İlişkide partnerim hemen boşalıyor

hosbescan

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2019
78
56
36
Arkadaşlar selam,
Bir adamla birlikteyim. Cinsel birlikteliğimiz de var.
1 ay kadar önce ilk ilişkimizi yaşadık, ilk ilişkide boşalması 10 saniye falan sürdü. ikinciyi istedim uzun sürer dedim o da anca 30 saniyeydi.

İlk kez böyle oluyor deyip özür diledi. Resmen girdi ve hemen dayanamadı boşaldı gibi oldu.

Arabada bikaç kez ona oral yaptım o da hızlı sürüyor çok heyecanlanıyor hissedebiliyorum.

İki gün önce birlikte olduk . Yine oral yaptım ona, boşalmak istemiyorum kendimi neden kontrol edemiyorum bilmiyorum ilk kez oluyor böyle deyip resmen kıpkırmızı oldu, doğru söylediğine inanıyorum açıkçası. Sonra yine içime girer girmez hoop 5 saniye de boşaldı resmen. Çok özür diledi yine anlamıyorum ne yapacağımı da bilmiyorum diyor. ilk cinselliği değilim, benimde ilk değil. süre çok kısa. anlamlandıramıyorum. eski ilişkilerimde bu sorun yoktu diyor. Ürolojiye de gitti herşey normal çıktı beraber aldık sonuçları. Sizce sorun nedir anlamıyorum. gerçekten heyecandan mı bilmiyorum ama böyle bir adamla da hayat geçmez ki ben zevk almadıktan sonra.

Bazen psikolojik olabilir herhalde bu durumlar hicte basıma gelmedi gerci

Erken boşalmanın nedeni fizyolojik değil psikolojik o zaman.Terapi alması lazım.
doktorda ilişki sırasında kontrolü ele alamıyorsunuz heyecan veya kötü giden birşeyler varsa hayatınızda olabilir diyor. ama o heyecanlanıyorum diyor. inansam mı bilemeidm

Ay aklıma You dizisindeki 8 saniyelik seks sahnesi geldi
Yani bir kere olsa anlarım da her seferinde böyleymiş,psikolojik falan olabilir mi ? Sürekli böyle olması bence daha da çekimser yapar üstelik,bir an önce terapiye falan başlamalı.

teşekkür ederim önericem bakalım. inatla heycanlanıyorum zamanla çözerim seni çok istiyorum ondan oluyor desede bilemedim

Canım yapacak bisey yok. Demek önceden de böyleydi sana söylemedi böyle olduğunu. Heyecandan olsa 2. 3. iliskide duzene girmesi gerekirdi. Sonucta heyecan zamanla geçiyor

doktorda ilişki sırasında kontrolü ele alamıyorsunuz heyecan veya kötü giden birşeyler varsa hayatınızda olabilir diyor. ama o heyecanlanıyorum diyor. inansam mı bilemeidm
E tamam da çözüm bulsun.Erken boşalan adam kadını sinir eder yav.Öğrensin de gelsin.

Yeni bişey olamaz heyecan vss da sanmam hep aynıymış bu adam süre çok çok kısa tedavi olsun sizi değil kendini kandırıyor.

bu ne ya ilk seferde kısa sürede boşalanı çok duydum ama 2. seferde 30 saniye nedir? ikinci seferde erekte hale getirmek için en az 10 dk uğraşıyorum boşalma desen sürtünmeden ateş çıkacak 30 saniye nedir? yazık ilk defa vs değildir ciddi bir problem olsa gerek mastürbasyon yapmayı deneyin tam boşalacağı sırada sizi durdursun 1 -2 dakika sonra tekrar devam edin boşalacağını hissettiğinde tekrar durdursun böyle 3 -4 tur devam edin zamanla öğrenecektir.İlişkideyken kontrol sizde olsun aynı taktiği tekrarlayın tabi sizin üstte olmanız gerekli böylelikle belki çözüm bulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…