doktora gitti hatta şöyle sonuçları beraber aldık ve herşey normalYalan söylüyor tabii ki.Senden çok tahrik oldum , ondan erken boşaldım eheehe der bir dahakine de. :)) Doktora gitsin.
Erken boşalmanın nedeni fizyolojik değil psikolojik o zaman.Terapi alması lazım.doktora gitti hatta şöyle sonuçları beraber aldık ve herşey normal
doktorda ilişki sırasında kontrolü ele alamıyorsunuz heyecan veya kötü giden birşeyler varsa hayatınızda olabilir diyor. ama o heyecanlanıyorum diyor. inansam mı bilemeidmErken boşalmanın nedeni fizyolojik değil psikolojik o zaman.Terapi alması lazım.
evet şartlarımızdan dolayı ilişki sıklığı çok seyrek maalesef ve bi süre böyle olacak gibiayda bir mi yaşıyorsunuz ilişki? sıklaştırın
teşekkür ederim önericem bakalım. inatla heycanlanıyorum zamanla çözerim seni çok istiyorum ondan oluyor desede bilemedimAy aklıma You dizisindeki 8 saniyelik seks sahnesi geldi
Yani bir kere olsa anlarım da her seferinde böyleymiş,psikolojik falan olabilir mi ? Sürekli böyle olması bence daha da çekimser yapar üstelik,bir an önce terapiye falan başlamalı.
E tamam da çözüm bulsun.Erken boşalan adam kadını sinir eder yav.Öğrensin de gelsin.doktorda ilişki sırasında kontrolü ele alamıyorsunuz heyecan veya kötü giden birşeyler varsa hayatınızda olabilir diyor. ama o heyecanlanıyorum diyor. inansam mı bilemeidm
Sıklaşana kadar böyle devam eder o zaman alışma süreci gerekirevet şartlarımızdan dolayı ilişki sıklığı çok seyrek maalesef ve bi süre böyle olacak gibi