GECİKTİRİCİ KREM TARZINDA ÜRÜNLER VAR KULLANABILIRSINIZ
Bence onlar ise yaramıyor çünkü bazı prezervatif üstünde de yazıyor ama etki ettiğini görmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GECİKTİRİCİ KREM TARZINDA ÜRÜNLER VAR KULLANABILIRSINIZ
NELLY MARKA Bİ KREM VAR SÜRSÜN EŞİN GÖR ETKİYİ :)Bence onlar ise yaramıyor çünkü bazı prezervatif üstünde de yazıyor ama etki ettiğini görmedim
NELLY MARKA Bİ KREM VAR SÜRSÜN EŞİN GÖR ETKİYİ :)
canım bi 5-10 dk once sürmen gerek zatenBizde gerek yok ben sadece o prezervatif kullandığında diğerleri Arasında kayda değer bir fark görmedim
canım bi 5-10 dk once sürmen gerek zaten
KESİNLİKLEŞimdi oldu nitekim bizde prezervatif boşalmadan hemen önce takılıyor o zamana kadarda baya yol alınmış oluyor.
KESİNLİKLE
Prezervatif boşalmadan hemen önce takılmaz ki amaŞimdi oldu nitekim bizde prezervatif boşalmadan hemen önce takılıyor o zamana kadarda baya yol alınmış oluyor.
Prezervatif boşalmadan hemen önce takılmaz ki ama
Sizde sorun olmamış olabilir ama böyle yazarsanız bilmeyenler de bu şekilde kullanılıyor sanacakBelki 10 yıldır belli aralıklarla kullandık hiç sorun olmadi
Sizde sorun olmamış olabilir ama böyle yazarsanız bilmeyenler de bu şekilde kullanılıyor sanacak