ama hem gülerek söyledim hemde ufacık bi art niyetim yoktu. Ki bu para konularını daha öncede konuştuk paraya bir gram önem vermediğimi yüzlerce kez söyledimŞaka da olsa erkekler için ağır bir "saka"
evet ama erkek gözüyle bu para işleri öyle değilama hem gülerek söyledim hemde ufacık bi art niyetim yoktu. Ki bu para konularını daha öncede konuştuk paraya bir gram önem vermediğimi yüzlerce kez söyledim
sen bu kadarçık yoruma alınıyorsan buralara hiç konu açma o zamanderdime dert ekliyosunuz sağolun ya
ne kadar saçma. sen onun ebevynimisin ki içerken senden izin alacak.evet çünkü içki biraz sarsıyo içmesini istemiyorum içerken soruyo sormayı geçtim haber verilir yani
evet çünkü içki biraz sarsıyo içmesini istemiyorum içerken soruyo sormayı geçtim haber verilir yani
beyfendi çooktan sosyal medyadan sildiği kızları eklemeye başladı. sırf ben göriyim diye sabaha kdar içmeye akşama kadar uyumuya devamsenin yaptığın hoş olmamış, gerçekten kırmıştır onu, bu konuda hassas olduğunu bilerek şaka bile olsa öyle takılmaman gerekirdi.
içki konusunda da fazla karışmışsınız sanki; arkadaşıyla buluşmuş birer bira söylemişler ve içilmiş bu arada da sana mesaj atıp veya seni arayıp izin almayı düşünmemiş olabilir.
ayrıca anladığım kadarıyla küs gibisiniz şu an sadece ayrılmamışsınız; özrünü dile veya alttan al konu kapansın barışın barışmak istiyorsan.