- 28 Eylül 2018
- 2.013
- 5.613
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Höhh o ne ya öyle yok artıkHerkes şaşırmış ama öpüşürken boşalan adam vardı benim hayatımda... çözümü yok gibi ya, ben de uğraşmıştım zamanında
Herkes şaşırmış ama öpüşürken boşalan adam vardı benim hayatımda... çözümü yok gibi ya, ben de uğraşmıştım zamanında
inanamadım ama yinede benimki de çok fazla bişe sayılmaz resmen 3 2 1 der gibi hopp geliyor..Herkes şaşırmış ama öpüşürken boşalan adam vardı benim hayatımda... çözümü yok gibi ya, ben de uğraşmıştım zamanında
değmiyor valla. en sonki ilişkimizden beri bi talep gelmedi bende talep etmedim etmeyi de açıkçası istemiyorum. kendimi ortada kalmış gibi hissediyorum resmen o böyle olunca.Kirlendiğine deymez
denemekte yarar var teşekküredermBolacağı zaman çıkıp biraz ara verin başka şeyler düşünsün, biraz geciktiriyor o. Öpüşürken boşalan ben de duymuştum. Bir de ilişki sıklığınızın az olması bence erken boşalmayı tetikler
İlk iki boşalmayı ön sevişme olarak düşünüp üçüncüyü de deneyebilirsinizdenemekte yarar var teşekkürederm
Bence hastalık budeğmiyor valla. en sonki ilişkimizden beri bi talep gelmedi bende talep etmedim etmeyi de açıkçası istemiyorum. kendimi ortada kalmış gibi hissediyorum resmen o böyle olunca.
bide özür dilemesi mahçupluğunu görünce libido falanda kalmıyor sanki çocuk oluyor birden. ben daha erkeksi olmasını bekliyorum haliyle o anda.
aşırı istekli olması da tuhaf geliyor daha önce bu kadar istekli birini de görmedim ilişkilerimde.
işte böyle..
Bi sende oral yapma kudurtma, on sevismesiz ilişki deneyin. Bak bakalım o zaman ne olacak.
inanamadım ama yinede benimki de çok fazla bişe sayılmaz resmen 3 2 1 der gibi hopp geliyor..
çok zor ama doktor tahlillerde problem olmadığını söyleyince rahatladım yinede biraz.
tam bilmemekle beraber aklımda kalan prostatla ilgili bikaç test, hormonal testler vs yapmışlar. ama onlar normal dedi. dönemsel ve psikolojik olabilirmisYa hop diye boşalma sorunu varken doktor tahlil de problem yok die nasıl diyor. Birde hangi tahlili yaptılar ki?
Yok ya psikolojik olduğunu sanmam yalnız bir dönem eşim Lustral diye antidepresan kullanmıştı. Bu ilaç yan etkisinde geç boşalma yazardı gerçekten de inanılmaz etkili idi hatta bosalamadigi dahi oluyor du. Yalnız inanılmaz isteksizlik de yapar.tam bilmemekle beraber aklımda kalan prostatla ilgili bikaç test, hormonal testler vs yapmışlar. ama onlar normal dedi. dönemsel ve psikolojik olabilirmis