İlişkide partnerim hemen boşalıyor

Bi sende oral yapma kudurtma, on sevismesiz ilişki deneyin. Bak bakalım o zaman ne olacak.

İlkinde hadi neyse diyeceğim ama ikincisinde de kısa sürüyor diyosun ikincide de o kadar olmaması lazım enteresan.. doktorda herşey normalse psikolojiktir o zaman, bazen başarısız olacağım korkusu etkiliyor ve erken boşalmaya da sebep olabiliyor, belki baskı hissediyordur üstünde. Bu durumdan rahatsız olduğunu belli etme oluruna bırak düzelir belki.

Tam orgazm olurken çıkartsa sen orgazm olana kadar böyle devam etsin sonra kendisi orgazm olsun ne bileyim buda bi seçenek

Herkes şaşırmış ama öpüşürken boşalan adam vardı benim hayatımda... çözümü yok gibi ya, ben de uğraşmıştım zamanında

Öpüşürken boşalma nedir ya sürtünme yok birşey yok. Çok ilginç daha neler duyacağız.

Erken bosalma sorununun bir ilacı vardır bence kesin. Sizle ilgili oldugunu sanmıyorum erken bosalma problemi var karsınızdaki kişinin. Arastırın ve doktordan acık acık bunun ilac ya da spray talep edin.

Eski eşim bir ara antidepresan kullanmıştı Lustral diye onun yan etkilerinde vardı geciktirici etkisi. Ancak libido azalması oluyor ancak çok zor bosalirdi hatta bosalamadigi dahi olmuştu. Garip bir antidepresandi

Herkes şaşırmış ama öpüşürken boşalan adam vardı benim hayatımda... çözümü yok gibi ya, ben de uğraşmıştım zamanında
inanamadım ama yinede benimki de çok fazla bişe sayılmaz resmen 3 2 1 der gibi hopp geliyor..

çok zor ama doktor tahlillerde problem olmadığını söyleyince rahatladım yinede biraz.

Kirlendiğine deymez :KK14:
değmiyor valla. en sonki ilişkimizden beri bi talep gelmedi bende talep etmedim etmeyi de açıkçası istemiyorum. kendimi ortada kalmış gibi hissediyorum resmen o böyle olunca.

bide özür dilemesi mahçupluğunu görünce libido falanda kalmıyor sanki çocuk oluyor birden. ben daha erkeksi olmasını bekliyorum haliyle o anda.

aşırı istekli olması da tuhaf geliyor daha önce bu kadar istekli birini de görmedim ilişkilerimde.

işte böyle..

Bolacağı zaman çıkıp biraz ara verin başka şeyler düşünsün, biraz geciktiriyor o. Öpüşürken boşalan ben de duymuştum. Bir de ilişki sıklığınızın az olması bence erken boşalmayı tetikler

Bolacağı zaman çıkıp biraz ara verin başka şeyler düşünsün, biraz geciktiriyor o. Öpüşürken boşalan ben de duymuştum. Bir de ilişki sıklığınızın az olması bence erken boşalmayı tetikler
denemekte yarar var teşekkürederm

değmiyor valla. en sonki ilişkimizden beri bi talep gelmedi bende talep etmedim etmeyi de açıkçası istemiyorum. kendimi ortada kalmış gibi hissediyorum resmen o böyle olunca.

bide özür dilemesi mahçupluğunu görünce libido falanda kalmıyor sanki çocuk oluyor birden. ben daha erkeksi olmasını bekliyorum haliyle o anda.

aşırı istekli olması da tuhaf geliyor daha önce bu kadar istekli birini de görmedim ilişkilerimde.

işte böyle..
Bence hastalık bu

inanamadım ama yinede benimki de çok fazla bişe sayılmaz resmen 3 2 1 der gibi hopp geliyor..

çok zor ama doktor tahlillerde problem olmadığını söyleyince rahatladım yinede biraz.

Ya hop diye boşalma sorunu varken doktor tahlil de problem yok die nasıl diyor. Birde hangi tahlili yaptılar ki?

Ya hop diye boşalma sorunu varken doktor tahlil de problem yok die nasıl diyor. Birde hangi tahlili yaptılar ki?
tam bilmemekle beraber aklımda kalan prostatla ilgili bikaç test, hormonal testler vs yapmışlar. ama onlar normal dedi. dönemsel ve psikolojik olabilirmis

tam bilmemekle beraber aklımda kalan prostatla ilgili bikaç test, hormonal testler vs yapmışlar. ama onlar normal dedi. dönemsel ve psikolojik olabilirmis
Yok ya psikolojik olduğunu sanmam yalnız bir dönem eşim Lustral diye antidepresan kullanmıştı. Bu ilaç yan etkisinde geç boşalma yazardı gerçekten de inanılmaz etkili idi hatta bosalamadigi dahi oluyor du. Yalnız inanılmaz isteksizlik de yapar.

Birde hepmi böyle ne kadar zamandır

X