- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.009
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki para mevzusundan çok ona inanmama takılmış halbuki inanmama falan yok ama anlatamıyorumBu para konularında erkeklrr en ufak şakayı bile kaldırmıyo bende buna benzer bişey yaşamıştım gönlünü alana kadar canım çıkto
beni anlayanlarında olması sevindirici :) karşısına geçip sana inanıyorum da dedim ama yok adam inadını sevgisinin önüne koyuyorCanim Merhaba şaka yapmışsın lakin biraz ağır olmuş sevgilin haklı bence ama sende bütün yükü de üzerine alma anladigim kadariyla sevgilin durum açısından gerçekten zor durumda inan alinganlik yapması güzel birsey ben böyle bir durum yaşadım daha ilişki başında adam ben hesap Odediğim halde ne acitasyonlar kredi borcum var söyle böyle diye pamuk eller cebe dediğini duydum bazıları gerçekten sömürü yapabilir dikkat et senin sevgilin de böyle birşey aklıma gelmedi ama sende Daha fazla eziklenme o kadar zaten döner seviyorsa sen kendini açıkça ifade etmişsin dile getirmissin bırak artık o düşünsün herkes hata yapabilir ki bu küçük bir şey on aylık bir ilişki var ortada canını sıkma canım
:) hiç merak etme üzerine de o kadar düşme onsuz nefes alamazmis gb o kadar da yıpratma kendini bırak donucek zaten hemen Senden iyisini bulucak hali de yok hele seviyorsa gerçekten inat minat kalmaz elbet döner sende bir daha aynı hatayi Yapmazsın olur biter yada madem bu kadar gururlu ve parası yok sık sık buluşmayın durumu düzelince buluşun durumu olmamasını anlarım da eğer durumum yok diye sürekli sana kitlenen bir hesap varsa ona tahammülün olmasinbeni anlayanlarında olması sevindirici :) karşısına geçip sana inanıyorum da dedim ama yok adam inadını sevgisinin önüne koyuyor
ya hayır sürekli bana kitlenen bi hesap yok ama aşırı gurur var benim hesap ödememi aşırı gurur yapıyo:) hiç merak etme üzerine de o kadar düşme onsuz nefes alamazmis gb o kadar da yıpratma kendini bırak donucek zaten hemen Senden iyisini bulucak hali de yok hele seviyorsa gerçekten inat minat kalmaz elbet döner sende bir daha aynı hatayi Yapmazsın olur biter yada madem bu kadar gururlu ve parası yok sık sık buluşmayın durumu düzelince buluşun durumu olmamasını anlarım da eğer durumum yok diye sürekli sana kitlenen bir hesap varsa ona tahammülün olmasin
anladım canim sen yine de daha fazla özürlere Bogma düşünsün kendi haline bırakya hayır sürekli bana kitlenen bi hesap yok ama aşırı gurur var benim hesap ödememi aşırı gurur yapıyo
rica ederim :)peki teşekkürler :)