Aynen hep if li cümleler ama şöyle 'if you wanna meet today let me know' 'if you are not so late today let me know to meet' ..... O da değil de. Sanırım aylar aylardır böyle konuştuğuna göre ve çizgi hiç bozulmadığına göre tarzı böyle.
Ama özel günlerde, mesela bi kaç haftalık seyahatten döndüğüm gün, beni görmek istemesini, heyecanını göstermesini, özel ve düşünceli bir şey yapmasını beklerdim. (mesela bugün yoldan geldin evde yemek yoktur seni yemeğe götüreyim; ya da bugün yorgunsundur ama görmek istiyorum seni sana geleyim dışardan bişeyler söyleriz; yardıma ihtiyacın var mı gibi... sade ve ince şeyler. Öyle büyük ya da maddi beklentiler değil) Oysaki o 'çok yorgun olmazsan haber ver görüşürüz' dedi o gün... Aslında bu beklentilerimi onunla paylaşmadım. Ama tabi ki paylaşmam. Bunu da ben söylersem, ve sonrasında o da uygularsa ne anlamı kalır? Kendimi daha iyi hissettirmezdi bu bana..
Mesela sevgililer gününde 'istersen, yorgun olmazsan, işin uzun sürmezse haber ver bügün görüşürüz' ne be? Bari o gün 'geçte olsa görüşelim, yorgunsanda ben sana gelirim' de ve görüşelim. Normal günlerde ki bu hali canımı o kadar sıkmazken. en azından özel günlerde birşeyler gösterir umudum vardı.. O günler gelip içten içe beklediğim şeyleri göremeyince, çok çok kırıldım.. Öyle bir beklentiye girmişim ki hatta anlatamıyorum bile size kırgınlık seviyemi.. Çok uzun süreler ağladım o günlerde..
Çok mu beklentiye girip, mutlu olmamayı bilememişim bilmiyorum :/..
Pazar gün ki o konuşmamızda, herşeye aynı şekilde karşılık verirken 'asıl sen bana kötü hissettirdin, ben değil asıl sen bana öyle davrandın, ama sende bana böyle dedin, ama sende bunu yapmadın' gibi karşılıklar alırken herşeye.. Konuşmanın sonunda, üzgünüm Aurora ben senle mutluydum sorunum yoktu, ama sen böyle istiyorsan tamam' dedi .?????? Hah anlamadım o da benimleyken yalnız hissettiyse değersiz hissettiyse, benim soğuk olduğumu hissettiyse, günlerce kötü geçirdiyse.. Nasıl mutlu olmayı da aynı zamanda başarabildi??