ilişki sendromu

aslında bolluk içinde büyümüş sonra durumları kötüleşmiş sanırım o yüzden bunu takıyo ama dediğiniz gibi mesela o ana kadar bende onda yok diye taksi parası vermişliğim vardır yani ilişkimizde bunları yaşamışken ben ağzımdan çıkanın böyle bi sorun olucagını tahmin bile edemedim
Ya da dediğiniz gibi babasıyla para için kavga etmiş dediniz onunda sinirini çıkarmış olabilir tam onun üstüne o şakayı kaldıramamış olabilir.. Sen nerden bileceksin alınacağını samimiyetinize güvenip yapmışsın bir şaka bence oda o an için yapmış o alınganlığı

bi ilişki yaşıyorsan senin paran benim param olmamalı..
adam zaten ezik halde parasının olmayışını söylemiş,
yetmemiş birde lüzumsuz bir espiriye maruz kalmış.
ben olsam bir daha yüzüne bakmam.
bu adamın bana parası olmayacağını rahatlıkla söyleyebildiği bi ilişkide neden benim bi şakam(özür dilediğim halde) bu kadar sorun oluyor ki ?

Ya da dediğiniz gibi babasıyla para için kavga etmiş dediniz onunda sinirini çıkarmış olabilir tam onun üstüne o şakayı kaldıramamış olabilir.. Sen nerden bileceksin alınacağını samimiyetinize güvenip yapmışsın bir şaka bence oda o an için yapmış o alınganlığı
ve ben babasından para istediğini onun göndermediğini falanda bilmiyorum bana bu olaydan sonra söyledi. Ben haklıyım demiyorum bende bu kadar uzatmamalıydım belki kırıldım diye tutturmamalıydım ama tek anlayış gösteren ben oldukça bana da yazık yani

maalesef yalnız kalıp akıllanması çoook zor 4 arkadaşıyla beraber yaşıyor özellikle biri çok serseri bi tip onunla takılmaya tekrar başlarsa ömür billah beni anlamaz. Ama mesela kendime ümit vermek istemiyorum ama daha sevgili olmadan önce bi ara konuşmayı kesmiştik ve bana geri mesaj amıştı ya da ne bilim bi kez daha ayrıldığımızda falan mesaj atmıştı onlar aklıma geliyo barışırız diye ümitleniyorum bi yandan da kırılırım diye ümitlenmek istemiyorum
Atar atar böyle birşey için asla bitirmez bitirirse yuh yani 10 ay geçirmişsiniz bi şaka yüzünden bitirirse zaten yani ne diyeyim ama arkadaşlarıyla kalıyor senin küçük bi açıklayıcı adım atman gerek sonra sessiz kal o zaten bunu bekliyordur muhtemelen

yazacağımı yazdın parmaklarına sağlık tatlım

ab benden de o kadar fazla çocuk geliyor bu tavırları bana
daha 20 yaşındayım ve muhtemeln sizden yaşça küçüğümdür çocukça gelebilir ama bende anlamaya çalışsanız bi yernizde eksilmez

Atar atar böyle birşey için asla bitirmez bitirirse yuh yani 10 ay geçirmişsiniz bi şaka yüzünden bitirirse zaten yani ne diyeyim ama arkadaşlarıyla kalıyor senin küçük bi açıklayıcı adım atman gerek sonra sessiz kal o zaten bunu bekliyordur muhtemelen
işte bende kırılma korkusundan cesaret edemiyorum o adıma ve açıkçası birazda gururum el vermiyor :KK43:

bence hıc guzel bır saka degıl sana adam soylemıs para olmadıgını sen zorla cıkarıp bırde dalga gecmıssın dunya herkese aynı adalaetı saglamıyor malesef

ne kadar saçma. sen onun ebevynimisin ki içerken senden izin alacak.
bu adamın bana parası olmayacağını rahatlıkla söyleyebildiği bi ilişkide neden benim bi şakam(özür dilediğim halde) bu kadar sorun oluyor ki ?
parasının olmadığını söylemesi sana duyduğu samimiyetten ama ne bilsin adama bel altı vurulacağını..

işte bende kırılma korkusundan cesaret edemiyorum o adıma ve açıkçası birazda gururum el vermiyor :KK43:
O zaman bekle 2 gün canım eğer ses çıkmazsa birşeyler yaparsın bu seferde sen hiç çaba sarfetmedin ayrılmamız umrunda değilmiş der ama kaçan kovalanır tabi sen en iyisi zamana bırak

parasının olmadığını söylemesi sana duyduğu samimiyetten ama ne bilsin adama bel altı vurulacağını..

sizin niyetimin bel altı olmadığını anlamamnız normal ama o beni herkeste iyi tanıyor ve onun beni anlamaması beni kırdı

daha 20 yaşındayım ve muhtemeln sizden yaşça küçüğümdür çocukça gelebilir ama bende anlamaya çalışsanız bi yernizde eksilmez
fazla egomanya yüklüyüz anlaşılan..
seni anlamaya çalışmama hacet yok diye düşünüyorum.
konunu açmışsın ve kendimce yorumladım..
yaptığın şakayı gereksin ve saygısız buldum.

sizin niyetimin bel altı olmadığını anlamamnız normal ama o beni herkeste iyi tanıyor ve onun beni anlamaması beni kırdı
herkesin olaylar karşısında tepkisi farklı olabilir.
sana göre normal olan bir başkasına göre onur kırıcı olabilir.
insanların değerlerini hiçe sayacak şeyler yapmanız gerektiğini öğrenmelisiniz.

bakın parası olmayan bir erkek ya da hanım farketmez parasızlığı üzerinden şaka yapılmamalı.
bizde eşimle para konusunda da sınırları olmadan konuşuruz da şakalaşırız da ama adam bana dese ki benim param yok o yüzden seni yemeğe çıkaramam ve ben davet etsem onu bu konuşma üzerine böyle bir eşek şakası yapmam.
bu karşındakinin normal olmadığı anlamı taşımaz aksine benim insanlığımın sorgulanması anlamını taşır sadece.
sapla samanı ayırmak lazım.

ERKEK YA DA KADIN FARK ETMEZ diye başlamışsınız ya elinize sağlık:KK52:

"Parasızlık" dediğiniz durum cinsiyet ayrımı olmaksızın çok gurur kırıcı bi şey.

Yani sevgiliye naz yapmak için bi yemek ısmarlatmak başka şey, o yemeğin parasını ödeyemeyeceğin için "ısmarlar mısın?" demeye mecbur kalmak bambaşka bi şey.

Siz hiç şaka yapmamışken bile o kendini yeterince kötü hissediyodu eminim. Asıl kırılan benim diye üste çıkmak yerine hatanızı kabullenmelisiniz.

Sizin şaka 100 kiloluk bi yakın arkadaşınıza "ay sen de fil gibi olmuşsun:KK48:" deyip sonra "aa niye kırılıyosun bak gülerek söyledim zaten fil de çok tatlı bi hayvan. ben senin yakın arkadaşınım hem" demek gibi olmuş.

Merhaba. 20 yaşındayım ve benim şu anki en büyük sıkıntım bu . 10 aylık ilişkim dün gece bitti. Üzüntümden kahrolmuyorum ama kötüyüm. Gerçekten seviyorum ama yürümüyordu. Şöyle anlatiyim; erkek arkadaşımın parası yoktu bende ona gezmeyi teklif ettim zar zor benim ısmarlamamı kabul etti. Benim bişey ısmarlamam pek izin vermez gurur yapar normalde. Neyse sinemaya gittik yemek yedik daha masadan kalkmadan teşekkür etti ısmarladığım için bende gülerek aa ben mi ısmarlıyorum ne alaka ayy cüzdanım evde kalmış dedim ama gayet gülüyorum yani. Buna çok kırılmış. İlk başta alttan almayı denedim ama olmadı. Asıl kırılan benim dedim nasıl senine alay ettiğimi düşünürsün beni tanıyamamışsın falan dedim ama o şakayı yaparak onunla alay ettiğimi düşünüyor. Tabi bende kırıldım ve sinirim çabuk geçmiyor maalesef. Uzadı da uzadı. Dün gece bi arkadaşının profilinde içkili fotosunu gördüm içmişsin haberim yok dedim ben değil arkadaşım içti dedi ama bira senin önünde dedim ailesi içtiğini bilmiyo o yüzden benim önümde dedi. hmmm yani onu ordan çekmek aklına gelmedi senin önüne koydu öyle mi dedim bi anda patladı bana güvenmiyosun diye. Bağırdı çağırdı güvenmiyosun beni adam yerine koymuyosun diye olmuyosa zorlamayalım dedi. Gece mesaj attı pişman belli sinirle söyledi ama gurur yapıyo bunu söyleyemiyo. Çok seviyorum ama sürekli böyle kavgalar ediyoruz. Geri dönmesini hem çok istiyorum hem belki hayırlısı budur diyorum. Ama aramızda yüzük takmıştık abime anneme tüm akarabalrımıza anlatmıştık ilişkimizi, annesi bana hediye bile yolladı daha gecen gün :KK43: Nasıl atlatıcam bilmiyorum ağlayamıyorum ama yemek bile yiyemiyorum :KK43:
Egon tavan yapmış senin gereksiz bi şaka olmuş.

canim düsunmeden davranmişsin ama yapicak birsey yok.olan.olmus.erkekler gururludur para konusunda ve bu kisi eşin bile degil.neyse sıkma canini belki boyle olnasindada vardir bir hayir.Hayir gorduklerimizde şer.şer gorduklerimizde hayir vardir unutma..

Bana yapılsa ben de bozulurdum,dostum yapsa bile bozulurdum.Bir erkeği düşünemiyorum bile...
Özür falan dileyin ve üste çıkmaya çalışmayın bence..

X