Diğer konular hakkında bir yorum yapmadım zaten sen de genel olduğunu belirtmissin o açıdan sorun yokbu klaiplari anlamiyorum ben. Ya biz anormaliz ya da bu durum genelgecer bisey degil. Biz bu konularin esprisini de yapariz gercek konustugumuz da olur ama cok sukur bu konularda hic kirilganlik yasamadik. Bizim mevzularimizi para muhabbetlerimizi millet duysa demek ki kimbilir bize neler der. Erkek icin ne kadar gurursa bu durum benim icin de o kadar gurur mevzusu. Niye erkege yuklenelim ki
erkekler aglamaz
erkekler belli konularda hassastir.
cisellikte kadinda sorun varsa bu tedavi edilmeli ama erkekte ise susulmali kimse duymasin.
Hesabi erkek oder
yanliz anlama sitemim sana degil senin mesajini alintiladim amamesajin uzerine aklima gelenler.
Yaw birakalim su erkekleri de birazcik normallessinler artik.
e tamam anlattı özür diledim bi daha olmaz dedim ben onun bana ne ağır gelen hatalarını kabul ettim bi daha yapmam dedi güvendim tamam dedim o niye bana inanmak yerine yargılıyor ki tekrar tekrar bu da beni kırmaktan başka bişey değik
nolucağını söylim ben ona gittiğim için inat edicek ben böyleyim diye kaçıcak benden ve hiç bişey değişmiycek acı çeken ben olucam o gururunu okşiycak. ben istiyorum ki o da bana hak verebilsin beni anlasınyaptığın şaka gerçekten çok ağır..birde üste çıkmaya çalışmışsın..bence sen hatalısın git özür dile bakalım nolcak??
Valla bizde ne şakalar yaparız birbirimize demekki duysalar bize ne derler ben çulsuz hadi bugunde bendensin bile derim oda güler tabi senden olcaz hep ben hep ben nereye kadar der vs.. Galiba bizde anormallikbu klaiplari anlamiyorum ben. Ya biz anormaliz ya da bu durum genelgecer bisey degil. Biz bu konularin esprisini de yapariz gercek konustugumuz da olur ama cok sukur bu konularda hic kirilganlik yasamadik. Bizim mevzularimizi para muhabbetlerimizi millet duysa demek ki kimbilir bize neler der. Erkek icin ne kadar gurursa bu durum benim icin de o kadar gurur mevzusu. Niye erkege yuklenelim ki
erkekler aglamaz
cisellikte kadinda sorun varsa bu tedavi edilmeli ama erkekte ise susulmali kimse duymasin.
Hesabi erkek oder
yanliz anlama sitemim sana degil senin mesajini alintiladim amamesajin uzerine aklima gelenler.
sanırım öyle ve bende de var birikmişlikler. 1 kez daha tartışıp ayrılmıştık ben hastaneler süşmüştüm üzüntüden şimdi ise sadece dertliyim bu yüzden de onu tamamen kaybettim diye bi korku sarıyo içimi :/ ben bitmesini değil düzgün daha sakin bi ilişki istiyorumBazı şeyler birikince büyüyor işte
Belki onda da birikmişlikler vardır?
Özür dilediğini bilmiyorum dikkat etmedim yazdiysan ama olması gereken özür dilemendi buna rağmen bir şeyleri abartıyorsa başka sorunlar da vare tamam anlattı özür diledim bi daha olmaz dedim ben onun bana ne ağır gelen hatalarını kabul ettim bi daha yapmam dedi güvendim tamam dedim o niye bana inanmak yerine yargılıyor ki tekrar tekrar bu da beni kırmaktan başka bişey değik
yaptığın pek anlaşılcak birşey deil..zamana bırak ozaman ama bir kerede olsa özür dile bence..nolucağını söylim ben ona gittiğim için inat edicek ben böyleyim diye kaçıcak benden ve hiç bişey değişmiycek acı çeken ben olucam o gururunu okşiycak. ben istiyorum ki o da bana hak verebilsin beni anlasın
Bence mesaj at tabi erkekler bazen kendi kendine anlamaz senin vurgulaman gerek şuan o kendini o kadar haklı görüyorki bide kendi gibi 3 5 erkek kankasıda bi gaz vermiştir vuuuu... Sert olmayan kendini haklı çıkaracak ama onuda çok suçlamayacak ama okuduğunda biz bunun için ayrılamayız bende amma alınganlık yapmışım dedirtecek bir mesaj at sonra sessiz kal o zaten tutuşur...umudum o yönde ama haksız mıyım bi hesap sorduk diye olmuyosa zorlamayalım nedir ya
bu konu ilk açıldığın da çok kez diledim alttan almak için çabaladımama senin
yaptığın pek anlaşılcak birşey deil..zamana bırak ozaman ama bir kerede olsa özür dile bence..
Valla bizde ne şakalar yaparız birbirimize demekki duysalar bize ne derler ben çulsuz hadi bugunde bendensin bile derim oda güler tabi senden olcaz hep ben hep ben nereye kadar der vs.. Galiba bizde anormallik
korkum ters tepki almak eğer halaa sinirliyse ve dediğin gibi gazı almışsa çok ters bi tepki verirse yıkılırım diye korkuyorum şu an en azından sakinim :/ bi de mesela diyelim ki ben mesaj attım konutuk hallettik o zaman anlamıyo neyin ne olduğunu bakamıyo benim açımdan ben istiyorum ki benim onu anladığım gibi o da beni anlasın. Tek tesellim ya bi kaç güne ilişkimizin yokluğu acı vericek barışıcaz ya da acı vermiyosa hayırlısı buymuş deyip yolumuza bakıcaz. Ama o bi kaç gün gecene kadar benim içim çok acıycakBence mesaj at tabi erkekler bazen kendi kendine anlamaz senin vurgulaman gerek şuan o kendini o kadar haklı görüyorki bide kendi gibi 3 5 erkek kankasıda bi gaz vermiştir vuuuu... Sert olmayan kendini haklı çıkaracak ama onuda çok suçlamayacak ama okuduğunda biz bunun için ayrılamayız bende amma alınganlık yapmışım dedirtecek bir mesaj at sonra sessiz kal o zaten tutuşur...
bakın parası olmayan bir erkek ya da hanım farketmez parasızlığı üzerinden şaka yapılmamalı.bu klaiplari anlamiyorum ben. Ya biz anormaliz ya da bu durum genelgecer bisey degil. Biz bu konularin esprisini de yapariz gercek konustugumuz da olur ama cok sukur bu konularda hic kirilganlik yasamadik. Bizim mevzularimizi para muhabbetlerimizi millet duysa demek ki kimbilir bize neler der. Erkek icin ne kadar gurursa bu durum benim icin de o kadar gurur mevzusu. Niye erkege yuklenelim ki
erkekler aglamaz
Hesabi erkek oder
Aynen valla bizimde ilişkimiz tamda böyle yani olması gereken bu bence ne o öyle alınganlık yapılacak birşey değilki hep erkek ödemek zorundamı sanki. Eşimle bende sevgiliykende böyleydik bugun param yok aşkım ona göre sen para al derdi bende tamam derdim yada ben taksi param yok geldiğimde ariyim taksiciye parayı sen ver derdim böyle öok ödedik birbirimizin taksi paralarını hiç bi günde alınganlık yapmadık.. Demekki adam erkek herşeyi yapar mantığıyla yetiştirilmiş ki bunun için ayrılıyorAynen ama demekki bunlari da yasayabilmek bu kadar rahat konusabilmek icin biseylerin asilmasi gerekiyor demekki . Cift ya da es birbirlerini iyi tanimalari gerekiyor.
Esim arar beni ( arkadssken de yapmisligimiz olmustu) bu aksam bana manti ismarlasana der mesela. Ya da biyere gittigimiz de ben ona derim bu aksam sendensek mekani ona gore sececem diye. Halbuki hesaplarimiz ortak onun ek karti bende benim ki onds onun kredi kartlari zaten bende filan. Ama para yonetimi iyi oldugu icin dokunmam ben. Biraktim herseyin odemesini o takip eder.
Konu sahibinin yanlisi yok aslinda ama demekki tam olarak birbirlerini cozememisler
ya size ters gelebilir ama böyleydik birbirimiza haber vermeden adım atamazdık ki bunu isteyen kendisiydi o benden böyle olmamı istedi ilk başta o bana istediğin kadar karışabilirsin beni adam eden sensin derdi. cebindeki parayı bile hayatım ben çok harcıyorum sonra parasız kalıyorum sende dursun bu derdi yani ya da param su kadar kaldi kendime mont aliyim mi diye bile sorardi yaniKendin söylüyorsun gurur yapıyor diye, bir kere böyle ağır bir şaka yapılır mı?
Ben bile bana böyle gurur kırıcı şaka yapılsa o kişi ile bir daha görüşür müyüm bilmiyorum.
Ayrıca senden neden izin alsın veya haber versin bira içerken?
Uyurken, yemek yerken falanda izin vermesi gerekiyor mu?
Bu çocuğun kendi fikri, özgür iradesi yok mu?
Çok bunaltmışsın çocuğu farkında mısın?
20 yaşındasın anlıyorum ama ilerleyen yaşlarda bunlar insanı sıkıyor lütfen biraz aş kendini bu konularda.
Canım sen seni anlamasını istiyorsun ama bu mümkün değil erkekler bizim gibi ince düşünmüyor ki kendi kendine anlaması çok zor... Ama bekle bakalım gerçekten seviyorsa zaten bunun için ayrılmaz yine kendini haklı görür ama sana mesaj atar yalnız kalması düşünmesi gerekkorkum ters tepki almak eğer halaa sinirliyse ve dediğin gibi gazı almışsa çok ters bi tepki verirse yıkılırım diye korkuyorum şu an en azından sakinim :/ bi de mesela diyelim ki ben mesaj attım konutuk hallettik o zaman anlamıyo neyin ne olduğunu bakamıyo benim açımdan ben istiyorum ki benim onu anladığım gibi o da beni anlasın. Tek tesellim ya bi kaç güne ilişkimizin yokluğu acı vericek barışıcaz ya da acı vermiyosa hayırlısı buymuş deyip yolumuza bakıcaz. Ama o bi kaç gün gecene kadar benim içim çok acıycak
ozaman tek çare zamana bırakmak........bu konu ilk açıldığın da çok kez diledim alttan almak için çabaladım
aslında bolluk içinde büyümüş sonra durumları kötüleşmiş sanırım o yüzden bunu takıyo ama dediğiniz gibi mesela o ana kadar bende onda yok diye taksi parası vermişliğim vardır yani ilişkimizde bunları yaşamışken ben ağzımdan çıkanın böyle bi sorun olucagını tahmin bile edemedimAynen valla bizimde ilişkimiz tamda böyle yani olması gereken bu bence ne o öyle alınganlık yapılacak birşey değilki hep erkek ödemek zorundamı sanki. Eşimle bende sevgiliykende böyleydik bugun param yok aşkım ona göre sen para al derdi bende tamam derdim yada ben taksi param yok geldiğimde ariyim taksiciye parayı sen ver derdim böyle öok ödedik birbirimizin taksi paralarını hiç bi günde alınganlık yapmadık.. Demekki adam erkek herşeyi yapar mantığıyla yetiştirilmiş ki bunun için ayrılıyor