ilişki sendromu

sen daha ilk iki yoruma bile alınırken sevgilin para konusundaki şakaya neden alınmasın?
bana bile yapılsa alınırım ki erkeklerin bu konuda ne kadar hassas olduğunu biliyoruz.

dün gece mesaj attı bi ton şey söyledi aslında benimle olmak istediğini ama fotoğraf konusunda ona inanmadığımı önemli olanın ona inanmam olduğunu söyledi inanıp inanmama şansı bile vermeden beni terk ettin dedim hayır sen beni terk ettin diyo bi de bana ama kendisi dedi olmuyosa zorlamayalım diye. Kapıya kadar gelmiş indim yanına gece yarısı önce sarıldı sonra tekrar beni suçlamaya başladı inanmadın etmedin diye ya diyorum sorucam tabi içtin mi içmedin mi diye yok kabul etmiyo sordun cevap vedim ama yine de inanmadın sen bana diyo sonra git dedi kalktım seslendi arkamdan son kez sariliyim dedi sarıldı bıraktı sonra bende eve girdim. ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum ona inandığımı söylüyorum kabul etmiyo inanmadın diyo

Bu para konularında erkeklrr en ufak şakayı bile kaldırmıyo bende buna benzer bişey yaşamıştım gönlünü alana kadar canım çıkto

Canim Merhaba şaka yapmışsın lakin biraz ağır olmuş sevgilin haklı bence ama sende bütün yükü de üzerine alma anladigim kadariyla sevgilin durum açısından gerçekten zor durumda inan alinganlik yapması güzel birsey ben böyle bir durum yaşadım daha ilişki başında adam ben hesap Odediğim halde ne acitasyonlar kredi borcum var söyle böyle diye pamuk eller cebe dediğini duydum bazıları gerçekten sömürü yapabilir dikkat et senin sevgilin de böyle birşey aklıma gelmedi ama sende Daha fazla eziklenme o kadar zaten döner seviyorsa sen kendini açıkça ifade etmişsin dile getirmissin bırak artık o düşünsün herkes hata yapabilir ki bu küçük bir şey on aylık bir ilişki var ortada canını sıkma canım

beni anlayanlarında olması sevindirici :) karşısına geçip sana inanıyorum da dedim ama yok adam inadını sevgisinin önüne koyuyor

yaşlarınız kaç sizin ? ilk sayfadan sonra okumadım yorumları.Bi erkeğe böyle bi şaka yapılmaz.Tmm sevgilisiniz aranzdaki şakalaşma olabilir ama bi erkek ve aa benmi ödücem cüzdanım evde kalmış gibi bi espri hiç hoş değil.Onun yerine teşekkür edicek ne varki aramızda bunların lafı olmaz ha sen ödemişsin ha ben ödemişim cümlesi yerinde olurdu seninki çok çocukça bi cümle olmuş.

Para hakkında yaptığınız şaka olmamış ve bırakın artık şu izin istesin içsin mevzularını, yetişkin insanlarsınız izin istemek nedir? buna anlam veremiyorum. Eşim geçen hafta arkadaşlarıyla dışarı çıktı birazda alkol almış geldi ne demem gerek koca adama neden içtin, benim niye haberim yokmu demeliyim? kendini bildikten sonra hesap sormayın sevgilinize yada eşinize bunaltıp bu raddeye gelirsiniz çok şaşmadım ben bu durumda olmanıza.

gülerek aa ben mi ısmarlıyorum ne alaka ayy cüzdanım evde kalmış dedim ama gayet gülüyorum yani. bu söze herkes alınır sana açık olmuş parası olmadıgını söylemiş zorla ısmarlatmamış. sende buna şaka yap

beni anlayanlarında olması sevindirici :) karşısına geçip sana inanıyorum da dedim ama yok adam inadını sevgisinin önüne koyuyor
:) hiç merak etme üzerine de o kadar düşme onsuz nefes alamazmis gb o kadar da yıpratma kendini bırak donucek zaten hemen Senden iyisini bulucak hali de yok hele seviyorsa gerçekten inat minat kalmaz elbet döner sende bir daha aynı hatayi Yapmazsın olur biter yada madem bu kadar gururlu ve parası yok sık sık buluşmayın durumu düzelince buluşun durumu olmamasını anlarım da eğer durumum yok diye sürekli sana kitlenen bir hesap varsa ona tahammülün olmasin

ya hayır sürekli bana kitlenen bi hesap yok ama aşırı gurur var benim hesap ödememi aşırı gurur yapıyo

gülerek aa ben mi ısmarlıyorum ne alaka ayy cüzdanım evde kalmış dedim ama gayet gülüyorum yani.''' eger erkekte para yoksa ve sen ısmarlıyosan, ne ısmarladıgnı hısstır ne de parasızlıgını... bunu yapan cok arkdsm ayrıldı.. tecrubeyle sabıt canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…