanın yanında ikinci kez yer almayin
Dis gorunus olarak begenmiyorum birde ataerkil oluyorlar bana gore degil :)Kürt sana ne yaptı abla
Offf rainnyy offf bi kürt olarak seni cok kınıyorumDis gorunus olarak begenmiyorum birde ataerkil oluyorlar bana gore degil :)
Kizlarina bir sey demedim canim . Kizma lütfenOfff rainnyy offf bi kürt olarak seni cok kınıyorum
Erkek kardesmde var rainnnyyybabamda kürtKizlarina bir sey demedim canim . Kizma lütfen
Canim insan olarak birsey demiyorum ama es olarak istemiyorum.Erkek kardesmde var rainnnyyybabamda kürt
Berenler kim Beren saat miCimri, bakımsız , ve bekarete önem Beren’ler
Nerde ne konuşacağını bilmemek bu. Ataerkil olmasın esmer olmasın dersin ok ama etnik kökenini ırkını vurgulamazsın. Şahsen Türk olmasın dense ve türkler Bi kalıba sokulduğunda beni rahatsız ediyor. Geçen Bi konuda siz Türk kadınları diye başlayan cümle gibi.Kizlarina bir sey demedim canim . Kizma lütfen
Bence de al birini vur ötekine.Ben erkek insanından olmayacağını düşünüyorum genel olarak
Bir olmamışlık/eksiklik bir şey var adamlarda genel olarak.
Kıskanmayan, kısıtlamayan, eli açık, işi gücü iyi, ailesiyle çok mıç mıç olmayan, hanımcı adam bulursan go girl.
Ben istemiyorum hepsi ayni oldugu icin oyle soyledim. insanlarin irkina kotu bir sey demedim tercih meselesiNerde ne konuşacağını bilmemek bu. Ataerkil olmasın esmer olmasın dersin ok ama etnik kökenini ırkını vurgulamazsın. Şahsen Türk olmasın dense ve türkler Bi kalıba sokulduğunda beni rahatsız ediyor. Geçen Bi konuda siz Türk kadınları diye başlayan cümle gibi.
Neyse milletin bacaklarının fotosunu çekip atan Bi sapık olmasın önemli olan o.Ben istemiyorum hepsi ayni oldugu icin oyle soyledim. insanlarin irkina kotu bir sey demedim tercih meselesi
Bazı erkekler evlenmeden anneci değilken evlendikten sonra tam bir anneci oluyormuş bunlar nasıl çözülecekCimri, anneci ve kaba saba olması. Ülkemiz erkeklerinin yüzde 90 ı elendi bile