Merhaba. 20 yaşındayım ve benim şu anki en büyük sıkıntım bu . 10 aylık ilişkim dün gece bitti. Üzüntümden kahrolmuyorum ama kötüyüm. Gerçekten seviyorum ama yürümüyordu. Şöyle anlatiyim; erkek arkadaşımın parası yoktu bende ona gezmeyi teklif ettim zar zor benim ısmarlamamı kabul etti. Benim bişey ısmarlamam pek izin vermez gurur yapar normalde. Neyse sinemaya gittik yemek yedik daha masadan kalkmadan teşekkür etti ısmarladığım için bende gülerek aa ben mi ısmarlıyorum ne alaka ayy cüzdanım evde kalmış dedim ama gayet gülüyorum yani. Buna çok kırılmış. İlk başta alttan almayı denedim ama olmadı. Asıl kırılan benim dedim nasıl senine alay ettiğimi düşünürsün beni tanıyamamışsın falan dedim ama o şakayı yaparak onunla alay ettiğimi düşünüyor. Tabi bende kırıldım ve sinirim çabuk geçmiyor maalesef. Uzadı da uzadı. Dün gece bi arkadaşının profilinde içkili fotosunu gördüm içmişsin haberim yok dedim ben değil arkadaşım içti dedi ama bira senin önünde dedim ailesi içtiğini bilmiyo o yüzden benim önümde dedi. hmmm yani onu ordan çekmek aklına gelmedi senin önüne koydu öyle mi dedim bi anda patladı bana güvenmiyosun diye. Bağırdı çağırdı güvenmiyosun beni adam yerine koymuyosun diye olmuyosa zorlamayalım dedi. Gece mesaj attı pişman belli sinirle söyledi ama gurur yapıyo bunu söyleyemiyo. Çok seviyorum ama sürekli böyle kavgalar ediyoruz. Geri dönmesini hem çok istiyorum hem belki hayırlısı budur diyorum. Ama aramızda yüzük takmıştık abime anneme tüm akarabalrımıza anlatmıştık ilişkimizi, annesi bana hediye bile yolladı daha gecen gün
Nasıl atlatıcam bilmiyorum ağlayamıyorum ama yemek bile yiyemiyorum